- 20 Ocak 2012
- 144
- 0
- Konu Sahibi boncuk2334
bugün sipariş verdimm.hemen gelse de giysemm.çok heyecanlıyım:))artık benim de güzel çıkık bir popom olucaaaakk:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavsiye etmiyorum aldım birisi size şaka yaparsa hemen belli oluyor
ben çaktırmadan aldım giydim pantlonla süper oluyo eşim bende öyle kalcayı ilk defa görünce el şakası yaptı ve o ne ya öyle sündermi var orda o senin kalcan değilmi dedi çok utandım :26:
pot diye ses gelmişti tavsiyem silikon olursa en azından dokunma hissi verir daha gerçekci olr bende almak isterim elbiseler için özellikle
yaa off bır ben mı bulamıyorum su urunu
arkadaslar nereden alıyorsunuz lutfen bır bılgı verın .
bakırkoy'de nereden alabılırım ?
bır de pentının dokusu yenı ıncıden daha ınce dıye duydum .
durus olarak da yenı ıncıden daha kucuk yanı abartısızmıs
kullanan arkadaslar sız ne dıyorsunuz ?
pentı mı yenı ıncı mı ? .
yaa off bır ben mı bulamıyorum su urunu
arkadaslar nereden alıyorsunuz lutfen bır bılgı verın .
bakırkoy'de nereden alabılırım ?
bır de pentının dokusu yenı ıncıden daha ınce dıye duydum .
durus olarak da yenı ıncıden daha kucuk yanı abartısızmıs
kullanan arkadaslar sız ne dıyorsunuz ?
pentı mı yenı ıncı mı ? .
Aldım canım mesaj atamıyorum burdan cevaplıyım.benimki s beden.çok memnunum.bütün kotlarımla denedim gelir gelmez.kotlarla çok iyi duruyor.bazı eteklerle,elbiselerle,tuniklerle de iyi duruyor fakat çok dar eteklerle belli olabilir.tereddütte kaldıysan al mutlaka.interneten sipariş verdim ben kargo dahil toplam 34tl tuttu.yeni incinin internet sitesinden aldım.sorcağın bişey olursa sorabilirsin
canım ben de bir ara kullanmıştım çok zayıftım tahta gibi ve kurtarıcı olmuştu benimki yeni incinin ürünü idi,ben bulamamıştım ürünü ve netten almıştım,adını net hatırlayamıyorum sitenin ama bilindik bir site değildi,daha çok çeyiz satan bir site idi ama sorunsuz gelmişti elime ürün.yeni inci özellikle jeanlerle süper duruyor ve anlayan çıkmamıştı
arkadaş sitesinden almış ,benim alacağım zaman sitesinde bulamamıştım.oradan alabilirsin.
kızlar ben yenı ıncıyı aldım memnun olmadım .
cok fazla abartılı cıkık ve sıskın duruyor.
sungerlerı cok buyuk bayag sıskın duruyor .
hıc dogal durmadı acıkcası .
dumduz popolu olanlar ıcın belkı ıdeal bır urun ama -
az da olsa cıkık bır poponuz varsa hıc denemeyın derım .
ben daha dogal duracak ve cok az cıkıklık ıstıyorum.
bunun ıcın hangısını onerırsınız ?
laura baresse kullanan var mı aranız da?
Kaç beden aldın? Bİ de normalde popon varsa evet büyük duruyormuş.Kaç kilosun ve boyun kaç canım?İlk geldiğinde bana da büyük geldi ama kıyafetlerle beğendim yani alıştım sonradan şimdi severek kullanıyorum
Sitesinde bulamadim pentinin bahsettiginiz jel slikonuna nasi ulasabilirim ki :)kızlar bundan aldım ben kullanamadım
hiç poposu olmayanlar için ideal olabilir
birde bütün olduğu için kotlarım zor oluyordu
ben penti nin silikon şeklinde olanından aldım
iki parça şeklinde popona yapıştırıyosun çok çok çok güzel :)
yalnız ben bi güzel yıkadım yapışkan özelliği biraz gitti gibi o yüzden tekrar alıcam yaza doğru ama şimdilik bununla idare edebiliyorum
Ben de slikon jel seklinde olandan ariyorum ama nette biturlu bulamadim sizden de yardim istesem? ::)arkadaşlar benimkisi tam olarak dedokido arkadaşın yüklediğinden.laura baresso.markası yabancı olduğu çin aklımda tutamamıştım.valla süpersin dedokido.nerden buldun bu kadar silikon kalçayı birarada.:):)banada 70 ytl dedi.ben indirdim indirdim en son 55 ytl ye aldım.pazarlık yapın mutlaka:)bu arada kıvılcım demişsin ki silikonlumu daha iyi süngerlimi demişsin ya ona da cevabım silikonlu olacak.çünkü ben dha önce süngerli kullanmıştım ama süngri yeni incinin ki gibi kabarık değildi.biraz daha dandikti o.ve sünger bir müddet sonra içe çöktü yani kabarıklığı kalmadı fazla.sen önce yeni inciyi kullan sonra silikon da alırsın arkadaşım
Kıvılcım bende yeni üyeyim bende kullanıyorum harika istersen bende 4tane sahibinde ilanım var bakanilirsiniz ankaraay nerden aldı canım ya çok merak ettim denicem bende....nerden bulabilirim..benimde kalçalarım küçük de
Lutfen biri bana da yardim etsiiiin :) sungerli olandan degil de yuvalarina silikon yerlestirilen modelden ariyorum cok acill :) penti ve yeni inci"deki daha once aldigimdan ve hic tavsiye etmem.. silikon jel seklinde olani nerden nasil bulucam nette..