Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evt kmyasal yasamştm tsk ederm inş oledirBence bu sefer gebesiniz hemen dok gidin belki öncekiler dede vardı ama erkenden düşmüş tutunamamis olabilir
Evet bliyorum ama dedm ya korkuyorum beklicem en azından boyle testte negatf ckınca uzulmıyorm ama kanda ckınca cok etkileniyorumDoktora gitmeden bilemezsiniz boyle cikan testlere pek guvenmeyin cift kirmizi cikmayinca.oıadabilir oımayada
Belm kasklrım agryo su anda bska bsym yok bklicm biraz daha artk hayrlısı inşBenim 3 gebeliğin böyle çıkmıştı bebek varsa illaki çıkıyor yok olup çıkma olayları çok nadir
Canım benm ilkinde kan degerim 109du onu ble gostermedi 300 oldgunda anca gordum idrar testnde. Su an pembe damla dmla akıntım var ve kasık agrım var ilkinde saaglıksız gebelik yasadm o yuzden cekiniyorm kan testneBenim 4,5 haftalik bebegimi gostermedi bu testler hic guvenmeyin derim
Ben gerci simdi laboquick in 50 li gebelik testini aldim ilk suphemde 4 5 tane yaparim herhalde coklu yaptigimizda sanmiyorum yanlis olacagini birinden biri dogru cikacaktir. Bence sende bir kac test daha dene tamamen belirgin olarak cizgiyi bir kac farkli testte yakalarsan ona gore gidersin hastaneyeCanım benm ilkinde kan degerim 109du onu ble gostermedi 300 oldgunda anca gordum idrar testnde. Su an pembe damla dmla akıntım var ve kasık agrım var ilkinde saaglıksız gebelik yasadm o yuzden cekiniyorm kan testne
Yok cnm umut yok ki :) foto da ole gornuyo olablr ama normalde ole durmuyoCnm umudunu kirmak istemem ama pozitiften ziyade test bozuk gibi geldi bana.Ikinci kirmizi cizgi dagilmis gibi duruyor.
Bnde farklı markalarla denicem bgnBen gerci simdi laboquick in 50 li gebelik testini aldim ilk suphemde 4 5 tane yaparim herhalde coklu yaptigimizda sanmiyorum yanlis olacagini birinden biri dogru cikacaktir. Bence sende bir kac test daha dene tamamen belirgin olarak cizgiyi bir kac farkli testte yakalarsan ona gore gidersin hastaneye
Tm cnm bakim ona da:)laboquick markasini oneririm bende 5 gun onceden belli etmisti.
Adet oldum cnm ya nasip diyorum artk umutlaanmamştm ztnSente lady sanirim cnm markasi guvenme bu testte banada silik cikardi negatif cikti kan testim