- Konu Sahibi boncuk2334
-
aynen canım bende artık onsuz yapamıyorum..isterse anlasın napayım..ben çok direndim ve söylemedim..çorap var altımda dedim..tutturmuş bebek bezi mi var diyo :))..ay bu şimdi her gidişimde vurursa napıcam bilmiyorum :)) en iyisi söylemek mi ne :))
ya cok tuhaf durdu uzerimde elbide vardı darda değildi belkı pantalonlarla falan ıyıdır ama benım hosuma gıtmedı cok buyuk bunların daha doğal olanı varmı bılıyormusun yardım:)
merhaba arkadaşlar,
yeni incinin pop-up slibi bende de var internetten almıştım bir alana bir bedava şeklinde ten rengi ve s beden. birini bikaç kez kullandım zayıfken ama şimdi ihtiyacım olmuyor evlendikten sonra büyüdü kalçalarım:) diğerini hiç kullanmadım. isteyen olursa kullanılmamış olanı kargoyla gönderebilirim. kargo ücreti size ait tabi kiisteyen olursa özelden mesaj atsın.
Hehehe ben 1 senedir kullaniyorum bunu ve artik milleti popo suna bakiyorum acaba budami silikon diye ama aanliyorum cogunuda :d
arkadaşlar yeni incinin ürününü merak edenler için resmini ekliyorum.bu arada bazı arkadaşlar internetten satışını bulamamışlar.belki yeni incinin sitesinde vardır.bir baksınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?