silikon ameliyatı sonrası ağrı?

PITPIT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2011
114
6
herkese merhaba, bende kk yeni üyelerindenim. yakında silikon ameliyatı olacağım. sanırım önümüzdeki hafta :KK1::KK1:.. daha sonrada önceden belirlenmiş bir gezi programım var şehir dışına. ameliyat ile seyahat arası yaklaşık 1 ay. dr uma sordum 1ay yeterli dedi. ancak detaylar burada daha iyi konuşuluyor, çünkü yaşayanlar samimice paylaşıyorlar. ameliyatın hemen sonrasındaki saatlerde ağrı çok mu oluyor acaba? benim kas altı meme altı kesisi olacak. anladığım kadarı ile kas altı biraz daha ağrılı bir operasyon? kaç gün sonra dışarı çıkıp gezebilirim, ya da kendi işlerimi yapabilirim? kollarımı yukarı kaldırıp saçlarımı toplayabilirim? spora gidip en azından hızlı yürüyüş yapabilirim? ( e.. yaza giriyoruz biraz da kilo vermek lazım malum ) 1 ay sonra bavulumu kendim taşımam gerekecek. çok küçük bir bavul mecburiyeti var mı? yani ağırlık taşımada sıkıntılarınız neler? ne kadar zaman sonra ne kadar ağırlıklar taşınabiliyor?..:89::89::KK30::KK30::KK30:
uff.. çok soru sordum sanırım?? :78::78::78:
aslında bir de boyut meselesi var :78:.. ama onu sonraya saklayayım:78:
teşekkür ederim şimdiden ilginize..

Selam canım. Öncelikle ameliyat kararın hakkında hayırlısı olsun. Ben ameliyat olalı 2 ay kadar oluyor. Ameliyattan sonra sanki göğsüne taş bastırıyolarmış gibi hissediyorsun. Aradan saatler geçtikçe bu his azalıyor. Sonraki 23 gün yatıp kalkarken ağrın oluyor. Onun dışında günlük işlerini yeme, WC gibi kendin yapabilirsin. 4. günden sonra hergün daha da azalan ağtılar oluyor. 1 aya kalmaz ameliyat olduğunu bile unutursun:KK9:

ameliyatı kime oldunuz? mesaj sayım 100 olmadığı için özelden msj yazamadım.bende göğüs amel.olmak istiyorum.araştırıyorumda..özelden mail adresini atabilirmisin acaba?yardımcı olursan çok sevinirim.tecrübelerden faydalansam iyi olacak sanırım:KK61:

kas altı biraz daha ağrılı oluyor ama en azından 10.cu günden sonra hızlı bi iyileşme dönemine giriliyor.15.ve 20.ci gün artık kısmen eski hayata dönülmüş oluyor.ağır kaldırma konusunda da 1 ay normal bir süre.iyileşmek için cok yeterli bir zaman

çok teşekkür ederimm :)) çok heycanlıyım..
hayırlı olsun seninde ciciler :)) :KK34:
bende ne kadar ağrım var ne durumdayım yazacağım. dün ameliyattan önce son kez dr umla görüştümmm. 280-300cc high profile round smooth silikon dedi. göğüs altı ölçüm 76 göğüs ölçüm 81. nasıl olur sizce?? boyum 163 kilom 52.
ayy çok heycanlıyım anlatamammmmmmmm

benimde ameliyatımı hakan usal yapacak.. yabancı site olduğu için internet sitesinden breast ten sonra breast augmentation a basınca sadece büyütme için yaptığı örnek fotolar çıkıyor..
link vermek sakıncalı mıdır bilmiyorum?? :KK25:

kas altı biraz daha ağrılı oluyor ama en azından 10.cu günden sonra hızlı bi iyileşme dönemine giriliyor.15.ve 20.ci gün artık kısmen eski hayata dönülmüş oluyor.ağır kaldırma konusunda da 1 ay normal bir süre.iyileşmek için cok yeterli bir zaman

:KK66::KK66::KK66::KK66::KK24::KK24:
:21::21: ... ayy süpper haberler bunlarr..
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
ani diyosunuz ki :KK3: bi bakıcaksın.. hayallerin gerçek...:KK3:
dilerim darısı tümm isteyenlerin başına!
bana da perş. günü için bol şanss :KK3::KK3:

bu arada ameliyat öncesi için nelere dikkat edilmesi gerektiğini sordum. ameliyata 4 gün var ve artık ağrı kesici türü kan sulandıracak tipte ilaçlar almamak gerekiyormuş. hatırladığım kadarı ile bir arkadaşımız da ameliyattan sonra mide bulantısı yaşamıştı. bunun olmaması için de (benim saatler de uygundu) 24 saat öncesinden itibaren kesinlikle hiç bir şey yiyip içmemem gerekiyor ve yakın zamanda başka bir ameliyat olmuştum ordan da edindiğim tecrübe ile şunu da ekleyebilirim, amelyat sonrasında da bir süre bir şey içemiyorsun ve daha geç bir saate kadar da yiyemiyorsun..

herkese merhaba, bende kk yeni üyelerindenim. yakında silikon ameliyatı olacağım. sanırım önümüzdeki hafta :KK1::KK1:.. daha sonrada önceden belirlenmiş bir gezi programım var şehir dışına. ameliyat ile seyahat arası yaklaşık 1 ay. dr uma sordum 1ay yeterli dedi. ancak detaylar burada daha iyi konuşuluyor, çünkü yaşayanlar samimice paylaşıyorlar. ameliyatın hemen sonrasındaki saatlerde ağrı çok mu oluyor acaba? benim kas altı meme altı kesisi olacak. anladığım kadarı ile kas altı biraz daha ağrılı bir operasyon? kaç gün sonra dışarı çıkıp gezebilirim, ya da kendi işlerimi yapabilirim? kollarımı yukarı kaldırıp saçlarımı toplayabilirim? spora gidip en azından hızlı yürüyüş yapabilirim? ( e.. yaza giriyoruz biraz da kilo vermek lazım malum ) 1 ay sonra bavulumu kendim taşımam gerekecek. çok küçük bir bavul mecburiyeti var mı? yani ağırlık taşımada sıkıntılarınız neler? ne kadar zaman sonra ne kadar ağırlıklar taşınabiliyor?..:89::89::KK30::KK30::KK30:
uff.. çok soru sordum sanırım?? :78::78::78:
aslında bir de boyut meselesi var :78:.. ama onu sonraya saklayayım:78:
teşekkür ederim şimdiden ilginize..

Öncelikle slmlar... Ben dün büyütme ameliyatı geçirdim, 2 saat kadar önce taburcu oldum ve şimdi evdeyim :86: sonunda bittiği için çok mutluyum. İşallah seninkide biran evvel biter.. Benim protezim fasya altına yerleştirildi kas altından daha az ağrılı diyorlar ama bence hiçte öle diil. Nese gözünü korkutmak istemem :) Bendeki sorunum ağrıdan ziyade çok ödem birikmesi.. Aslında bende burdaki arkadaşlara bunu sormak istiyorum Ameliyat sonrası ödem durumunuz neydi çok merak ediyorum

:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
GEÇMİŞ OLSUNNNN :KK3:
burdan yazabildiğine göre çok kötü olmasa gerek? sağ olsun burdaki arkadaşlar bana epey moral verdi :81:
en iyisi ameliyat olanlara sormak tabii, ama ben bu siteye üye olmadan da epey bir okuyup çalıştım :KK1::KK1: genelde ameliyat sonrası şişlik normal diyorlar.. ödemden dolayı şişlik yani.. zaanla azalıyormuş ve normalmiş bu durum..
ayy çok yenii.. :82: güle güle kullan.. ben zaten ameliyat olucam diye bir süredir üst alış verişi bile yapmadım :KK1::KK1: şimdi de gezerken bunları alamazdım ama artık bunları alıcamm ve çatır çatır yakışacak diyorum:KK1::KK62::KK62:
enn önemli kısmını atlattın.. her geçen saatte ağrılar azalacak ve tadını çıkarmaya yaklaşacaksın düşünsene:81::KK24::KK24::KK24:

çok saol cnm... bende baya bi araştırma yaptım ağrı ödem yöntem vs. ama ne kadarda olsa insan başına gelmeden tam olarak kavrayamıyor.. ama dediin gibi sabredicem ve sonra hep görüp imrendiim o güzel çamaşırlara saldırıcam:KK52:
sen hangi doktora gidiyosun? ben eser aydoğduya yaptırdım estethica ataşehirde yaptı. boyum1.68 kilom 48 290cc yerlestirmiş kaçbeden olucam acaba çok merak ediyorum şuan o kadar şişlerki ağzıma giricek nerdeyse :KK66:

Vücutta fazlasıyla bir ödem oluyor korkabiliyor da insan hareketsizlikten kilomu aldım acaba diye hiç endişelenmeyin yaklaşık 20 güne kadar da ödemler gidiyor tabi bu arada bol sıvı almak şart geçmişler olsun :KK71:

çok saol cnm... bende baya bi araştırma yaptım ağrı ödem yöntem vs. ama ne kadarda olsa insan başına gelmeden tam olarak kavrayamıyor.. ama dediin gibi sabredicem ve sonra hep görüp imrendiim o güzel çamaşırlara saldırıcam:KK52:
sen hangi doktora gidiyosun? ben eser aydoğduya yaptırdım estethica ataşehirde yaptı. boyum1.68 kilom 48 290cc yerlestirmiş kaçbeden olucam acaba çok merak ediyorum şuan o kadar şişlerki ağzıma giricek nerdeyse :KK66:

çok haklısın, eminim bende ameliyattan sonra burda olucam ve senin gibi kim bilir neler yazıcam :)) bana bunları hatırlatırsınız artık :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
ben hakan usal a gidiyorum google hakan usal yazında dr usal diye sitesi ve yaptığı örnekler çıkıyor. ama örneklerde genelde kilolu bayanlar var :KK1: o yüzden bende başka bir örnek gösterdim o da beğendi ve aynen senin ki gibi 280-300cc yaparız dedi. benim boyum 163 kilom 51-52 (rejimdeyim :KK1: ) yuvarlak high profil koyacakmış... c cup olacak demişti bana :KK66:).. taii mevcut göğüs ölçüne de bağlı sonuç. benim göğüs altım 76 göğüs ölçüm 81. yazarım bende hafta içi artık :KK1::KK76::KK76::KK76::KK76:

Vücutta fazlasıyla bir ödem oluyor korkabiliyor da insan hareketsizlikten kilomu aldım acaba diye hiç endişelenmeyin yaklaşık 20 güne kadar da ödemler gidiyor tabi bu arada bol sıvı almak şart geçmişler olsun :KK71:

bunu duyduğuma çok sevindim.. zaten kilo aldığımı düşünüp rejimdeyim üstüne bir de ödemi kilo zannedersem düşünemiyorum :84: .. önceden bilmek çok iyi oldu teşekkür ederiz.. :KK34::KK34:

aklıma takılan bir konu var..
high profil ile low ya da orta profil arasında ki farklar sonuçta elde edilecek büyüklük görüntüsü açısından cc lerde fark yaratıyor mu? ya da saline / jel olmasına bağlı bir farklılık olabilir mi?

çünkü bazen önce ve sonraki fotolara bakıyorum yabancı sitelerde aynı görünüşteki benzer durumdaki göğüsler kimisi 300cc kimisi 400cc ile elde edilmiş?! ..

bilgisi olan var mı?

valla ne yalan söliim bu konu hiç bilgim yok.. miks çok teşekkür ederim işazllah biran önce şu ödemden kurtulurum

teşekkür ederim yinede :)

inşallah en kısa zamanda çok daha rahatlarsınn:KK71:tekrar çok çok geçmiş olsun:80:

çokçok teşekkürler tekrar.. işallah seninde ameliyatın süper geçer senin maceranıda burdan okumayı 4gözle bekliyorum:))

çokçok teşekkürler tekrar.. işallah seninde ameliyatın süper geçer senin maceranıda burdan okumayı 4gözle bekliyorum:))

evet kesinlikle yazacağım.. ve bir an önce şu gün gelsin istiyorumm:KK55::KK55::KK55:
ne kadar ağrı ne kadar büyüklük hepsini yazacağım. ne isterseniz sorun o zaman bana :81: . bu durumu ve soru işaretleri ne demek çok iyi biliyorum çünkü :KK23:

tekrar haberleşiriz... şimdilik:80::80::80::82::82:
:KK55::KK55::92::92::KK1:

evet kesinlikle yazacağım.. ve bir an önce şu gün gelsin istiyorumm:KK55::KK55::KK55:
ne kadar ağrı ne kadar büyüklük hepsini yazacağım. ne isterseniz sorun o zaman bana :81: . bu durumu ve soru işaretleri ne demek çok iyi biliyorum çünkü :KK23:

tekrar haberleşiriz... şimdilik:80::80::80::82::82:
:KK55::KK55::92::92::KK1:

şmdiden gecmıs olsun canım:KK71:.haftaya bu zamanlar bıtmıs olcak ne guzel.darısı basıma dıyım barıııı

X