- 23 Mayıs 2024
- 8
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi elifffkrks
-
1 saat sonra çıkan testlere inanmamayi düşünüyorumMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım regli olmayı bekliyorum 4 gün sonra ama dayanamayıp test yaptım 1 saat sonra çok az belli olan silik çizgi çıktı testi sonra tekrarlıcam ama siz ne düşünüyorusnuz
ilk 5 dakıka içerisinde cıkmayan çizgileri kuruma çizgisi olarak kabul ediyoruz.Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım regli olmayı bekliyorum 4 gün sonra ama dayanamayıp test yaptım 1 saat sonra çok az belli olan silik çizgi çıktı testi sonra tekrarlıcam ama siz ne düşünüyorusnuz
1 saat sonra çıkan testlere inanmamayi düşünüyorum
daha sonra erken gebelik testi aldım ondada çıktı çizgi sonra kan verdim beta hcg 18.22 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah am
hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahdaha sonra erken gebelik testi aldım ondada çıktı çizgi sonra kan verdim beta hcg 18.22 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallahbelirtileriniz nelerdi?
Evet bayağı silik ama erken gebelik testi dışında kasetler de belki bata biraz var erken diye netleşmemiş olabilir . Kan testi verdiniz mi kanda çıkar hemen . Sabah tekrarlayın belki koyulaşırEki Görüntüle 3431844 Cizgi görebilen varmık adetime 2 gün var
Dündü adet günüm bugun sabah sanki 2 damla pembe kan geldi ama daha başka gelmedi kasıklarkm agrıyorEvet bayağı silik ama erken gebelik testi dışında kasetler de belki bata biraz var erken diye netleşmemiş olabilir . Kan testi verdiniz mi kanda çıkar hemen . Sabah tekrarlayın belki koyulaşır
Yerleşme kanaması olabilir. İdrar testini tekrarladınız mı bugünDündü adet günüm bugun sabah sanki 2 damla pembe kan geldi ama daha başka gelmedi kasıklarkm agrıyor
Yerleşme kanaması olabilir. İdrar testini tekrarladınız mı bugün
Eki Görüntüle 3433042
Yaptım ama yok
bende 2.aşılamamda gebe kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ocakta bu adetle aşılamaya başlıycam bakalım tekrar evet kaset test bu dün yapmıştımErken gebelik testi değil sanırım bu normal kaset test . Adet olmazsanız gecikmeden 4 gün sonra yapınca kaset test net sonuç veriyor. Hayırlısı olsun üzülmeyin yoksa da . Benim 7 8 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım . Şuanda 10 aydır deniyorum ama bir sebep yokken olmadı henüz. Hakkınızda hayırlısı olsunkaçıncı denemenizdi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?