Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocaman sitede kımse sılıkon kek kalıbı kullanmıyor mu?![]()
kızlar ben iki yıldır silikon kullanıyorum biri yuvarlak biri baton kalıp valla dünya varmış diyorum hiçde tabanına ne yağ sürüyorum ne unluyorum yapışma diye bişey yok ama kaliteli almıştım iki yıl önce ikisine 30tl vermiştim ama 3tl silikon kalıplar var arştırın kalitelisi olursa korkmadan alın şiddetle tavsiye ederim öle koku falanda yok yani
peki canım sen neden kullanmıyon ya yağladığın halde nasıl yapışır ben hiç yağlamıyorum üstelik diyet yapıyorum diyede kekimin içinde bir gr yağda yok buna rağmen kesinlikle yapışmıyorbence silikonda kaliteye göre değişir.
benim kek kalıplarımda 240 dereceye kadar dayanır diyor zaten normal ev tipi fırınlarda 250 derecedir sınır.
ama ben kek kalıplarımda yaptığım kekleri hiç beğenmiyorum, acaip bir koku var ve kekin ara kısımları beyaz kalıyor dış kısımları kızarıyor. yapışmaması falan hikaye ben yağladığım halde yapışıyor, teflon tabanlı keklerden şaşmayacaksın.
2 tane silikon kalıbım var ama öylece duruyor hiçbir işe yaramıyor. anca kalıp olarak kullanabilirim onuda baton kalıbımla.
birde cilasız tahtalar çok sağlıksız özellikle bulaşık makinesinde kesinlikle yıkanmamalı.
kesme tahtalarda et işlerimi yapılmamaılı plastikte yapılmalı.
bende pasta1001.com/u/gul-seklinde-silikon-kek-kalibi-15-bolmeli/ bu adresteki silikon pasta kalıbını aldım sağlıksız diyorlar ama ne kadar doğru gerçekten bilmiyorum yıllardır kullanıyorum canımArkadaşlar konuyu aradım bulamadım.silikon kek kalıbı kullanan var mı?ben aldım ama hala kararsızım.acaba sağlıklımıdır?paylaşırsanız sevinirim.kullanan varsa dedikleri kadar pratik mi?