silikon ameliyatı sonrası merak ettiğim...

kızlar bende sormak ıstıyorum protez taktırcak olanlara karı cıkan eslerı ya da sevgılılerı olanlar taktırdıktan sonra fıkırlerını degıstırdıler mı bunu yasayanlar var mı cok merak edıyorum..benım erkek arkadasıma bır kere bahsettım ve hayır ıstemıyorum dedı bana sonrada kapattık konuyu.ben yınede yaptırdıktan sonra o tepkısı gececekmıs gıbı dusunuyorum bu konuda tecrubesı olanlar paylaşırlarsa cok cok sevınırım :)

hemen cvp veriyim :))) yaptıralı 2 ay oldu,,nişanlım ölüyo bitio çok beğeniyo çok güzeller dioda başka bişey demio..anlamadı yada anladıysada sormadı :)) ondan gizli yaptırdım evlenicem biran önce olsn bitsin die,,gizlemek gibi bi niyetim asla yoktu ama o anlamayınca sölememinde gereksiz olcanı düşündüm çıkcası ne zaman anlarsa sölerim saklıycak bişi yok :)) ben bile unuttum protez oldunu nişanlımda anlamadı ee ne die sölim şimdi kızlarr,,aynen dewam :)

benimde 2 ay oldu :)) ınan bende farkında değilim nasıl geçti bitti,,1 hafta gergin ve patlıycak gibiydi..sonra her geçen gün biraz daha iyileşti ben bile inanmak istemiyorum silikon olduğuna böyle doğmalıyışım diorum :)) o kadar doğal dolgun ve güzeller çünkü,,,miks boyun kilon nedr ve kac cc protez kullanıldı sende

Gamgamm cım Ne GüzeL İkimiz Adınada sevindim Aynı Hisleri Paylaşıyoruz Sorun Yok Mutluluk Çççookkk Huzur var :54: Boyum 1.70 Kilomda 52 :1: Kış geldi ya Aldım Bu Aralar :29: 270 cc Yüksek Profil Heigt Profil yani :) Uygulandı Bana Bu Olmuş Denedikleri Arasında Sewgili Doktorum Operasyon esnasında denerken İri kemikli Değilim Narinim Birazcık Görüntü Olarak İnce zarif :1: Bir Hatunum Sana Fikir Olması açısından Söyledim Bunları Senin kaç cc sen kaç Kilosun Boyun Kaç Bu Arada Msnin var İse Görüşelim Gamgamcım :13:

Gamgamm cım Ne GüzeL İkimiz Adınada sevindim Aynı Hisleri Paylaşıyoruz Sorun Yok Mutluluk Çççookkk Huzur var :54: Boyum 1.70 Kilomda 52 :1: Kış geldi ya Aldım Bu Aralar :29: 270 cc Yüksek Profil Heigt Profil yani :) Uygulandı Bana Bu Olmuş Denedikleri Arasında Sewgili Doktorum Operasyon esnasında denerken İri kemikli Değilim Narinim Birazcık Görüntü Olarak İnce zarif :1: Bir Hatunum Sana Fikir Olması açısından Söyledim Bunları Senin kaç cc sen kaç Kilosun Boyun Kaç Bu Arada Msnin var İse Görüşelim Gamgamcım :13:

:))) canım benim boyum 169 kilom 53 bende yapısal olarak ince yapılıyım en kilolu halim bile ince duruo :)) dur özelden msn veriyim sana ekle konuşalım cnm :)

Back
X