silikon ameliyatı sonrası iyileşme süreci

Merhaba arkadaşlar.. ben 2 hafta sonra ameliyat olcam ama en büyük endişem yaşayacağım ağrılar!! 1 hafta iznim var ve ameliyattan 6 gün sonra iş başı yapmam gerekicek.. çok aktif ve kol gücü gerektiren hızlı bir işte çalışıyorum.. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Doktorum 1 hafta yeter başlarsın dedi ama benim endişelerim var.. gerçekten silikon takıldıktan 1 hafta sonra birşey olmamış gibi normal hayatıma dönebilirmiyim.. hiç kimse anlamadan çalışmaya devam edebilir miyim.. yardım lütfen :KK43:
Merhaba benim 3 gunum ameliyat sonrasi suan yemek bile yiyemiyorum kendi kendime hala umarim iyilesirsin benim kas alti ve c9k az doku oldugu icin 10 gun rapor verdiler sonrasi kisitli hareketler umarim senin daha kolay gecer...

10 Gün önce oldum,valla aşkolsun kırıldım birçok kişiye. Konu bile açtım,geçmiş olsun demedi birçok kişi :işsiz:
Çok memnunum,dar taytlarla tadını çıkartıyorum şimdiden. Ödemli şiş olmasına rağmen :KK45: Görmemişin poposu olmuş,ne giyeceğini şaşırmış :21:
Tayt sana feda olsun canım, hepsi poponda paralansın :21::21::21:

Merhaba arkadaşlar.. ben 2 hafta sonra ameliyat olcam ama en büyük endişem yaşayacağım ağrılar!! 1 hafta iznim var ve ameliyattan 6 gün sonra iş başı yapmam gerekicek.. çok aktif ve kol gücü gerektiren hızlı bir işte çalışıyorum.. fikirlerinizi ve tecrübelerinizi benimle paylaşırmısınız? Doktorum 1 hafta yeter başlarsın dedi ama benim endişelerim var.. gerçekten silikon takıldıktan 1 hafta sonra birşey olmamış gibi normal hayatıma dönebilirmiyim.. hiç kimse anlamadan çalışmaya devam edebilir miyim.. yardım lütfen :KK43:
Olmaz canım olmaz, sen ne yap yap iş yerin her neyse Onları razı et, bak normal vakit de kaslarım kasılıyor diyorsun. Bence en az 7 günlük iznini 10 güne çıkar. Ameliyatdan sonra arzum77'nin dediği gibi hemşireler ağrı kesicinin dozunu az kullanmasınlar, mg. arttırın parası neyse veriririz de. :KK45:
Allah yardımcın olsun. Ben inanıyorum çok memnun olacaksın. hatta arzumm77 gibi profil resminide değiştirirsin:KK50:

Back
X