- Konu Sahibi boncuk2334
-
valla bakcammm bugünnn ağrı falannn oluyo muuu kaşıntı yapıyo mu rahatsızlık hissi var mı bide ben sürekli string giyorum of ya alışması zor olur heraldeeD:
bırde ben adet sancısı cok cekerdım kullandıgımdan berı ole agrılı gecmıyo
yeni inci diyosunuz yani tamam bende alcam o zaman; ama normal küloda hiç alışık değilim hep string giydiğim için inş.alışırım yaaaa
güzelim bunu çıplak tenine giyme.çabuk kirlenir.iç çamaşırnın üzerine giyeceksin.ben kışın çorap üzerine bile giydim.öyle rahat yani.sen yine giyersin sitringini
arkadaşlar meraba bende silikonlu kilot ararken yazışmalarınızı okudum yardım alabilmek için hemen üye oldum benmde çok ihtiyacım var bu kilotlara ama rahatsız edermi terleme yaparmı terledikçe iyice küçülmesin sonra popomuz bir türlü kilo alamıyorum one a day kullanıyorum 1,5 aydır ama bi faydasını göremedm henüz millete su içse yarıyo bizde tefeuratlara ihtiyaç duyuyoruz çok canım sıkılıyo bu duruma :çok üzgünüm:
aa kızlar mavinin kotları var öyle hip-up diye yani kalçalar yukarı anlamında :) böle kotun içinde popo kısmında silikon gibi bişi var internetten arastırın ya da mavi mağazasına gidin görürsünüz çok güzel
bunlardan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?