• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik testlerden bıkan baska biri daha var mı???

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
33
10 ekim sat. Dun akşam test yaptm silikti sabah ilk idrarla bda yaptm yine silik kan vermye korkuyorm hep hayal kırıklıgı oldugu için yasayanlar bilir testn marksı sentelady die bu guvenlr mi?

Eklentiler

• 2016-11-07 07.29.39.jpg
    2016-11-07 07.29.39.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 255
Bence bu sefer gebesiniz hemen dok gidin belki öncekiler dede vardı ama erkenden düşmüş tutunamamis olabilir

Doktora gitmeden bilemezsiniz boyle cikan testlere pek guvenmeyin cift kirmizi cikmayinca.oıadabilir oımayada

Benim 3 gebeliğin böyle çıkmıştı bebek varsa illaki çıkıyor yok olup çıkma olayları çok nadir

Benim 4,5 haftalik bebegimi gostermedi bu testler hic guvenmeyin derim
Canım benm ilkinde kan degerim 109du onu ble gostermedi 300 oldgunda anca gordum idrar testnde. Su an pembe damla dmla akıntım var ve kasık agrım var ilkinde saaglıksız gebelik yasadm o yuzden cekiniyorm kan testne

Cnm umudunu kirmak istemem ama pozitiften ziyade test bozuk gibi geldi bana.Ikinci kirmizi cizgi dagilmis gibi duruyor.

Canım benm ilkinde kan degerim 109du onu ble gostermedi 300 oldgunda anca gordum idrar testnde. Su an pembe damla dmla akıntım var ve kasık agrım var ilkinde saaglıksız gebelik yasadm o yuzden cekiniyorm kan testne
Ben gerci simdi laboquick in 50 li gebelik testini aldim ilk suphemde 4 5 tane yaparim herhalde coklu yaptigimizda sanmiyorum yanlis olacagini birinden biri dogru cikacaktir. Bence sende bir kac test daha dene tamamen belirgin olarak cizgiyi bir kac farkli testte yakalarsan ona gore gidersin hastaneye

Ben gerci simdi laboquick in 50 li gebelik testini aldim ilk suphemde 4 5 tane yaparim herhalde coklu yaptigimizda sanmiyorum yanlis olacagini birinden biri dogru cikacaktir. Bence sende bir kac test daha dene tamamen belirgin olarak cizgiyi bir kac farkli testte yakalarsan ona gore gidersin hastaneye
Bnde farklı markalarla denicem bgn

Cnm bnm de ilk hamileligim ve bende de ikinci cizgi silik cikmisti emin olamadim doktora gttk . Daha 2 haftalk oldugu icin ultrasonda gozukmedi kan testi verdm ve 2 haftalik hamile oldumu ogrendim aahh ah ne heycanli bi gundu asla unutamam :anneadayı:

Sente lady sanirim cnm markasi guvenme bu testte banada silik cikardi negatif cikti kan testim

Back