Silikon ameliyatı sonrası his kaybı :(

Kızlar ben meme büyütme ameliyatı olalı 2,5 yıl oluyor. Meme altı kesisiyle ameliyat oldum gögüs uçlarım ameliyat olduğum ilk günlerden buyana aşırı hassas.kontrollere gittim bir sıkıntı yok ama canım acıyor Bu kadar hassasiyer yaşayan var mı aranızda

Canim cok normal bende bir Ay önce oldum. Sol gögüsümde hic his kaybi yasamadim ancak sag gögüsümde his kaybi vardi. Ama suan yavas yavas yine hissetmeye basliyorum. Korkmus sendede olur yine zamanla insallah

Kizlar bende mastopeksy arti protez ameliyati oldum.bir yil nerdeyse bisey hissetmedin sag gogsum tamamen hissiz sol ise sert dokunuslari hissediyodu.su an nerdeyse 1.5 yil dolmak uzere ve sol tamamen hissediyor sag tarafta ise sert dokunmalari hissediyorum.galiba herkezin iyilesmesi farkli oluyor.

Ben ameliyat olali 6 yil oldu.Sol mememde acı his duyuyordum.His kaybi vardi yani.Gececek denildi ama hala gecmedi.Bence ameliyatin komplikasyonlarından biri bu ve bana denk geldi.Tabi sizede denk gelebilir bunu goze aliyorsaniz yaptirin.He birde 2.cocugumu dogurdum ameliyat sonrasi.2 yil emzirdim bir problem olmadı.Ve ameliyat oldugum doktor zamaninda universite hastanesi profesorluk yapmis cok unlu bir cerrah..

ben yarın bir hafta olacak ameliyat olalı fakat benim de sol göğsümde his kaybı var acaba geçici bir durum mu bu

4 sene oldu . Meme başı hariç diğer bolgelrrim hissetmiyor. Meme başı da eh iste modunda :KK43:((

ameliyat sonrası göğüste ne kadar küçülme oluyor?şu an çok güzel dolgun ama ödemli...arkadaşlarım ödem geçince küçüleceğini söylediler...doktorum kas altı 300cc taktı

X