Silikon cikarma ameliyati olan var mi yardim lutfen? Diklestirme ve ya kucultme degil,direkt silikonu cikarma olanlar lutfen🙏🏼

Merhabalar ameliyatınız nasıl geçti umarım iyisinizdir
Maalesef gittiğim gün doktorum genel cerrahi bölümünden de mr sonuçlarına göre ameliyat yapılabilir yazısı istedi. Tabiki devlet kurumu olduğu için genel cerrahide randevu bulamayınca ameliyatı erteledi bu cuma tekrardan gideceğim

Merhabalar ameliyatınız nasıl geçti umarım iyisinizdir
Merhabalar,,çok teşekkür ediyorum. O hafta ameliyat iptal olmuştu. geçen hafta perşembe ameliyat oldum. Şuan bir hafta oldu. Kurtuldum sonunda. Artık doktora nasıl endişeyle anlatmıştım ki kontrole gittiğimde doktor" rahatladım mı? " diye sordu✌şuan görüntü çok iyi değil.Allahtan sarkma yok. Zaten kendi dokum vardı ama silikonun yerindeki boşluk bandajla sıkıca sarıldığı için üstte katlanti gibi duruyor. Ne zaman görüntü tam oturur?ya da oturur mu? İyilesirken ne gibi tavsiyeleriniz olur merakla cevabınızı bekliyorum...

Merhaba öncelikle geçmiş olsun. Bende çıkardıktan sonr protezleri gördüm elime aldım ne kdr ağırmış dedim ve kendimi çok hafiflemiş hissettim ameliyatınız çok yeni elbette ilk zamanlar iç açıcı değil fakat zamanla çok daha iyi olucak bandaj birkaç gün sonra çıkarmıştım sporcu sütyenini giymeye başladım 1 ay sporcu sütyeni giydim sonra normal sütyenlere geçtim şimdi protez takılmadan önceki hali neyse o. Sarkma hiç yok sadece küçük Mustelanın göğüs bakım kremini kullandım birkaç ay.

protezi cikarttiran cok oldu son dönemler de ya, ben 2 hafta sonra büyütme olacagim daha cok korkmaya basladim.
Bazilari kronik depresyon, iltihap ve sürekli hastalanmaktan sikayetci.
Vücut protezi redd mi ediyor acaba :/ Cok kafam karisti …

Merhaba ben uzun süre düşünüp sonra yaptıranlardan biriyim öyle biranda karar vermedim.fakat gerçekten taktırdıktan sonra çok huzursuz olmaya başladım halbuki süreç normaldi hiçbir sıkıntı yaşamadım ağrı ve acı dışında.dr a kontrole gittiğimde ilk sorum hocam bana bişey yapar mı bu protezler olmuştu gerçi öncesinde de sormuştum ve 30 binde birde olsa lenfoma olabildiğini söylemişti ve bununla birlikte başka riskler.evet hepsinin tedavisi vardı ama niye böyle bir riske girmiştim? Sonra birtakım ağrılarım oldu boyun ve kollarımda.Bunların dışında taktırıp uzun süre kullananlar da var fakat bende böyle olmadı çok yönlü düşünmek gerek herşey görüntüden ibaret değil bu hayatta.

merhaba ben taktıralı bugün tam beş ay oldu , şimdilik şükür herşey yolunda gibi , ilerde ne olur bilemeyiz tabi , kendi adıma taktırdığım andan itibaren hiç de yabancı bir maddeyi taşıyorum hissine kapılmadım , benim dokum hiç yok gibiydi , şu an çok da mutluyum , benim size soyleyebileceğim durum , artılarını eksilerini düşünün , sizin için ne derece önemli göğüslerdeki büyüme , hele şu anki durumunuz sizin için büyük sorunsa , sizi mutsuz ediyorsa , illa kötüsü olacak gibi de düşünmeye gerek yok bence , yaptıracaksanız da işinde iyi olduğunu düşündüğünüz bir doktora yaptırmaya çalışın

Bende 2 gün önce çıkartırdım silikonlari 2 yıl kalmıştı. Zaten memem hiç yoktu şimdi yine yok. Ama sag göğsümde bir çöküntü var ve çok kötü duruyor. Doktor geçer dedi ama nedense doktoruma güvenemiyorum. Sizde ilk başta durum nasildi

Cikarma sebebiniz neydi butun yara dokusunu yani kapsulude cikattirdinizmi 6 aya kadar duzelme oluo merak etmeyin

Bende 9 ay once taktirdim muhtemelen 2 ay sonrada cikarttirip kurtulcam bu lanet şeylerden.benimde memem yoktu...vallahi memesiz ama agrisiz mutlu zamanlarimi ozledim

2 hafta geçti çıkarmanın üzerinden. Size tek söyleyebileceğim şey çıkartın ve nefes alın. Aldığım nefes nefes değilmiş. O kadar rahatladım ve hafifledim ki anlatamam. Kadının güzelliği memede değilmiş bunu anladım. Çirkin şişman küçük memeli büyük memeli fark etmez ince sağlıklı olalım. Ve maalesef silikon sağlığımızı hergecen gün götürüyor. Hiç korkmayın ameliyat çok rahat. Hemen ayağa kalkıyorsunuz.

Resmen eziyet cekiyorum.nefes alamiyorum diyorum doktora psikolojik diyo gerizekalı.butun gogus tendonlarim iltihaplanmis.fibromiyalji teşhisi kondu bide.kirmiZi receteli ilac verdiler.ne lanet seymis ya.sizde ne kadar sure kaldi slikonlar

Merhaba bende silikonlarimi cikarttirmak istiyorum. Cok endiseliyim.Şuan gögusleriniz ne durumda içeri çöküklük gib iseylerden bahsetmişsiniz düzelip eski formuna kavuştu mu?

Yeni ameliyat oldum ve 1 ay beklememiz gerekiyor dedi doktor silikon resmen pişmanlık o kadar ki nefes alamıyorsunuz çıkartacağım günü bekliyorum resmen depresyona girdim o kadar yapay ve sağlıksız bir görüntü resmen çok kötü baktıkça üzülüyorum görüntüsü güsel falan da değil resmen yapay tek duam sizler gibi bir an önce kurtulmak … sadece bu başlık için kayıt oldum olacak olan varsa olmasın çöm büyük pişmanlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…