Silikon ameliyat sonrası masaj nasıl yapılır?

lemlem07

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
2.753
41
Merhaba,
Kas altı silikon tekniği ile meme büyütme ameliyati oldum. Bir çok yerde 1 ay sonra yani korse çıktıktan sonra masaja başlandıgı yazıyor. Ancak benim 1 ay kontrolümde böyle bir bilgi verilmedi.
Bu masaj nasıl yapılıyor? Ne zaman başlamak gerekiyor? Bununla ilgili hiç video da bulamadim. Detayli anlatabilecek birileri var midir lütfen.

Merhaba,
Kas altı silikon tekniği ile meme büyütme ameliyati oldum. Bir çok yerde 1 ay sonra yani korse çıktıktan sonra masaja başlandıgı yazıyor. Ancak benim 1 ay kontrolümde böyle bir bilgi verilmedi.
Bu masaj nasıl yapılıyor? Ne zaman başlamak gerekiyor? Bununla ilgili hiç video da bulamadim. Detayli anlatabilecek birileri var midir lütfen.
Merhabalar, ben 18inde ameliyat oldum. buralarda okuduğuma göre her doktor masaj vermiyo, doktorunuz söylemediyse yapmayın bence arayıp sorma imkanınız varsa kendisine sorun daha iyi olur

Merhabalar, ben 18inde ameliyat oldum. buralarda okuduğuma göre her doktor masaj vermiyo, doktorunuz söylemediyse yapmayın bence arayıp sorma imkanınız varsa kendisine sorun daha iyi olur
Açıkcası kontrollerimde doktorum değil asistani baktigi için ve oda hic bir bilgi vermeden sordugum sorulara dahi hizla kısa yanitlar verip odadan kacarcasina çiktigi icin, böyle birsey varsa bile söylemeyi atladiklarini düşünüyorum. Zaten tlf no olarkta asistani ve sekreterinin tlflari var. Sorularim olunca onlara sormam söylendi ve eger yanit bulamazsam onlarin doktora ileteceklerini söylüyorlar.

Benim kas altı meme protezi ve dikleştirme yapıldı. İkinci hafta kontrolümde doktorum yukarıdan aşşağı doğru yapılan bir masaj tarif etti. Ellerimizi boynumuzun alt kısmına koyup aşşağı doğru memeleri itme tarzında bir hareket. Buradan tarif edemedim 🤭

X