Merhaba Aslında silikon pişmanlığı yada silikonlarımı çıkardım başlığı vardı sanırım oraya da yazmıştım sizin için tekrar yazıyorum Ben 2018 Kasım ayında meme büyütme ameliyatı oldum çok iyi bir dr iyi bir yöntemle güzel bir sonuç aldık.fakat sonrasında alışamadım ve sanırım psikolojikti birtakım ağrılar başladı.çıkarmaya karar verdim dr 3 ay bekleyelim dedi ve öyle yaptık.çıkarma işlemi basit 30 dk kdr sürdü aynı gün hastaneden çıktım sonrasında çok ağrı sızım olmadı bir hafta kdr sıkı bandajlı kaldı.ilk zmnlar görüntü pek iç açıcı değildi tabiiama böyle olacağını ve birkaç aya eski halini alacağını söylemişti dr um. Öylede oldu şimdi eski haline geri döndü herhangi bir sarkma deride gevşeme filan yok belki az kullandım ondandır hafifledim çok memnunum içimde yabancı bi cisimle yaşama fikri bana göre değilmiş ameliyat sonrasında elime aldığımda 3 ay da olsa bunları nasıl taşımışım dedim 375 Cc takılmıştı.Sonuç olarak şimdi çok iyiyim sadece destekli sütyenlere devam ama tüm risklere karşı destekli sütyen iyidir2018 nisanda yaptirdigim 275cc silikonlar malesef komplikasyon sonucu cok asagida kaldiklarindan ve kapsul olustugundan tam 6 ay sonrasinda tekrar ameliyat olup duzelttirmek durumunda kaldim. Yaptirmadan once meme dokum azdi fakat dik ve iyiydi goguslerim. (Simdi daha iyi anliyorum tabi) ikinci ameliyatimda tek gogusum 300cc ile degistirilmis dengeyi saglamak adina. uzerinden neredeyse 1 sene gecmek uzere, benim yapimla mi ilgili bilmiyorum fakat goguslerim hala dik ve ne giysem hic dogal durmuyor ve kucuk dogal gosuslerimi ozledim. Ameliyat izlerimin guzel iyilesmedigini dusunuyorum. Bundan daha fazla pismanlik icine girmekten de korkuyorum eski haline donmezse diye. Daha fazla vakit kaybetmeden silikonlarimi cikartmak icin arastirmaya basladim fakat acilan basliklarin altinda konu hep diklestirme ve buyutmeyle sonlaniyor ustune aktardan sunu alin bunu alin onerileri yaziliyor. Aranizda SADECE SILIKON CIKARMA ameliyati olan varsa yardim bekliyorum kesinlikle diklestirme ve ya farkli bir islemden bahsetmiyorum. Deformasyon ve deride burusukluk ya da eski haline gore daha mi sonuk oluyor gogusler? Istanbul icinde onerebileceginiz basarili bir doktorunuz var mi? Simdiden tesekkurler
Çıkardım ve süreci anlattım altta cevabı okuyabilirsinizBende dusunuorum ama sanirim pek cikaran yok
Bende amaliyattan sonra kolay toparlanamdim baya agrili gecti simdi memele ilgili bi sorun yok ama cok sik enfeksiyon hastaliklari gecirioom bir yildir ve pskilojik olarakda iyi degilim bir yildir silikondanmi kaynakli bilmiorum belkidede yaramadi bana ve ben yurt disindayim tr gelio terkrar cikattirmak cok zor iki cocugum var giderken bile zor zahmet gitmistim bilmiorum ne yapacagimMerhaba Aslında silikon pişmanlığı yada silikonlarımı çıkardım başlığı vardı sanırım oraya da yazmıştım sizin için tekrar yazıyorum Ben 2018 Kasım ayında meme büyütme ameliyatı oldum çok iyi bir dr iyi bir yöntemle güzel bir sonuç aldık.fakat sonrasında alışamadım ve sanırım psikolojikti birtakım ağrılar başladı.çıkarmaya karar verdim dr 3 ay bekleyelim dedi ve öyle yaptık.çıkarma işlemi basit 30 dk kdr sürdü aynı gün hastaneden çıktım sonrasında çok ağrı sızım olmadı bir hafta kdr sıkı bandajlı kaldı.ilk zmnlar görüntü pek iç açıcı değildi tabiiama böyle olacağını ve birkaç aya eski halini alacağını söylemişti dr um. Öylede oldu şimdi eski haline geri döndü herhangi bir sarkma deride gevşeme filan yok belki az kullandım ondandır hafifledim çok memnunum içimde yabancı bi cisimle yaşama fikri bana göre değilmiş ameliyat sonrasında elime aldığımda 3 ay da olsa bunları nasıl taşımışım dedim 375 Cc takılmıştı.Sonuç olarak şimdi çok iyiyim sadece destekli sütyenlere devam ama tüm risklere karşı destekli sütyen iyidir
vücudunuz silikonları reddedip kendi kendine saldırıyor olabilir öyle şeyler okumuştum. Ama sadece bir ihtimal tabi.Bende amaliyattan sonra kolay toparlanamdim baya agrili gecti simdi memele ilgili bi sorun yok ama cok sik enfeksiyon hastaliklari gecirioom bir yildir ve pskilojik olarakda iyi degilim bir yildir silikondanmi kaynakli bilmiorum belkidede yaramadi bana ve ben yurt disindayim tr gelio terkrar cikattirmak cok zor iki cocugum var giderken bile zor zahmet gitmistim bilmiorum ne yapacagim
Cok tesekkurler cevabiniz icin. Ben hala dr arayisindayim. Onerebileceginiz biri varsa daha fazla gecikmemeye de calisiyorum deformasyon fazla olmasin diye. Anladigim kadariyla ilk 3-4 ay goruntuden yine memnun olmayacagim:)Merhaba Aslında silikon pişmanlığı yada silikonlarımı çıkardım başlığı vardı sanırım oraya da yazmıştım sizin için tekrar yazıyorum Ben 2018 Kasım ayında meme büyütme ameliyatı oldum çok iyi bir dr iyi bir yöntemle güzel bir sonuç aldık.fakat sonrasında alışamadım ve sanırım psikolojikti birtakım ağrılar başladı.çıkarmaya karar verdim dr 3 ay bekleyelim dedi ve öyle yaptık.çıkarma işlemi basit 30 dk kdr sürdü aynı gün hastaneden çıktım sonrasında çok ağrı sızım olmadı bir hafta kdr sıkı bandajlı kaldı.ilk zmnlar görüntü pek iç açıcı değildi tabiiama böyle olacağını ve birkaç aya eski halini alacağını söylemişti dr um. Öylede oldu şimdi eski haline geri döndü herhangi bir sarkma deride gevşeme filan yok belki az kullandım ondandır hafifledim çok memnunum içimde yabancı bi cisimle yaşama fikri bana göre değilmiş ameliyat sonrasında elime aldığımda 3 ay da olsa bunları nasıl taşımışım dedim 375 Cc takılmıştı.Sonuç olarak şimdi çok iyiyim sadece destekli sütyenlere devam ama tüm risklere karşı destekli sütyen iyidir
Bunu ben de duymustum hatta kendimde oldugunu da dusunmustum. Goruntu guzel olmasina ragmen icten ice vucudumun reddettigini dusunur haldeyim. Eski halime donemeyecegim korkusu da depresyonu tetikliyor tabivücudu
vücudunuz silikonları reddedip kendi kendine saldırıyor olabilir öyle şeyler okumuştum. Ama sadece bir ihtimal tabi.
Akliniza yatan bir doktor var mi acaba? IstanbuldaysanizBende dusunuorum ama sanirim pek cikaran yok
Yok sımdılıkAkliniza yatan bir doktor var mi acaba? Istanbuldaysaniz
Özellikle sizden cevap alırsam çok sevinirimMerhaba Aslında silikon pişmanlığı yada silikonlarımı çıkardım başlığı vardı sanırım oraya da yazmıştım sizin için tekrar yazıyorum Ben 2018 Kasım ayında meme büyütme ameliyatı oldum çok iyi bir dr iyi bir yöntemle güzel bir sonuç aldık.fakat sonrasında alışamadım ve sanırım psikolojikti birtakım ağrılar başladı.çıkarmaya karar verdim dr 3 ay bekleyelim dedi ve öyle yaptık.çıkarma işlemi basit 30 dk kdr sürdü aynı gün hastaneden çıktım sonrasında çok ağrı sızım olmadı bir hafta kdr sıkı bandajlı kaldı.ilk zmnlar görüntü pek iç açıcı değildi tabiiama böyle olacağını ve birkaç aya eski halini alacağını söylemişti dr um. Öylede oldu şimdi eski haline geri döndü herhangi bir sarkma deride gevşeme filan yok belki az kullandım ondandır hafifledim çok memnunum içimde yabancı bi cisimle yaşama fikri bana göre değilmiş ameliyat sonrasında elime aldığımda 3 ay da olsa bunları nasıl taşımışım dedim 375 Cc takılmıştı.Sonuç olarak şimdi çok iyiyim sadece destekli sütyenlere devam ama tüm risklere karşı destekli sütyen iyidir
MerhabaÖzellikle sizden cevap alırsam çok sevinirim
Merhaba ben protez takan dr uma ameliyat oldum çıkarmak için. Çünkü o taktı herşeye vakıftı benimle ilgili.inşaallah sizde iyi bir dr bulursunuz. Evet görüntü pek iç açıcı değil ama sonra düzeliyor.bence önemli olan konforlu bi hayat her 10 yılda bi ameliyat değiştirme derdi hiç iç açıcı değilCok tesekkurler cevabiniz icin. Ben hala dr arayisindayim. Onerebileceginiz biri varsa daha fazla gecikmemeye de calisiyorum deformasyon fazla olmasin diye. Anladigim kadariyla ilk 3-4 ay goruntuden yine memnun olmayacagim:)
Merhabasüreç şöyleydi kısa bi operasyon olduğu için çok hafif anestezi aldım içeri girmem çıkmam ve kendime gelmem belkide 1 saati bulmadı.Sizi çok iyi anlıyorum lütfen stres yapmayın iyi bi dr bulduğunuza inanıyorum.Sakin olun tek olmanızda hiç sakınca yok ben odaya bile çıkmadım operasyon sonrası beklediğimiz yerde dinlendim 2 -3 saat kadar sonra hazırlanıp çıktık eşim yanımdaydı.protezleri elime aldığımda bunları 3 ayda olsa nasıl taşımışım dedim ve güldüm. bi bandaj takılıydı çıktığımda 1 hafta kdr kaldı üzerimde.Göğüslerinizi ilk gördüğünüzde üzülüp moralinizi bozmayın çünkü 3 ay sonra toparlıyor 6 ay sonra eski haline dönüyor size sadece ameliyat izi kalıyor ama olsun önemli olan sizin konforunuz ve nasıl rahat hissettiğiniz.madem böyle bi karar verdik şunu unutmamak lazım herşey görsellik değil insanı hayatta iyi hissettiren çok daha önemli ve güzel şeyler var.ameliyat sonrası bize yazın umarım herşey yolunda gider selamlar
Çok teşekkür ediyoruminşallah dediğiniz gibi sorunsuz atlatirim ben de. Mutlaka süreci ben de buradan paylaşacağım. Sevgilerimle
Instagram da explant yazin. Çıkan paylaşımları inceleyin derim.bana da buradan silikonlari çıkartmış olan bir arkadaş söylemişti .. daha sonra benim kararım netleştiBunu ben de duymustum hatta kendimde oldugunu da dusunmustum. Goruntu guzel olmasina ragmen icten ice vucudumun reddettigini dusunur haldeyim. Eski halime donemeyecegim korkusu da depresyonu tetikliyor tabi
Merhabalar ameliyatınız nasıl geçti umarım iyisinizdirMerhaba Çarşamba günü silikonlari çıkarma ameliyatı olacağım hayırlısıyla. 2011 yılından beri silikonlarim var. Ameliyat günü yanımda kimse olmayacak maalesef. Tek başıma sorun olmadan atlatabilir miyim?
Cok mantikli hemen bakayim artik bi an once girmem lazim bu ise vakit kaybediyorum:)Instagram da explant yazin. Çıkan paylaşımları inceleyin derim.bana da buradan silikonlari çıkartmış olan bir arkadaş söylemişti .. daha sonra benim kararım netleşti ❣