• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

silik testlerde hep bana mı denk geliyo bi bakın lütfen

heraa2035

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2016
535
184
18
33
2. Cizgi pembe koyudan biraz daha silik foto yuklemek için epey kestim 4 5 gun once kan testi negatf ckmştı vala bıktm bu silik cizgilerden normlde bekletmedm hiç hemen belirdi cizgiler dha oncede hhep silik goruyodum kan testne de cekiniyorum miratech markası kızlar bi yardm ya

Eklentiler

• 1469634542068-1-1-1.jpg
    1469634542068-1-1-1.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 872
2. Cizgi pembe koyudan biraz daha silik foto yuklemek için epey kestim 4 5 gun once kan testi negatf ckmştı vala bıktm bu silik cizgilerden normlde bekletmedm hiç hemen belirdi cizgiler dha oncede hhep silik goruyodum kan testne de cekiniyorum miratech markası kızlar bi yardm ya

İkinci çizgi çok net gözüküyor ama kan testi şart

Ben ilk cocugumu 1.5 sene bekledim her ay bir suru test yaptim birkez bile silik gormedim
Ama varsa da kanda cikmasi lazimdi
Biraz kafa karistirici bir durum 3 gun sonra test yapin idrarda cikarsa direkt doktora gidin insallah fazla bekletmez bebeginiz

Ben ilk cocugumu 1.5 sene bekledim her ay bir suru test yaptim birkez bile silik gormedim
Ama varsa da kanda cikmasi lazimdi
Biraz kafa karistirici bir durum 3 gun sonra test yapin idrarda cikarsa direkt doktora gidin insallah fazla bekletmez bebeginiz
Bu ay 3.testm ve silik hepsi en son gecrn cuma silik gordum kanda negatfi gorunce baya hayal kırıklgı yasadım ama hepsi mi silik olur kafam karstı benmde belirtilerinii paylaşr msn cnm

Insallah kan testinde bir hata vardir bence en guzeli doktora gitmen benim ilk sag kasik agrim olmustu ama en az 1 hafta gecmisti adetim yani belirtiler icin biraz erken sanki 6. haftada basladi hele ilk hamileligimde uzun sure hamile oldugumu anlamamistim cok umitsiz bir donemdi cok beklemistim

Belki gec dollenme olmus olabilir. Bir arkadasimin da silik cikti kan verdi negatif cikmisti. 2 3 gun sonra tekrar test yapti cizgisi biraz daha koyulasmisti sonra gitti tekrar kan verdi veee hamisss :) ayrica 3.5 senelik evliligimde bir suru test yaptim o hayalet çizginin ç sini bile gormedim. Yani bence 2 gun sonra testi tekrar et koyulasma varsa ikinci cizgide hcg baktir. Ama ben duramam icim rahat etsin dersen kan ver hemen. Umarim Rabbim kalbine gore verir . Ve isteyen herkese tez zamanda hayirli saglikli salih evlatlar nasip eder :anneadayı::nazar::nazar::nazar:

Insallah kan testinde bir hata vardir bence en guzeli doktora gitmen benim ilk sag kasik agrim olmustu ama en az 1 hafta gecmisti adetim yani belirtiler icin biraz erken sanki 6. haftada basladi hele ilk hamileligimde uzun sure hamile oldugumu anlamamistim cok umitsiz bir donemdi cok beklemistim
Belirtiler kişiden kişiye değişiomuş gerci cuma gunune randvu aalcam yarına gore artk tskler cvbn için Allah sana da sag salm nasip etsn kucagına almyı darısı basımıza

Belki gec dollenme olmus olabilir. Bir arkadasimin da silik cikti kan verdi negatif cikmisti. 2 3 gun sonra tekrar test yapti cizgisi biraz daha koyulasmisti sonra gitti tekrar kan verdi veee hamisss :) ayrica 3.5 senelik evliligimde bir suru test yaptim o hayalet çizginin ç sini bile gormedim. Yani bence 2 gun sonra testi tekrar et koyulasma varsa ikinci cizgide hcg baktir. Ama ben duramam icim rahat etsin dersen kan ver hemen. Umarim Rabbim kalbine gore verir . Ve isteyen herkese tez zamanda hayirli saglikli salih evlatlar nasip eder :anneadayı::nazar::nazar::nazar:
Cnmmm bu ay 2 kere kan verdm silikten sonra hepsi negatfti :D smdi korkuyorum acıkcası ayy inş bnmde oyle olur ya umut oldu bu soyledgn tskler:)

Cnmmm bu ay 2 kere kan verdm silikten sonra hepsi negatfti :KK70: smdi korkuyorum acıkcası ayy inş bnmde oyle olur ya umut oldu bu soyledgn tskler:)
Adetin gectimi yada kac gun var? Bende daha once miratech kullandim ama cizgi olmadi hic. Birde farkli marka alsaydin her testi. Beta hcg kac cikti . Hcg testlerini adetine kac gun kala yaptirdin

Cnmmm bu ay 2 kere kan verdm silikten sonra hepsi negatfti :KK70: smdi korkuyorum acıkcası ayy inş bnmde oyle olur ya umut oldu bu soyledgn tskler:)
Olur tabi Allahin izniyle ama kanda cikmadiysa buyuk ihtimal yoktur canim bikac gun daha bekle olmazsan doktora git hem kontrol yapilmis olur

Belirtiler kişiden kişiye değişiomuş gerci cuma gunune randvu aalcam yarına gore artk tskler cvbn için Allah sana da sag salm nasip etsn kucagına almyı darısı basımıza
Evet degisiyor belirti arayip kendini yorma bence insallah en kisa zamanda yuzun guler insallah Allah tum isteyenlere nasib etsin

Adetin gectimi yada kac gun var? Bende daha once miratech kullandim ama cizgi olmadi hic. Birde farkli marka alsaydin her testi. Beta hcg kac cikti . Hcg testlerini adetine kac gun kala yaptirdin
Adetlerim duzensz ama son ay olrak baz alırsam 24 hazirnda oldum en son betayı adetten 1 gun once yaptrdm 1.20 cktı sente lady albi miratech hepsnde aynı cıktı :)

Ama nden silik cıkıyo bi onu anlsam :KK43: nyse artk nasip diyorum
Seni umitlendirmektende umidini kirmaktanda cok korkuyorum cunki ben yasadim biliyorum bu bekleme surecini kan testi hatali olabilir ya da idrar testleri hem 10 dk bekledikten sonra baz almiyorsun dimi testleri oda var cuma dr a randevu almakla iyi yapmissin en guzeli insallah en kisa zamanda bebegin gelir bizede yazarsin canim

Adetlerim duzensz ama son ay olrak baz alırsam 24 hazirnda oldum en son betayı adetten 1 gun once yaptrdm 1.20 cktı sente lady albi miratech hepsnde aynı cıktı :)
Adetlerin duzensiz ise yeni adet tarihini bilemezsin. Eger ovulasyon gununu biliyorsan ona gore hesaplabilirsin. Duzensiz oldugu icin gec yumurtlamis olabilirsin ve gec dollenme olmus olabilir. Iyi dusunelim iyi olsun dimi ama. :)) kendinde belirti arama zaten olmussa olmustur sinire strese de sokma kendini 1.20 hmm. Dedigim arkadasiminda 2.92 cikmisti. Sonra 150 lerde cikti . Simdi en guzeli bekle 2 3 gun sonra test yaptir. Zaten varsa cikar artik diye dusunuyorum. Ama cok enteeresan yani 3 farkli marka 3 ude silik. Umarim hamissindir

Bence kesin bu test..1 hafta daha bekle kab testinde goruceksin pozitifi bence

Back