Çok erken bekle adetine yakın normal kaset test yapıp gidersin insallahkan testi yaptırmalımıyım bugun daha reglime var ama
Bende bata 5 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı testi tekrarlayın Hamilesiniz inşallahhanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
yarın sabah tekrar edeyimmiBende bata 5 gün varken yapmıştım böyle çıkmıştı testi tekrarlayın Hamilesiniz inşallah
Tabi Bi deneyin ilk idrarlayarın sabah tekrar edeyimmi
ben bu testi öğlen yapmıştım , acaba negatifde öğlen yaptıgım içinmi silik çıkmıştırTabi Bi deneyin ilk idrarla
Yok canımben bu testi öğlen yapmıştım , acaba negatifde öğlen yaptıgım içinmi silik çıkmıştır
gayet net hamilesin bende bundan silikti hamileykenhanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
gayet net hamilesin bende bundan silikti hamileyken.
inşallah öyledir ama 20 dk sonra gördüm sadece ordan şüphe duyuyorumgayet net hamilesin bende bundan silikti hamileyken
merhaba var gibi :) testin markası nedir ?hanımlar reglime daha 6 gün var , gögüslerim çok acıyor , bacaklarımda ve kasıklarımda ağrılar var , belimde ağrıyor . erken gebelik Testi yaptım üç dakika bekledim sonra tek çizgiyi gördüm ümidi kesip kenara koydum 20 dk sonra baktım silik çizgi çıktı sizce hamilemiyim lütfen cevap verin
Bende reglimin gecikmesinin ikinci günü test yaptım bu şekilde çıktı acaba hamilelik var mı anlayamadım dagayet net hamilesin bende bundan silikti hamileyken
Tabi Bi deneyin ilk idrarla
days confort canımmerhaba var gibi :) testin markası nedir ?
Tabiki gebelik var bariz belli hayırlı olsunBende reglimin gecikmesinin ikinci günü test yaptım bu şekilde çıktı acaba hamilelik var mı anlayamadım da
canım 10 dk sonra çıktı ama oyuzden negatif olabilirmi?Tabiki gebelik var bariz belli hayırlı olsun
yani sizi dinledim yine yaptımcanım 10 dk sonra çıktı ama oyuzden negatif olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?