silikon ameliyatı sonrası merak ettiğim...

hemen cvp veriyim :))) yaptıralı 2 ay oldu,,nişanlım ölüyo bitio çok beğeniyo çok güzeller dioda başka bişey demio..anlamadı yada anladıysada sormadı :)) ondan gizli yaptırdım evlenicem biran önce olsn bitsin die,,gizlemek gibi bi niyetim asla yoktu ama o anlamayınca sölememinde gereksiz olcanı düşündüm çıkcası ne zaman anlarsa sölerim saklıycak bişi yok :)) ben bile unuttum protez oldunu nişanlımda anlamadı ee ne die sölim şimdi kızlarr,,aynen dewam :)

Gamgamm cım Ne GüzeL İkimiz Adınada sevindim Aynı Hisleri Paylaşıyoruz Sorun Yok Mutluluk Çççookkk Huzur var Boyum 1.70 Kilomda 52 Kış geldi ya Aldım Bu Aralar 270 cc Yüksek Profil Heigt Profil yani :) Uygulandı Bana Bu Olmuş Denedikleri Arasında Sewgili Doktorum Operasyon esnasında denerken İri kemikli Değilim Narinim Birazcık Görüntü Olarak İnce zarif Bir Hatunum Sana Fikir Olması açısından Söyledim Bunları Senin kaç cc sen kaç Kilosun Boyun Kaç Bu Arada Msnin var İse Görüşelim Gamgamcım :13:

:))) canım benim boyum 169 kilom 53 bende yapısal olarak ince yapılıyım en kilolu halim bile ince duruo :)) dur özelden msn veriyim sana ekle konuşalım cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…