- 1 Kasım 2023
- 7
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi kaktuscicegikaktus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın sabahtan vericem kan bakalım ne çıkacak teşekkür ederim yorumunuz içinKan verin bence.
2-3 dakika sonra çıktı bugün yaptım filtre de yokIlk 5 dakikada mı çıktı çizgi? Sonradan mı oluştu? Testin markası nedir? Bir de C çizgisi bayağı koyu resimde. Sanki 1 gün önce yapmışsınız gibi, yoksa filtre mi var?
2-3 dakika sonra çıktı bugün yaptım filtre de yok
Artımed diye bir marka2-3 dakika sonra çıktı bugün yaptım filtre de yok
Adet geçtiyse daha net çıkardı canım üzmek istemem ama artımed yalancı çizgi çıkarıyor. Adetimin geçen 3.gününde bana da silik çıkardı ama kan negatifti. Başka testle tekrarla çıkarsa öyle kan ver. Yoksa üzülüyo insanArtımed diye bir marka
Umarım pozitif olur yorumunuz için teşekkür ederimBen de ilk böyle hafif bir çizgi görmüştüm. Gidip erken test almıştım onda net çizgi çıkmıştı
Artimedse hemen sevinmeyin bence. Yarın başka bir marka ile test yapın isterseniz, varsa daha koyu çıkar. Bakım benim de artimed böyle çıktı gebelik yoktu. Insallah vardır ama artimed testinde negatifken böyle gölge, silik çizgi çıktığı için güvenemedim.Artımed diye bir marka
Yarın için doktor randevusu aldım bakalım hayırlısı artık teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinArtimedse hemen sevinmeyin bence. Yarın başka bir marka ile test yapın isterseniz, varsa daha koyu çıkar. Bakım benim de artimed böyle çıktı gebelik yoktu.