How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Silik Idrar testi

Okaniniremi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
95
36
38
27
Arkadaslar 1 bucuk yildir cocuk iatiyoeuz defalarca daha once test yaptim hic bisey yoktu bugun bi umut telefonun isigini acip bakarmisiniz lutfen ben mi hayal goruyorum kil gibi bir cizgi var mi

Arkdaslar bu lutfen yazin
Screenshot_20180401-132237.png

Sanki var gibi ama sabah ilk idrarınızla yapsanız daha net olabilir belki...
Adet gününüze daha var mı?
Dun olmam gerekiyodu benim policistik over im var yumurtlama sorunu insulinden dolayi 3 aydir insulinim normale dustu cok sukur edetlerim 3 aydir duzenli sizde gordunuz mu bi umut yarin ilk isim test yapmak

Ekranı yakınlaştırıp baktım...
Göz yanılması olmadıysa var gibi ama flaşlı çekimddn dolayı ikinci cizgi belirli çıkmadı ysa bile varmış gibi görünebilir...
Bu arada bende polikistikover hastasıydım...
(ANİ KİLO ALIMI yüzünden)
Kilolarımdan kurtulur kurtulmaz kistlerim e yok olmuş...
Kistler hep kalır diye biliyordum gecen yok olduklarını öğrenince size de yazmak istedim...
İnşallah gebesinizdir ..

Ekranı yakınlaştırıp baktım...
Göz yanılması olmadıysa var gibi ama flaşlı çekimddn dolayı ikinci cizgi belirli çıkmadı ysa bile varmış gibi görünebilir...
Bu arada bende polikistikover hastasıydım...
(ANİ KİLO ALIMI yüzünden)
Kilolarımdan kurtulur kurtulmaz kistlerim e yok olmuş...
Kistler hep kalır diye biliyordum gecen yok olduklarını öğrenince size de yazmak istedim...
İnşallah gebesinizdir ..
Evet cok haklisiniz kilo cok onemli bende vermeye calisiyorum insallah oyledir bu arada defalarca daha once yaptim gozumle biraz gordugum icin flashla cektim yarin tekrarliycam ama uyuyamiyorum heycandan

Kizlar boyle bisey cikti ama sanirim ikisinde
Screenshot_20180402-112316.png
de altindaki rengin golgesi gozukuyo cunku normal bakinca gorunmuyo biraz yandan bakinca gorunuyo

Stres yapiyoruz zaten ben kimseyede söyleyemedim icim.icim.yiyor ya varsa diye ama 1 hafta sonra hala adet olmazsak idrarda net cikmasi lazim degil.mi . Pko yuzunden ne kadar geciktim onu bile bilmiyorum
Aynen bende kimseye soylemedim kesin yoktur diye hala adet olmadim buyuk ihtimal yoktur diye yarin jinokologumdan randevu aldim ama buyuk ihtimalle yumurtlama olmamis polikistik diyip adet sokturucu vercek yarin sonucu yazarim unutmazsam

Aynen bende kimseye soylemedim kesin yoktur diye hala adet olmadim buyuk ihtimal yoktur diye yarin jinokologumdan randevu aldim ama buyuk ihtimalle yumurtlama olmamis polikistik diyip adet sokturucu vercek yarin sonucu yazarim unutmazsam
Test yaptin mi bir daha. Evet meraklaa bekliyorum

Test yaptin mi bir daha. Evet meraklaa bekliyorum
Iste arka arkaya uc gun yaptim ilk ikisi burda attiklarimdi ertesi gun bidaha yaptim hic bisey cikmadi herelde oncekilerde isiktan yanilsamaydi cunku arkadasiminda silik cikmisti ama ayni ilk cizginin kalinliginda cikzgi sadece silik benimki cok ince yani negatif

Iste arka arkaya uc gun yaptim ilk ikisi burda attiklarimdi ertesi gun bidaha yaptim hic bisey cikmadi herelde oncekilerde isiktan yanilsamaydi cunku arkadasiminda silik cikmisti ama ayni ilk cizginin kalinliginda cikzgi sadece silik benimki cok ince yani negatif
Öyle deme ince cizgi ama sonra kalinlasabilir benimde önce inceydi sonra birkac gun sonra ki testte tamami göründü cozginin hayalet olarak ama iste hwmen cikmadi 5 saat sonra falan cikti guvenemiyorum. Belirtiler devam kasik batmasi gogus dolgunluğu gogus ucu cikti ve aciyor (normalde ucu yok) :) birkaç gun daha bekleyip yapicam tekrar test ya herro ya.merro :)

Kanda belli olur ama insallah ikimizde bebeklerimizi aliriz kucagimiza . Ben cok.kan verdim hep husran o yuzden bekliyorum 4 sene oldu

Öyle deme ince cizgi ama sonra kalinlasabilir benimde önce inceydi sonra birkac gun sonra ki testte tamami göründü cozginin hayalet olarak ama iste hwmen cikmadi 5 saat sonra falan cikti guvenemiyorum. Belirtiler devam kasik batmasi gogus dolgunluğu gogus ucu cikti ve aciyor (normalde ucu yok) :) birkaç gun daha bekleyip yapicam tekrar test ya herro ya.merro :)

Kanda belli olur ama insallah ikimizde bebeklerimizi aliriz kucagimiza . Ben cok.kan verdim hep husran o yuzden bekliyorum 4 sene oldu
Hmm fotografi varmi testin? 4 yil mi :( cok zor olmali benim 1 bucuk yil oldu ve artik koyverdim gitti gibi geliyo yani umutlarim tukendi kilo sorunun varmi benim var kucuklukten beri ama son 4 yildir cok fazla kilo aldim

Hmm fotografi varmi testin? 4 yil mi :KK43: cok zor olmali benim 1 bucuk yil oldu ve artik koyverdim gitti gibi geliyo yani umutlarim tukendi kilo sorunun varmi benim var kucuklukten beri ama son 4 yildir cok fazla kilo aldim
2. Testin fotosunu cekmedim yarin bulursam cekerim. 8 yillik evliyim 4 senedir istiyoruz ama bu kadar zor olacagini tahmin etmezdim. Pko hep vardi bende . Kilo hep balik etliydim ama evlenince esas aldim veremedimde kendi ev duzenim.yok o yuzden yapamadim kvalidemlerle birlikteyim ayri yemek yapamiyorum.kendime birseyi yemesem hemen kizma alinma

2. Testin fotosunu cekmedim yarin bulursam cekerim. 8 yillik evliyim 4 senedir istiyoruz ama bu kadar zor olacagini tahmin etmezdim. Pko hep vardi bende . Kilo hep balik etliydim ama evlenince esas aldim veremedimde kendi ev duzenim.yok o yuzden yapamadim kvalidemlerle birlikteyim ayri yemek yapamiyorum.kendime birseyi yemesem hemen kizma alinma
Hmm anladim evet haklisin cok zor 2 ev ust uste insallah bi sonuc aliriz klomen kullsndim 2 kere sonra bana hamilesindediler 44 cikti hcg bi sevinc mutluluk ama bir gun ertesi gun devlet hastensi kim dedi sana hamilesin diye dedi yanlis test yapmislar dedi hic bisey yok hem ultrason hem hcg negatif zaten 4 ay once bu yani inan ki doktor var dese bile inanasim gelmiyo artik kalk atisi duyana kadar inanmicam

Hmm anladim evet haklisin cok zor 2 ev ust uste insallah bi sonuc aliriz klomen kullsndim 2 kere sonra bana hamilesindediler 44 cikti hcg bi sevinc mutluluk ama bir gun ertesi gun devlet hastensi kim dedi sana hamilesin diye dedi yanlis test yapmislar dedi hic bisey yok hem ultrason hem hcg negatif zaten 4 ay once bu yani inan ki doktor var dese bile inanasim gelmiyo artik kalk atisi duyana kadar inanmicam
Sana cok.fena olmuş gercekten cok yıkıcı bende kullandim.klomen catlama ignesi falan ama degerlendiremedik hep bi is cikti esimde cok.stres oldu zoraki gibi oluyor ya .

Back