Kızlar çok zor bir dönem sizin için ama dişinizi biraz sıkın! benimde göğüs ucum yoktu doğum yaptığımda ilk günler hatta haftalar çok zor geçti bebek emmek ister süt zaten çok değildi,silikon uç aldık çeşit çeşit onda da emerken başlık ıslanıyo ağzından çıkıyordu ya da tam oturmuyordu bir de zaten yeni doğmuşlar çeneleri yeterince güçlü değil yoruluverirdi yavrum aç aç ağlaya ağlaya sızardı.. Çok üzüldüm o dönemde asla ememiyecek zannettim (etraftan duyulan sözlerde bir o kadar üzüyor ailen bile olsa)elektrikli pompayla sağıp bebek emerken (ya da emmeye çalışırken)kaşıkla yandan ağzına döküyordum sütümü sırf emmekten vazgeçmesin diye..Birgün pompayla sağdıktan sonra göğüs ucum şişmişti biraz zorla ağzına soktum eşimde kafasından destekledi bi baktık hafif hafif tutmaya başladı çıldırdım sevinçten zaten bi emmeye başlasın o gün gögüs şekil değiştiriyor resmen o emdiği gün biraz acı çektim ama sıpa eme eme ucunu çıkardı,büyüklerin de dediği gibi sadece emzirin süt de o şekilde geliyormuş meme ucu da...diğer göğsü alması daha zor oldu 2 hafta kadar sonra diğerini de almaya başladı (tabi bu arada göğüs uçlarım aylarca yara içindeydi 3,5 ayda tam anlamıyla iyileştiler) ama şimdi çok rahatız iyiki de pes etmemişim diyorum emzirmek apayrı bir duygu anne-bebek arasında ( bu arada ilk 1ay süt yetmediği için 1 kutu mamada bitirdik)Umarım bebekleriniz bi an önce memelerine kavuşurlar ama dediğim gibi dişinizi mutlaka sıkın ,sonucu gerçekten hem maddi hem manevi çok güzel!