Ayy
Ayy insllahAynı benim testim ❤ İnsallah hamilesinizdir rabbim hayırlısını nasp etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy insllahAynı benim testim ❤ İnsallah hamilesinizdir rabbim hayırlısını nasp etsin
Pazar ama eczane bulamam ptesi kan testi yaptrcmTesti yarın ilk idrar ile yenilemek.gerekli
8 gün geçtiyse hamile olsanız hemen ikinci çizgi çıkardı. Bir de sonradan oluşan çizgi güvenilir değil. Bugün bir test alıp yarın ilk idrarınızla deneyi
Kafam karısti pazartesi kan testi yaptrcm isnllah
Uygulamadan yapamıyorum ama goigledan yapılıyor niye olmuyo bilemedim.Yapamadım denedim ama
Google nasıl yapılıyorUygulamadan yapamıyorum ama goigledan yapılıyor niye olmuyo bilemedim.
Googledan kadinlar kulubune giriyorsun ya da herhangi bir tarayicidan. Ama uygula indirip giriyorsan olmuyor.Google nasıl yapılıyor
Tmamm şimdi atmayı deneyimGoogledan kadinlar kulubune giriyorsun ya da herhangi bir tarayicidan. Ama uygula indirip giriyorsan olmuyor.
Resim attmGoogledan kadinlar kulubune giriyorsun ya da herhangi bir tarayicidan. Ama uygula indirip giriyorsan olmuyor.
Olmamış canım.Resim attm
Bilmiyorjm kafam karıştı benmde arkadaşıma attm hamilesin dediOlmamış canım.
Olmadi o şekilde Google üzerinden yaptmBurda ki kutucuk da resmi olan yere baş fotoğrafı buraya bırak yazılan yere baş ve resmini seç yükle
Oraya yaptm zatenEki Görüntüle 2591130
Bu kutucuga atacaksin canim.
İnsllah saolBazen testler bozuk çıkıyo filan burada çok tecrübeli insan var baksalar iyi olur diye ben yardımcı olmaya çalıştım. İnsallah gebesindir tabi
Opera mini yükle birde ordan dene choreme kullanmıyoruz cok reklam var ve resim paylaşma olmadığı içinEki Görüntüle 2591130
Bu kutucuga atacaksin canim.
Attım resmiOpera mini yükle birde ordan dene choreme kullanmıyoruz cok reklam var ve resim paylaşma olmadığı için
Testi yenilemeniz de fayda var. Cizgi silikte olsa ilk 5 maksimum 10dk.da çıkmalı. Bekledikten sonra testin kendi yeri de belli olabiliyor çünkü.Kızlar adetim 8 gün gecikti idrar testi yaptm tek çizgi çıkmıştı yada silik çizgi vardı benmi görmedim bilmiyom.ertesi gün bakınca silik Hafif pembemsi çizgi olduğunu gördüm ışıkta dahada belli oluyor sizce hamile miyim ?
Olmadı kuzu kız atiom diye nerelere ation resmiAttım resmi