Silik pozitiften sonra dijital test negatif çıktı. Erken mi davrandım? Çok belirti var, yaşayan var mı?

elifdagggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
40
1
1
31
Merhaba kızlar,
Biraz uzun olacak ama lütfen okuyup fikir verirseniz çok sevinirim çünkü çok kafası karışık durumdayım.

İlişki tarihi:
• Çok özür dileyerek söylüyorum, 11 Nisan tarihinde ilişkiye girdim.

İdrar testleri:

• İlk idrar testimi 22 Mayıs sabahı yaptım. Çizgili testti ve silik pozitif çıktı.
• Bugün, 25 Mayıs sabahı dijital test yaptım, sonuç “hamile değilsin” dedi.
.
Durumum şu:

• Sağ yumurtalığımda baskı hissi ve sağ tarafıma yatınca ciddi bir acı oluyor.

• Ateşim var, yüzüm yanıyor.

• Burnum sürekli tıkanıyor ve arada hapşırıyorum.

• Kabızım ve bağırsaklarımda tuhaf bir şişlik hissi var.

• Göğüslerim çok ağrıyor, özellikle altları ve yanları. Her geçen gün bu ağrı artıyor.

• Karnım ara ara regl sancısı gibi ağrıyor ama bu kesinlikle normal değil.

• Bacaklarımda ağrı var, özellikle baldırlarımın yan taraflarında.

• Mide yanması ve ekşi tat geliyor zaman zaman.

• Kas ağrılarım, halsizlik ve yürürken bile zorlanma hissi çok yoğun.

• Vücudumu iyi tanırım ve bu yaşadıklarımın hiçbirinin normal olmadığını hissediyorum.

İlişki tarihim, regl bitimim, test tarihleri vs. her şeyi göz önüne alarak bana yaşadıklarımla benzer durumda olanlar varsa yazabilir mi?
olması kafamı karıştırdı.

Acaba bebek henüz yerleşmediği için mi dijital test negatif gösterdi?
Özellikle erken dönemde dijital negatif alıp sonra pozitif çıkan oldu mu? Kan testi mi şart şu an?

Çünkü gerçekten artık testten çok vücudumun sesini dinliyorum. Ben hamile olabileceğimi hissediyorum.

Günaydın, vücudunuzu sizden iyi kimse tanıyamaz , adetinize daha varmış zaten bekleyin biraz testler hep doğru olmuyor adet gecikmeniz de kan testini tekrarlayın. Hayırlısı olsun kalbinizden geçen sizi bulsun 💕

Back
X