Silikon ile meme büyütme

zeynepp78

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2015
16
3
46
merhaba kızlar, göğüslerim çok küçük silikon taktırmak istiyorum, ücretleri çok yüksek mi? Oğuz kılıç isminde bir doktoru önerdiler, trt avaz'da yenigün programında ücretsiz ameliyatda yapıyormuş ama sanırım onun için belli limitler gerekiyordur. Doktor ve program hakkinda bilginiz var mı

Ben Oğuz Kılıçla görüştüm ama henüz net karar vermedim. Ücretleri kakarıma göre konuşacağımız için, bilmiyorum ama TRT Avazda sosyal sorumluluk çerçevesinde böyle bir proje başlatmış onu sabah gaxetesinde okudum. Detayları çok bilmiyorum. Kanalı aramak gerek sanırım. Burdan bir kaç kişi Oğuz Bey'den çok memnun olduğunu yazmış.

Oğuz bey ankara tunalıda. Ben eski hastasıyım ve inanılmaz başarılı oldu ameliyat. size de tavsiye ederim. Olur olmadık yere gidip pişmen olmayın. internette oğuz kılıç estetik yazınca ilk o çıkar zaten.

çok teşekkürler :) sizin operasyonununuz ne üzerineydi acaba, sakıncası yoksa?

canım seni izlemeye aldım fotoğraflarıma bakabilirsin. oğuz bey'den pişman olacağını hiç sanmıyorum çok özenir işine çünkü. benim 14. günüm ve ne dediyse oldu. çok hızlı bir iyileşme süreci geçirdim.

Çok teşekkürler içimi rahatlattınız Gidip görüşeceğim.

buradan deniz diye bir arkadaş ta oğuz bey'le görüşüp salı günü için ameliyat randevusu aldı. onu da takip edebilirsiniz.

çok teşekkürler :) sizin operasyonununuz ne üzerineydi acaba, sakıncası yoksa?
Rica ederim ne demek. Benim göğüslerimin biri sarkıktı asimetrikmiş yani. Çok iyi bir hoca zaten gidince göreceksiniz sizde. her yer estetikçi dolu seçiminizi iyi yapın. Oğuz hoca psikolojik olarakda hazırlıyor hastasıını.

bi ben elektrk alamadm sanrm oguz beyden bnde skntı var kesn yada be yanlış bi günde gttm anlamadm işine laf edemem kesnlikle ama frekansım uyusmamıstı

bi ben elektrk alamadm sanrm oguz beyden bnde skntı var kesn yada be yanlış bi günde gttm anlamadm işine laf edemem kesnlikle ama frekansım uyusmamıstı

canım herkesin uyuşacak diye bişeyi yok zaten. bide beklentiyle de alakalı. bir cerrah çok iyidir fakat seninle aynı frekansta değildir hemen elersin. mesela biri yuvarlak istiyor ama dr illa sana damla olur diyo ve eleniyo :)) onun gibi bişey...
yada senin malum gün öncesi falansa streslisindir falan :)))

yok görüşürken fln teli çaldı surekli yarım kaldı hep bide böle acelesi varmıs gbydi ondan oldu sanırım

yok görüşürken fln teli çaldı surekli yarım kaldı hep bide böle acelesi varmıs gbydi ondan oldu sanırım

bazen günde 3 ameliyata girdiğini biliyorum. ben aynı zamanda o klinikte lazer'e gidiyorum ordanda takip ediyorum. pek yerinde bulmak bile mümkün olmuyo. belkide acelesi vardır o gün. ama haklısın insan biraz daha ilgi alaka ve sıcaklık ister. ben yaşamadım bana karşı hep ilgiliydi. kısmet değilmiş canım. önemli olan sonuç. sen şuanki sonucundan memnunsun ya hangi dr olduğu önemli değil :))

aynen ölee tabi bu iş braz farklı bi iş yani guven istio ilgi alaka fln ben bide işyerme yakın byerde olsun istemiştim ondan sonrasnda buldum ama doktorumu istediğim saatte gttm geldm skntı olmadı yksa işyernden izin alamam sürekli hayrlısı böleymiş

aynen öyle canım. hayırlısı böyleymiş senin için. bakalım birde deniz'in sonuçlarını görelim dimi :)))

sanırım kesin gibi. salı günü ameliyat günü.
sanırım kesin gibi. salı günü ameliyat günü.
Ya Nooolur bana açıklayın, biri 10000 derken biri nasıl 5000 6000 diyo, hatta pazarlık yapıyoooo?!?!? Hadi hasta bulamıyor da 5000 e de tamam diyo desem, yok 5000e yapan da haftada en az 5 ameliyat yapıyo diğeri de 10000 e yapan daha kaliteli silikon koyuyo desem o da mentor veya natrella koyuyor öbürü de .Biri daha iyi desem, yoooooo 5000e yapan da çok iyi.ŞİMDİ SORU ŞU: ben niye 10000 veriiiiim ?!?? Salak mıyım

YAHU 4 tane meme yaptırırım bu paraya, 2 sini de sırtıma taktırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…