Çok geçmiş olsunHerkese Merhaba
27 ağustos gogus buyutme ameliyati oldum. Dual plan mentor yuvarlak. 350 cc.
Ameliyat oncesinde gogus altı ölçüm 70
Gogus ucu ölçüm ise 80 di.
Ameluyar sonrası gogus ucu ölçüm 88 e yukseldi.yani 75 aa yerine 75 ç sudyen takabilecegim.ancak hala odemlerim olduğundan şekli henüz çok net değil m yandan bakıldığında kambur bir görüntü var.bu arada silikon um hight profil. Boyum 1.62 kilom 54 ( 2 kilo fazlam var rejimdeyim
Ameliyat sonrası bugüne kadar yasadiklarima gelince,
İlk üçgün gerçekten çok zordu .yataktan kalkmayı üstüme birşey giymeyi çıkartmayı hep eşimle yaptim.sabah kalktığımda feci bir basınç . Ancak yatınca da ağrılarım devam ediyordu.1 hafta boyunca antibiyotik kullandım. Agrı kesici içtim.ancak apranax bile ağrılarımi geçirmedi.
5 gün . İşe başlamak zorundaydim. Hareketlerim kısıtlı ve kambur bir şekildeydim. Kollarımı ilk olarak 9 gün yani dun kaldırıp saçlarımı tarayabildim. Ancak hala gece yatmak ölüm gibi.kollarım tutuluyor ve ağrım oluyor. Gece bir kaç defa kalkarak yürüyorum yine yatiyorum. En iyi gelen şey yürüyüş sanırım . Yan kesinlikle yatamıyorum kol altı gogus kenarları çok acıyor ve sızlıyor henuz.
Doktorumun tavsiyesiyle masalara başladım ancak tabi sert yapamıyorum çünkü çok dertler (ilk 5 güne göre daha yumusaklar)
Dünden beri hafif kasintilar basladi. Dokum genişlemeye çalışıyor sanırım.
Benim bugüne kadar olan tecrübelerim bu şekilde.
Bu forum on gündür benim elim ayağım oldu . Tecrübelerini paylasan herkese çok teşekkürler
. Herkese sevgiler
Tesekkurler :)Çok geçmiş olsungöğsünü dikişlerini koruyarak tabi, bebe yağı ile nemlendir. Benim de ameliyattan sonra kaşınmıştı ve yağla nemlendirirken derimin TIPKI güneş yanığı sonrası gibi soyulduğunu farkettim. Gerginlikten dolayı Pırıl pırıl parlıyordum
Evet içiyorum ama ilk günler gibi çok sık değil ancak gece sadece sırt üstü yatmak sırtta tutukluk yapıyor. Ve tabi silikonlar onların baskısınida net hissediyorum .bunlar ağrıyi dahada tetikliyor gibi.Ne güZel rakamlar vermişsiniz işte böyle yazılınca hayal edebiliyorum kendimle kıyaslayabiliyorum filan çok hoşuma gidiyor... Tarzınızı beğendim
Geçmiş olsun gözünüz aydın olsun güzelliklere ulaşmak kolay olmuyor maalesef, eşinizin size destek olması çok iyi inşallah benim eşim de destek olur.. O şu an ameliyattan çıktığım gibi işe başlayacağımı sanıyor varsın biraz öyle düşünsün
Umarım hızlı Bi şekilde iyileşirsiniz bazı arkadaşlar ağrı kesici kullandıklarını hiçbi acı hissetmediklerini yazmışlardı siz içmiyor musunuz?
Arkadaşlar 15 günüm le birlikte albüm yaptım . Önceki sonraki hali ile. Umarım ameliyat olacak arkadaşlara fikir olur.
:)[/QUOTEbende olmak istiyorum ama tek başıma olduğum için ne zaman kendi kendime yeterim merak ediyorum duşunu alabildin mi tek başına yatıp kalkabildin mi kıyafetlerini değiştirebildn mi cevaplar mısın
ilk hafta biri şart demekki teşekkür edrim cevabın için kimseye yük olmayı sevmiyorum bakalım nasıl olacakYaklaşık 1 hafta on gün özellikle ilk 5 gün yanında bir destekçin olmalı. Kas altı olduğu için yataktan kalkamıyor, kollarını hareket ettiremiyorsun. Ben 1 hafta sonrà kendim duş alabildim ama çok yavaş hareketlerle. Yarın 3 hafta oluyor şu an ıyiyim ancak sabah deli bir sırt ağrısı ile kalkıyorum.
Canim nerde yaptirdin ve kaca maloldu yazabilirmisinHerkese Merhaba
Ameluyar sonrası gogus ucu ölçüm 88 e yukseldi.yani 75 aa yerine 75 ç sudyen takabilecegim.ancak hala odemlerim olduğundan şekli henüz çok net değil m yandan bakıldığında kambur bir görüntü var.bu arada silikon um hight profil. Boyum 1.62 kilom 54 ( 2 kilo fazlam var rejimdeyim
İlk üçgün gerçekten çok zordu .yataktan kalkmayı üstüme birşey giymeyi çıkartmayı hep eşimle yaptim.sabah kalktığımda feci bir basınç . Ancak yatınca da ağrılarım devam ediyordu.1 hafta boyunca antibiyotik kullandım. Agrı kesici içtim.ancak apranax bile ağrılarımi geçirmedi.
5 gün . İşe başlamak zorundaydim. Hareketlerim kısıtlı ve kambur bir şekildeydim. Kollarımı ilk olarak 9 gün yani dun kaldırıp saçlarımı tarayabildim. Ancak hala gece yatmak ölüm gibi.kollarım tutuluyor ve ağrım oluyor. Gece bir kaç defa kalkarak yürüyorum yine yatiyorum. En iyi gelen şey yürüyüş sanırım . Yan kesinlikle yatamıyorum kol altı gogus kenarları çok acıyor ve sızlıyor henuz.
Doktorumun tavsiyesiyle masalara başladım ancak tabi sert yapamıyorum çünkü çok dertler (ilk 5 güne göre daha yumusaklar)
Bu forum on gündür benim elim ayağım oldu . Tecrübelerini paylasan herkese çok teşekkürler
. Herkese sevgiler
Arkadaşlar 15 günüm le birlikte albüm yaptım . Önceki sonraki hali ile. Umarım ameliyat olacak arkadaşlara fikir olur.
:)
Ay vallahi kendimi gördüm sende aynı şeyleri yaşadım bide bende çocuk var yani 2 kat oldu zorlanmam yataktan tek kalkamadım ilk 1 hafta kalkınca da aşırı bi sızlama sanki patlicak gibi olması sırtımın düz yatmaktan tutulması aman allahım kabus gibiydi bugün tam 15 gün oldu ameliyat olalı ve muhteşem hissediyorum iyi ki iyi ki yaptırmışım Nasıl mutluyum anlatamam ilk başka karşı çıkan kocam bile şuan gözlerini alamıyorHerkese Merhaba
. Herkese sevgiler
Merhabalar, ben bu cc ve ölçü arasındaki bağı pek çözemedim, yardımcı olurmusunuz acaba, sizin ölçünüz kaç cm di, kaç cc takıldı ve kaç cm oldu acaba?
Ameliyattan önce 78 - 79Merhabalar, ben bu cc ve ölçü arasındaki bağı pek çözemedim, yardımcı olurmusunuz acaba, sizin ölçünüz kaç cm di, kaç cc takıldı ve kaç cm oldu acaba?
Benimde 24 ünde ameliyatım araştırma içerisindeyim heyecandan:)
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. Demekki 8-12 cm civarında büyüme oluyo öğrenmiş oldum. Benimde alt 76 cm, göğüs ucu 85 cm, az da olsa dokum var sayılır. Ya 300 ya da 345 cc konucak. 12 günüm kaldı hayırlısıyla:) görüşmek üzereAmeliyattan önce 78 - 79
Ameliyattan sonra 78 - 90
Benim kas altı oldu anlaşıldığı gibi 1 cm'lik dokum vardı 325 cc hp yuvarlak silikon takıldı 11 cm fark ettio yüzden garip geldi sordum 8 cm mi fark etti diye.. ölçüler gerçekten çok değişiyor ama şunu anladım dümdüz göğüs dokusu olunca pek de büyük ccler takılmıyor ama göğüs dokusu varsa bayağı büyük ccler konulabiliyor göğüs altı ölçülerimiz aynı mesela ama onun dokusu vardı ve newhope ' a 650 cc takıldı onun da 78 cm göğüs altı benim de. Hoş o bana bakınca biraz daha yapılı yani biraz daha boylu ve kilolu diyeyim ama arada 2 kat fark var