Maske Tarifleri silikler icin care

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

janet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
2.631
8
49
arkadaslar sıcaklar malum birde biz adanada yasıyoruz asırı nemli bir hava iki kızımdada asırı derecede isilikler var ne yapsam ğecmiyor doktorun verdiği kremlerin bir faydası olmadı sizin kullandığınız ve ğercekten faydası olan bir sey varsa tavsiyelerinizi bekliyorum

olgun domatesi 2 ye böl tuzla az miktarda isilik olan her yerine sür çocuk diyosun ozaman bekleyebildiği kadar beklet kurumaya yüz tuttuğunda olsa daha ii tabi sonra ılık suyla duş aldır bukadar...ben..ablam..yeğenim...isilik olduğumuzda annem hep bununla geçirirdi ....delikafadulden cildine bi zararıda olmaz merak etme cnm sadece kaşınır biraz bende nefret ederdim küçükken....kesinlikle faydası olur bende çokk sıcak iklimde büyüdüm umarım işine yarar cnm
:Saruboceq:

valla ben küçükken çok islik olurdum annem hemen denize götürürdü. sanırım deniz suyu iyi geliyor. aktarda deniz tuzu var onu suya döksen ve onla bi yıkasan iyi gelir çünkü terlemeye karşı ben küvete koyarım arasıra. suna dumankaya diyodu isilik ve terleme için falan.bide uzak doğuda falanda koyarlarmış deniz tuzunu banyo suyuna.terlemeyi engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…