Merhabalar fikir olsun diye yazıyorum sizlere.Ben 2015 senesinde göğüs ameliyatı oldum ve protez meme takıldı 300 cc.Kendi göğüsleri çok küçüktü ve düğünüm olucağı için yaptırdım yaptırmaz olaydım.7 sene oldu ama artık çıkarttıracağım.İlk takıldığında çok güzel geldi gözüme dik sert yuvarlak top gibi ama bir kaç sene sonra göğsümün bazı yerlerinde sertlik oluştu muhtemelen kapsül yinede çıkartmayı düşünmedim ne maddi ne manevi gücüm yetmez diye sonra hamile kaldım emzirdim göğüslerğm inanılmaz sarktı yani silikon var desem kimse inanmaz öyle bir hal aldı.Şuan tek göğsümde aşırı bir değişim var kötü anlamda yırtıktan şüpheleniyorum henüz gitmedim doktora gideceğim biran önce ama acı ve ağrıda hissediyorum.Geçen 7 yıl resmen eziyetti sürekli içinizde bir yabancı maddeyle yatıyorsunuz yataktan sağdan sola dönerken içeriden kaydığını hissediyorsunuz yüzüstü yatamıyorsunuz çünkü sürekli içeride kendini hatırlatan ve sizi rahatsız eden yabancı bir madde var.Demem o ki eğer gerçekten çok istemiyorsanız yada göğsünüz çok kötü değilse bence çok daha detaylı düşünün ve araştırın ilk zmaanlar çok hoş geliyor ama sonrası inanın eziyet