Silikon ameliyatı sonrası ağırlık hissi

boy ve kilonuz ne ameliyattan önce kaç beden kullanıyordunuz kac cc takıldı ki 85 c oldu fazla soru oldu ama bende olucam çok merak ediyorum 🤣🤣
Bir de şimdi hamileyim, iyice şişti 85c küçük geliyor.
Ama kalıplı olduğum için normal bence büyüklüğü

Ben de ameliyat olalı 6 gün oluyor..Aynı durumdayım.Göğüslerim biçimsiz ve çok yukarda görünüyor.Ne zaman düzelir bu durum acaba??
gecmis olsun canim 7 ay oldu benim biraz sabır gerekiyo şeklin duzelmesi 3 ayı buluyo ama yaza super çikacaksın, takildıgın birsey olursa yardimci oluruz sorabilirsin

gecmis olsun canim 7 ay oldu benim biraz sabır gerekiyo şeklin duzelmesi 3 ayı buluyo ama yaza super çikacaksın, takildıgın birsey olursa yardimci oluruz sorabilirsin
Mrb bugun benim 22.gunum eskiye gore buyuk oranda duzelme oldu hareketlerimde. En azindan kendi isimi kendim yapabiliyorum yatip kalkabiliyorum ama sag kolumu cok gergin bi sekilde yukari kaldirirken koltukaltim yirtilircasina aciyor. Aciyi takip ettim sag gogsumun yanindan geldigini anladim doktorum ameliyat oncesi sag gogsum sola gore kucuk oldugu icin daha cok acidigini kaslarin o agriyan yerde oldugunu soyledi. Bu aci genelde sabah siddetli oluyor bu tam olarak ne zman geciyor masaji 2 hafta sonra vericem dedi ve birde benm dikislerim eriyen dikis ama hic iyilesme yok gibi hala kirmizimsi siyah gibi bu ne zman gecer cok soru sordum ama 😄

Mrb bugun benim 22.gunum eskiye gore buyuk oranda duzelme oldu hareketlerimde. En azindan kendi isimi kendim yapabiliyorum yatip kalkabiliyorum ama sag kolumu cok gergin bi sekilde yukari kaldirirken koltukaltim yirtilircasina aciyor. Aciyi takip ettim sag gogsumun yanindan geldigini anladim doktorum ameliyat oncesi sag gogsum sola gore kucuk oldugu icin daha cok acidigini kaslarin o agriyan yerde oldugunu soyledi. Bu aci genelde sabah siddetli oluyor bu tam olarak ne zman geciyor masaji 2 hafta sonra vericem dedi ve birde benm dikislerim eriyen dikis ama hic iyilesme yok gibi hala kirmizimsi siyah gibi bu ne zman gecer cok soru sordum ama 😄
canim benim masaj protezin yerine guzel gecmesi icin yapiliyor ben hala yapiyorum seklini aldi ama ben alistim yapoyorum kollarini ise cok germe uzanma yukarilara fazla gecicek biraz daha zaman gectikce ben hic zorluk cekmedim yatarken yastiklardac C yaptim ortasinda yattim 40 gün ameliyatim sonrasi sureci tek basima gecirdim yemegimi yaptim banyomu yaptim saclarim uzun yikadim fonledim ama 10 gun ilaclarimi zamaninda ictim hayatimda icmedigim kadar su ictim ve yatmadim hep gezdim evde ameliyat izleri icin verilen jelleri hala kullaniyorum baya baya azaldi izler 7 ay oldu düşün iz giderici jele devam.. hatta 6. ay doldu solaryuma girmeye basladim doktoruma sordum ameliyat yerine bant yapistir gir bisey olmaz dedi 6 kez girdim bu yaz hersey guzel olcak hepimiz icin bekle guzel olcak geçicek sıkıntılar acele etme güle güle kullan cicişlerini

canim benim masaj protezin yerine guzel gecmesi icin yapiliyor ben hala yapiyorum seklini aldi ama ben alistim yapoyorum kollarini ise cok germe uzanma yukarilara fazla gecicek biraz daha zaman gectikce ben hic zorluk cekmedim yatarken yastiklardac C yaptim ortasinda yattim 40 gün ameliyatim sonrasi sureci tek basima gecirdim yemegimi yaptim banyomu yaptim saclarim uzun yikadim fonledim ama 10 gun ilaclarimi zamaninda ictim hayatimda icmedigim kadar su ictim ve yatmadim hep gezdim evde ameliyat izleri icin verilen jelleri hala kullaniyorum baya baya azaldi izler 7 ay oldu düşün iz giderici jele devam.. hatta 6. ay doldu solaryuma girmeye basladim doktoruma sordum ameliyat yerine bant yapistir gir bisey olmaz dedi 6 kez girdim bu yaz hersey guzel olcak hepimiz icin bekle guzel olcak geçicek sıkıntılar acele etme güle güle kullan cicişlerini
Tesekkur ederim 😍

Ben de dün 325 cc mentor yuvarlak silikon ile ameliyat oldum. Ameliyattan ilk çıktığımda hiç ağrım yoktu. Akşam saatlerinde ödem arttıkça sutyen baskısıyla ağrım oldu. Bugün daha yumuşak bir sutyene geçiş yaptı doktorum ve çok rahatladım. Henüz kendim yatıp kalkamıyorum. Hareketlerin kısıtlı olması, konuşurken nefes nefese kalmak, sürekli sırt üstü yatmak vs çok zor ama günler çabuk geçiyor. Oldu bitti bile diye seviniyorum :)
ayni durumdayim, 3. gun 325cc kas alti:) şimdi nasilsiniz? nefes nefese ve ödemliyim:/

Hanımlar slm 🤗 benim 5 hafta oldu son 2 haftadır masaj yapmaya çalışıyorum ama hala çok sertler 😔😢😢 zamanla geçer değil mi🙏

merhaba arkadaşlar bende meme büyütme operasyonu yaptırmak istiyorum ancak ameliyat sonrası sürecten cok korkuyorum.
Ayrıca doktor önerilerinizi ve operasyon fiyatlarınızı da yazarsanız bizlere de yardımcı olur. çünkü ben istanbul ataşehirde oturuyorum ve bu taraflarda fiyatlar ciddi anlamda uçmuş durumda.

merhaba arkadaşlar bende meme büyütme operasyonu yaptırmak istiyorum ancak ameliyat sonrası sürecten cok korkuyorum.
Ayrıca doktor önerilerinizi ve operasyon fiyatlarınızı da yazarsanız bizlere de yardımcı olur. çünkü ben istanbul ataşehirde oturuyorum ve bu taraflarda fiyatlar ciddi anlamda uçmuş durumda.
merhaba bende anadolu yakasindayim 3 hafta once oldum cok memnunum hem doktorum hem hastaneden, 12 bin lira hersey dahil , sonrasinda korkacak birsey yok, 1 gün hastanede zaten ilaçla ağrı filan hissedilmiyor bir güzel sohbet muhabbet uyku, 2. gün eve gelince biraz ağrı ama ağrı kesiciler var nihayetinde 3. günü de atlattin mi tamam, ben 4. gün yikandim, saçlarımı kendim taradım kuruttum ördüm, çok yukarı kalkmıyor kollar ilk esnada ama yardim edenin olursa 4, 5 gunde tamamsin

korkma canım doktorunu iyi seç yada ben çok şanslıydim hic zorluk çekmedim keşke yıllar önce yaptırsaymışım bitti gitti 8 ay oldu

Ben de ameliyat olalı 1 ay oldu şuan masajlara devam ediyorum. Yaptıranların kaç ay sonra göğüsleri oturmaya başladı. Benimkiler bana hala çok şiş ve şekilsiz geliyor böle kalıcak diye kormuyo değilim😅 köprücük kemiğinin 3 parmak altından bombe şeklinde başlıyor göğsüm yandan bakınca üst kısımla aşırı bombeli doğal olarak normal bir meme biçimi yok umarın anlatabilmişimdir nasıl olduğunu😂

Canim merhaba ben de istanbul avrupa yakasindayim 27 martta koltukalti kesisiyle kas zarı altı yöntemle ameliyat oldum. Ağrı sızım olmadı yani sanki gogsumu cok fazla calistiracak spor sonrasi kas agrisi yasiyomus gibiydi ama agri esigim yuksektir onu ekliyim :) İlk 3 gün yataktan tek başıma kalkamadım ama 4. Gun masa başı işime dönebildim tabi kollarimi kaldırmıyordum canim hep bol şeyler giydim. 10. Gunden sonra da baskı ve taş bağlamışlar hissi geçti tamamen :) hiç korkma ilk 3 gunden sonrasi cok fark ettiriyo ve 1 hafta 10 gun sonra çok rahatlıyorsunuz kas zarı altı yöntemde bana böyle oldu :)

X