Yok cnm hiç bekletmedm direkt bole cıkıo inş bakalm yarn sabah bda yapcam yazarmSeni umitlendirmektende umidini kirmaktanda cok korkuyorum cunki ben yasadim biliyorum bu bekleme surecini kan testi hatali olabilir ya da idrar testleri hem 10 dk bekledikten sonra baz almiyorsun dimi testleri oda var cuma dr a randevu almakla iyi yapmissin en guzeli insallah en kisa zamanda bebegin gelir bizede yazarsin canim
30 40 gun aaraası tahmnmce 12 temmuz gbi yumurtlmş olmam lazm beklemekten baska bsy yok ne yazkki hiç heycanlanamadm ble hep kanda negatfi gorunce korkuyom bleAdetlerin duzensiz ise yeni adet tarihini bilemezsin. Eger ovulasyon gununu biliyorsan ona gore hesaplabilirsin. Duzensiz oldugu icin gec yumurtlamis olabilirsin ve gec dollenme olmus olabilir. Iyi dusunelim iyi olsun dimi ama. :)) kendinde belirti arama zaten olmussa olmustur sinire strese de sokma kendini 1.20 hmm. Dedigim arkadasiminda 2.92 cikmisti. Sonra 150 lerde cikti . Simdi en guzeli bekle 2 3 gun sonra test yaptir. Zaten varsa cikar artik diye dusunuyorum. Ama cok enteeresan yani 3 farkli marka 3 ude silik. Umarim hamissindir
Hayirlisi olsun kan testi yaptirdigin zaman beni etiketle merak ettim bende :)30 40 gun aaraası tahmnmce 12 temmuz gbi yumurtlmş olmam lazm beklemekten baska bsy yok ne yazkki hiç heycanlanamadm ble hep kanda negatfi gorunce korkuyom ble
Sabah yaptm bda cnm siligin s si ble yok yarın doktorda ogrencem artk testlerim hep boyle ckıyo ama geblk yok hormonlarda mı sorun anlamadmHayirlisi olsun kan testi yaptirdigin zaman beni etiketle merak ettim bende :)
Enteresan gercekten. Ama tekrar cikmayabilir teste. Herhangi hcg iceren bir ilac ve igne olmadiysan cok daha enteresan en guzeli kan tahlili yaptirman umarim hayirlisi olurSabah yaptm bda cnm siligin s si ble yok yarın doktorda ogrencem artk testlerim hep boyle ckıyo ama geblk yok hormonlarda mı sorun anlamadm
Yok hiç bi ilaç kullanmadım elmdeki testlerde cok bariz 2.cizgiyi gordum gecen hafta 2 kere kan verdm negtfti bugun doktora gtcem ssorcam yıllardr yapıyorum hiç boyle bişeyle karsılasmadm sabah yapınca cıkmaynca dedm artk bnle dlga gecyo bu hormonlarEnteresan gercekten. Ama tekrar cikmayabilir teste. Herhangi hcg iceren bir ilac ve igne olmadiysan cok daha enteresan en guzeli kan tahlili yaptirman umarim hayirlisi olur
Kaan verdm am sonucu yarın alcam zannetmiyorum hep silikti ama kanda hep negatf su an sadece kasık agrım var ultrasondan da baktı doktor goremedi bişey hayrlısı artk yarın yazarm tskler inş sende sag salm dogum yaparsın dua et bizede:)Bence hamilesin bnm testim bundan daha açık renkti şu an doğuMa 3 hafta kaldı kan ver derim
Sonuç ne oldu merak ettiiimKaan verdm am sonucu yarın alcam zannetmiyorum hep silikti ama kanda hep negatf su an sadece kasık agrım var ultrasondan da baktı doktor goremedi bişey hayrlısı artk yarın yazarm tskler inş sende sag salm dogum yaparsın dua et bizede:)
Bugün hala adet olmayınca kan verdim bakalım yarın cıkcakmıs bekle durProlaktin hormonuna baktırmanı tavsiye ederim canm
Devlettemi verdin canım tahliliBugün hala adet olmayınca kan verdim bakalım yarın cıkcakmıs bekle dur
Aynen ayrıntılı bütün kan değerlerime de bi bakılmasını istedim kanım düşüktü ne alemde kist Vardı ne oldu falan bi taranalım bakalım dedimDevlettemi verdin canım tahlili
Hangi hastane canm barkotun elindeyse sonucuna netten bakabiliyosun şimdiye kadar cıkmıştırAynen ayrıntılı bütün kan değerlerime de bi bakılmasını istedim kanım düşüktü ne alemde kist Vardı ne oldu falan bi taranalım bakalım dedim
Aynen ayrıntılı bütün kan değerlerime de bi bakılmasını istedim kanım düşüktü ne alemde kist Vardı ne oldu falan bi taranalım bakalım dedimDevlettemi verdin canım tahlili
Girdim de canım sadece hastane barkod no istemiyo baktım az önce de dosya no bilmem ne bi sürü sey soruyo onlar bende yok kiBen genelde devlette kan verince beni 2 3 gün sonra cagrıyorlardı sonuc o zaman cıkarmıs sonra nette arastırdım hastanenim adına giriyosun tahlil sonucları yazar zaten oraya tıklayıp barkotu tc yi fln yazıysn sonucunu görebiliyosun
Allah Allah yanlış bi yere mi girdin ki hangi hastaneydiGirdim de canım sadece hastane barkod no istemiyo baktım az önce de dosya no bilmem ne bi sürü sey soruyo onlar bende yok kimecbur beklicem yarın 3te cıkar dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?