• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siliklesen gebelik testi-lutfen bakın

reyhan__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
74
10
3
24
Arkadaşlar kaç gündür test yapıp koyulasmayi takip ediyorum. Ayın 5nde neredeyse tamamen koyulasan bu iki gündur soluklasti. Doktorum izinli olduğu için yardım da alamıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve burada doktorun kimse o bakıyor başka doktora baktiramiyirsun testte yaptiramiyorsun, sadece ultrason baktirabiliyorsun onun içinde çok erken benimki 3 haftalık. Sadece sizden bir akıl ne bileyim içimi ferahlatacak bir şey duymayı çok isterim varsa böyle bir deneyiminiz bilginiz lütfen paylaşın

Arkadaşlar kaç gündür test yapıp koyulasmayi takip ediyorum. Ayın 5nde neredeyse tamamen koyulasan bu iki gündur soluklasti. Doktorum izinli olduğu için yardım da alamıyorum, yurtdışında yaşıyorum ve burada doktorun kimse o bakıyor başka doktora baktiramiyirsun testte yaptiramiyorsun, sadece ultrason baktirabiliyorsun onun içinde çok erken benimki 3 haftalık. Sadece sizden bir akıl ne bileyim içimi ferahlatacak bir şey duymayı çok isterim varsa böyle bir deneyiminiz bilginiz lütfen paylaşın
Sizi üzmek istemem ama kimyasal olma ihtimali var malesef

Açıkçası bende öyle düşünüyorum... 2 gündür de kahverengi çok az akıntılar geliyor damla damla ve şeffaf sümüksü yapıda bir sıvıda geldi. 3 hafta önceydi beraberliğimiz acaba yerleşme mi diye düşünüyorum çünkü kan ağrı sızı vs hiç yok. Hayırlısı olsun artık

Back
X