• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik ikinci çizgi adetime 3 gün kala

Neslihan 33

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2019
30
14
3
Merhaba arkadaşlar🙏 adetime 3 gün var 3 ayrı test yaptm farklı markalardan ikinci çizgiyi ilk 5 dk da gördüm belirti olarak kasıklarda regl ağrısı gibi agrı, kabızlık, sol kasığa doğru sancı ve göbeğme doğru bıçak saplanmış gibi ani batma var sizce hamilelik varmı cevaplarınızı bekliyorum ❤️

Sizce gebelik varmı

Eklentiler

• _20200111_143314.JPG
    _20200111_143314.JPG
    39 KB · Görüntüleme: 96
İnşallah canım ama değer düşükmü diye bende şuan bi boşluktayım. İnşallah hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun. Eğer elinde test varsa sabahları yap koyuluk artarsa direk kan ver koyulaşma oldukça daha rahat gidiyosun kan vermeye:)

İnşallah canım ama değer düşükmü diye bende şuan bi boşluktayım. İnşallah hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun. Eğer elinde test varsa sabahları yap koyuluk artarsa direk kan ver koyulaşma oldukça daha rahat gidiyosun kan vermeye:)
3 tane yaptm hep arttı daha koyu gibi pazartesi gdicem bakalım inşallah hakkmzda hayrlısı olur çok korkuyorum bişe olcak diye vallahi 😥

Aynisini bende yasiyorum adetim 5 gun geçti dünkü testim çok silikti bugunku biraz daha belli ama karnimda cok agriyor sizce sonuc ne olacak15787483302461064994958.jpg

Merhaba arkadaşlar🙏 adetime 3 gün var 3 ayrı test yaptm farklı markalardan ikinci çizgiyi ilk 5 dk da gördüm belirti olarak kasıklarda regl ağrısı gibi agrı, kabızlık, sol kasığa doğru sancı ve göbeğme doğru bıçak saplanmış gibi ani batma var sizce hamilelik varmı cevaplarınızı bekliyorum ❤️
Tebrikler canım 😍

Back