Kas altı neden daha küçük durabilir kendimce sebeplerini sırayalabilirim: kas altı olanların doğru düzgün göğüs dokusu olmadığı için (bknz:ben) sadece silikon boyutu kadar göğüs ortaya çıkıyor . Sizin göğüs dokunuz var mesela 325 cc takılsa (aynı benim gibi) sizin göğüs dokunuz da olduğundan dolayı tabii ki sizin göğüsleriniz daha büyük duracak. İkinci sebep olarak da kas altına yerleştiği için protez sonradan bırakıyor kendini mesela göğüslerim ilk ameliyat olduğum günlere göre daha büyüdü çünkü kaslarım protezi bırakmaya başladı yavaş yavaş , uyum sağlaması normale dönmesi biraz zaman alıyor çünkü. Sizin dokunuz var aslında neden kas altı istedi doktorunuz özel bi sebebi var mı acaba?
Burdan bi arkadaş deneme sütyenletinin de yanıltıcı olduğunu söyledi 350 cc deneme sütyeni ile bayağı büyük durmuş ama ameliyat sonrası boyutunun daha büyük olabileceğinden bahsetmişti , doktorum deneme sütyeni uygulaması yapmadığı için nasıl birşeydir kendim tecrübe etmedim.
Açıklayıcı bilgileri seviyorum ben ya genelde doktorlar kapsül vs gibi işlerden çok korktukları için büyük ccler kullanmaya pek yanaşmıyorlar aslında Allah korusun ama kapsül riski hepimiz için var vücudun yaptığı birşey tabii tetikleyen faktörler vardır ama yarın ne olacağını kimse bilemez .. şimdi kendi göğsüme bakıyorum da 350 cc sıfır dokunuz bile olsa güzel bir cc kaldı ki dokunuz var çok güzel duracak Emin'im
doktorunuzun adı nedir bu arada?