silikon oncesi ve sonrasi asimetri lutfen bir cevap kizlar

Canım sütyen olarak hala doktorun taktığı sütyeni kullanıyorum.en az iki ay demişti ama benim hala şekli oturmadığı ve şiştiği için normal süteyene geçemedim.büyüklüğü konusunda doktoruma söyledim kesinlikle ne büyük ne de küçük olsun istemiyorum diye.o da zaten küçücüksün büyük göğüs sana olmaz dedi.ben sana en uygun olanı yaparım merak etme diyince ben de size güveniyorum dedim.
diren 1 gün kaldı.hastaneden çıkarken çıkarmıştı.ama benim göğüslerime ne olduysa anlayamadık 5-6 gün sonra öyle oldu.zorlamışsın ondan dedi doktor ama ben o hale getirecek bir şey de yapmadım.olacağı varmış oldu işte.

Seninki büyük göğüs değilse ben napiyim :KK70: ya işte devlet bu yüzden zor gerçi özel de aynısı bu sefer doktor düzeltilecek birşeyin olduğunu kabul etmiyor sonuç olarak aynı kapıya çıkıyor. Hele bi 6 ay geçsin bakalım hep diyorlar ya , yani düzelse bile daha sonra yıllar içinde dikleştirmeye ihtiyacın olacak o bi gerçek.

Seninki büyük göğüs değilse ben napiyim :KK70: ya işte devlet bu yüzden zor gerçi özel de aynısı bu sefer doktor düzeltilecek birşeyin olduğunu kabul etmiyor sonuç olarak aynı kapıya çıkıyor. Hele bi 6 ay geçsin bakalım hep diyorlar ya , yani düzelse bile daha sonra yıllar içinde dikleştirmeye ihtiyacın olacak o bi gerçek.
EVET CANIM MAALESEF.ÜSTELİK HEM DİKLEŞTİRME HEM MEME BAŞI KÜÇÜLTME GEREKECEK.

Canım geçmiş olsun. Konunun tamamını okuyamadım. Ama foto görsem bir fikir beyan edebilecek kadar bilgim var. Özel mesaj ile de yollayabilirsin. Yüzün çıkmazsa memnun olurum.

merhaba
kontrole gittim . doktorum sagolsun iki dakika bile yanimda kalmadan ayakustu uzaktan bi bakipb bence sen abartiyorsun yok oyle bisey dedi. hemsire bile daha ciddiye aldi . tamam abartiyor olabilirim farki ama fark var o kesin. ve en onemlisi doktorun farki bile bile ayni cc kullanmasi. atiyorum birine 20 cc fazla koyar tam ayni olmaz anlairm.ama oyle bise yapmams bile sanki farketmemis sallamas gbi. biraz bekle iyilesince gececek diyor. zaten farkliydi nasil gececek acaba boyle sacma ve bastan savma bi cevap duyunca bisey diyemedim.lafi ve sorularimi agzima tikip gitti zaten. calisiyprum izin alamam haftaya tekrar gitcem saatlerni ayarlayabilirse bana gore.
yani dikis izlerime bile hemsire bakip krem kullan daha cabuk iyilesir dedi.ona bile bakmadi .
arkadaslarim evet fark var ama cok belli degil diyor. bende alistim artik takmiyorum ama doktorun tavrina sinirlendim. ama senin onceden esittiyse iyilesme sureleri farkli olabilirmis. yada kapsul olusabilirmis birinde. masajla esitlenebiliyor kapsul cok degilse diye biliyorum. doktorunuz kimdi sizin?
Özel hastanedemi oldun ameliyatını?

Bana doktor demişti asimetri var ama silikon farkı koyacak kadar değil diye. Ameliyat sonrasıda olacak dedi yani şu an evet ben bakınca biraz asimetri belli oluyor biri daha küçük ama kafaya takmaya değecek kadar değil küçük olana daha yüksek takılsaydı belki bi sefer daha büyük duracaktı. fazla takılmayın belirgin bir farklklk yoksa bence

Merhaba,yazdıklarınızı okuyunca aynı şeyleri yaşadığımızı gördüm.😞2011 yılında silikon taktırdım.ben de de boyut farkı vardı ve doktora o kadar çok güveniyordum ki farki silikonlarla kapatacağindan emindim. Hatta ameliyattan çıkınca aynı CC yi koyduğunu okuyunca başımdan kaynar sular dökülmüştü.neyse sonra bu fark iyileşme sürecinde de belli olmaya devam etti Bunu doktora söyledim ve ısrarla çok rahatsızlık duyduğumu belirttim. O yüzden tekrardan sadece o bölgeyi uyusturarak alttaki deriden biraz aldı.malesef tamamen boşuna yapılan bir operasyon oldu ve asimetri hiçbir şekilde düzelmedi. .😟😟😟

Çok saçma bi durum nerede kime yaptırdınız asimteri zaten baslibasina bi sorun hemen dr ne git ve nasil boyle bi hata yaltigini sor bence duzeltmek zorunda..

X