Silikon ameliyatı oldum. Meme altından başlayıp çatalıma kadar mememi çevreleyen bir bant takılmış bu normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sadgirl313

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2021
73
26
29
Merhabalar geçen hafta meme büyütme ameliyatı oldum. Dikleştirme yok sadece silikon takıldı. 3.günde meme altındaki kalın beyaz bantları çıkarttılar. Geriye meme altımdan başlayıp meme çatalıma kadar uzanan yani mememi çevreleyen bir bant kaldı. Benim bildiğim kesi meme kıvrımı altından ufak bir kesi olmuyor mu, neden bu bant bu kadar uzun?? Acaba diğer yerleri kestiler mi diye korku düştü içime gece gece. Çünkü zaten yaraları lekeleri geç iyileşen bir cilt tipim var. Takılan bandın uzunluğu ile ilgili internette ve burada bilgi bulamadığım için sormak istedim. Doktorun asistanına da sormaya çekindim açıkçası , çok şüpheci bir tavır takındığımı düşünsünler istemedim.

Bende serçe parmağımın boyunu geçmeyecek ölçüdeydi bantlar ,birinci haftada çıkardık sonraki üç gün antibiyotikli krem sürüp direkt üzerine korseyi taktım ,şimdi silikon bant verdi doktorum jel krem yerine iz kalmaması için takılan iz tedavi edici medikal özel bir bant onu takıyorum şu an o da serçe parmağım kadar boyu. Dikiş yerim ise serçe parmağın yarısı kadar ancak gelir baktım aynada ,asistana sorun bir şey olmaz ama o kadar keseceklerini hiç sanmam ,bantı sağlam tutsun filan diye belki büyük kesti uğraşmadı vs asistan öyle bir şeydir çatala kadar kesik imkansız

Ay içimi rahatlattınız Dimi haklısınız niye o kadar kessinler baya mememin altından çatala kadar yarım daire uzunluğunda bant var. Öyle bir kesi zaten aşırı tuhaf olur yani asla geçmez gözükür mayodan falan. Herhalde sağlam tuttsun diye öyle bıraktılar. Geçen gün sormak da aklıma gelmedi heyecandan. 2 hafta sonra alacaklarmış bu bantları ve izler için krem vs vereceklermiş. 2 hafta bu şüpheyle yaşamak istemediğim için sorayım dedim

Yok yok merak etmeyin en acemi tıp öğrencisi olsa bile kesmez öyle :) benim bantlarım birkaç kez kalktı mesela terledikçe üzerimi değişirken filan muhtemelen sağlam olsun diyedir içiniz rahat olsun :) çok geçmiş olsun umarım istediğiniz gibi olur:)

Çok teşekkür ediyorum içimi rahatlattınız

Silikon yerleşsin diye o bantlar.Bende uyanınca korkmuştum birşey oldu görmiym diye bantladılar sandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…