silik testlerde hep bana mı denk geliyo bi bakın lütfen

Yok cnm hiç bekletmedm direkt bole cıkıo inş bakalm yarn sabah bda yapcam yazarm

30 40 gun aaraası tahmnmce 12 temmuz gbi yumurtlmş olmam lazm beklemekten baska bsy yok ne yazkki hiç heycanlanamadm ble hep kanda negatfi gorunce korkuyom ble

Kızlar sabah ezanıyl klktım testi yaaptm ama silik cizginin s si bile yok erken mi yaptm acaba uyku tutmadı moral sıfır gunlerdir silik çıkan testlerim kanda negatf olması dun briz belli olan 2.czgnin sabah olmaması canımı cok sıktı neden silij cıkıyo o zaman yıllrdr yapıyorum hiç silik ble gormemştm artk coktum ya of

Sabah yaptm bda cnm siligin s si ble yok yarın doktorda ogrencem artk testlerim hep boyle ckıyo ama geblk yok hormonlarda mı sorun anlamadm
Enteresan gercekten. Ama tekrar cikmayabilir teste. Herhangi hcg iceren bir ilac ve igne olmadiysan cok daha enteresan en guzeli kan tahlili yaptirman umarim hayirlisi olur

Enteresan gercekten. Ama tekrar cikmayabilir teste. Herhangi hcg iceren bir ilac ve igne olmadiysan cok daha enteresan en guzeli kan tahlili yaptirman umarim hayirlisi olur
Yok hiç bi ilaç kullanmadım elmdeki testlerde cok bariz 2.cizgiyi gordum gecen hafta 2 kere kan verdm negtfti bugun doktora gtcem ssorcam yıllardr yapıyorum hiç boyle bişeyle karsılasmadm sabah yapınca cıkmaynca dedm artk bnle dlga gecyo bu hormonlar

Bence hamilesin bnm testim bundan daha açık renkti şu an doğuMa 3 hafta kaldı kan ver derim

Bence hamilesin bnm testim bundan daha açık renkti şu an doğuMa 3 hafta kaldı kan ver derim
Kaan verdm am sonucu yarın alcam zannetmiyorum hep silikti ama kanda hep negatf su an sadece kasık agrım var ultrasondan da baktı doktor goremedi bişey hayrlısı artk yarın yazarm tskler inş sende sag salm dogum yaparsın dua et bizede:)

Sonuç ne oldu merak ettiiim

Benim de adetime 4gün var test yaptım dayanamayıp silik cıktı bilemedim suan

Prolaktin hormonuna baktırmanı tavsiye ederim canm

Aynen ayrıntılı bütün kan değerlerime de bi bakılmasını istedim kanım düşüktü ne alemde kist Vardı ne oldu falan bi taranalım bakalım dedim
Hangi hastane canm barkotun elindeyse sonucuna netten bakabiliyosun şimdiye kadar cıkmıştır

Ben genelde devlette kan verince beni 2 3 gün sonra cagrıyorlardı sonuc o zaman cıkarmıs sonra nette arastırdım hastanenim adına giriyosun tahlil sonucları yazar zaten oraya tıklayıp barkotu tc yi fln yazıysn sonucunu görebiliyosun

Girdim de canım sadece hastane barkod no istemiyo baktım az önce de dosya no bilmem ne bi sürü sey soruyo onlar bende yok ki mecbur beklicem yarın 3te cıkar dediler

Girdim de canım sadece hastane barkod no istemiyo baktım az önce de dosya no bilmem ne bi sürü sey soruyo onlar bende yok ki mecbur beklicem yarın 3te cıkar dediler
Allah Allah yanlış bi yere mi girdin ki hangi hastaneydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…