- Konu Sahibi boncuk2334
kızlar ya bunu bulmak için açık adres falan yokmu nerden alabilirim anadolu yakasındaım : ===))
en kolay yerı solıyım sana taksımde ıstıklal caddesı ustunde sırın aksesuarda satılıyo 20 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ya bunu bulmak için açık adres falan yokmu nerden alabilirim anadolu yakasındaım : ===))
en kolay yerı solıyım sana taksımde ıstıklal caddesı ustunde sırın aksesuarda satılıyo 20 tl
en güzeli yeni inci üstekki fotoğraftakini kullanıyorum ben kotla güzel duruyoda diğer ince bişeylerle olmuyo belli oluyo
ben sipariş ettim intten bakalım inş memnun kalırım.çünkü ne giysem yakışmıyor snir oLuyorum : ))
ebişim sen yeni inci markalı olanı mı kullanıyorsun ? Seninki hangi marka ... Bu arada bu süper birşeymiş :)
[ımg]http://www.yeniincistore.com//images/entity/product/medium/849.jpg[/ımg]
kızlar bundan aldım ben kullanamadım
hiç poposu olmayanlar için ideal olabilir
birde bütün olduğu için kotlarım zor oluyordu
ben penti nin silikon şeklinde olanından aldım
iki parça şeklinde popona yapıştırıyosun çok çok çok güzel :)
yalnız ben bi güzel yıkadım yapışkan özelliği biraz gitti gibi o yüzden tekrar alıcam yaza doğru ama şimdilik bununla idare edebiliyorum
bende netten almıştım epey oldu çok kullanmadım ama dediğim gibi herşeyle giyilmiyo ama kotla süper duruyo etek le de olur ama kışlık kalın eteklerle ince kumaş pantolonla güzel omuyo güle güle kullan canım
arkadaşlar yeni incinin sitesinde sadece maximum karta satış var her yeri aradım taradım yok diorlar hatta bilmiyorlar mağazada bön bön bakıyorlar başka alternatifim yok mu ? tüm kartlarım var maxımum dışın da...
özlem 1987 gelince yaz canım mutlaka haberleri birde ben anlamadım kargo yu biz mi ödücez... başka kart nie olmuyor ya ben bulamıyorum burada
arkadaşlar yeni incinin sitesinde sadece maximum karta satış var her yeri aradım taradım yok diorlar hatta bilmiyorlar mağazada bön bön bakıyorlar başka alternatifim yok mu ? tüm kartlarım var maxımum dışın da...
özlem 1987 gelince yaz canım mutlaka haberleri birde ben anlamadım kargo yu biz mi ödücez... başka kart nie olmuyor ya ben bulamıyorum burada
canım o pentının yapıskanlı olanından bende kullandm ama pek beyednıgımı solyemem efosmnalarla flan kullndıgında sankı bollasmıs bı derı kabaca folloboş olmus popolar gıbı duruyoo sarkık sallanıyo yuruyunce yanı hıc hos deıl ben kullandgımda ıcıme hıc sınmıyodu salllanıyo popo yook kucucuk ama ellenmıs sarkmıs popo gıbı
canım baştan sona kadar okudum bu konuyu ve halen de takip ediyorum ama ben bir türlü bulamadım bu üründen ..ve aramadığım yer kalamdı..izmitte ümidimi kesytim ..netten arıyorum ama bi,rtek pentinin kini bulabildim..fakat ben kilot şeklinde olanından istiyorum..istanbula bu aralar gitmem söz konusu değil..ya netten bulan varsa bana söyleyebilirmi..sipariş vermekten başka çarem yok sanırım..
ya kızlar bu ürün iyi güzel de birisi popoma vurcak diye ödüm patlıyo..hani arkadaş ortamında olur ya öyle şakalaşmalar..geçenlerde erkek arkadaşım vurmuştu şakacıktan öyle garip bi ses çıktı ki anlatamam..şaşırdı resmen..aşkım bebek bezimi bağladın ya o ne öle filan deyip durdu 2 saat..bide ben hissettmedim bile vurduğunda ama çok acıdı numarası yaptım..geçenlerde karedeşimin de ilgisini çekti..aaa nekadar sert öyle diyo..sizden başka kimse bilmiyo kullandığımı ve bilmelerinide istemiyorum..ama keşke yumuşaklığı ve sesi bakımından da rahat edebilsek..