Silik gebelik testi

elifffkrks

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
8
3
1
25
Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi kullandım regli olmayı bekliyorum 4 gün sonra ama dayanamayıp test yaptım 1 saat sonra çok az belli olan silik çizgi çıktı testi sonra tekrarlıcam ama siz ne düşünüyorusnuz

1 saat sonra çıkan testlere inanmamayi düşünüyorum

ilk 5 dakıka içerisinde cıkmayan çizgileri kuruma çizgisi olarak kabul ediyoruz.

daha sonra erken gebelik testi aldım ondada çıktı çizgi sonra kan verdim beta hcg 18.22 çıktı 2 gün sonra tekrarlıcam inşallah güzel sonuçlar alırım
Çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah belirtileriniz nelerdi?

Hiçbir belirtim yoktu zaten tedavi çatlatma iğnesi sonrası gün adet olmamayı bekliyrodum öncesinde yaptım çıktı Allah isteyen herkese nasip etsin

Cizgi görebilen varmık adetime 2 gün var

Eklentiler

• IMG_1426.jpeg
    83,7 KB · Görüntüleme: 106
Evet bayağı silik ama erken gebelik testi dışında kasetler de belki bata biraz var erken diye netleşmemiş olabilir . Kan testi verdiniz mi kanda çıkar hemen . Sabah tekrarlayın belki koyulaşır
Dündü adet günüm bugun sabah sanki 2 damla pembe kan geldi ama daha başka gelmedi kasıklarkm agrıyor

Erken gebelik testi değil sanırım bu normal kaset test . Adet olmazsanız gecikmeden 4 gün sonra yapınca kaset test net sonuç veriyor. Hayırlısı olsun üzülmeyin yoksa da . Benim 7 8 haftalıkken kürtaj olmak durumunda kaldım . Şuanda 10 aydır deniyorum ama bir sebep yokken olmadı henüz. Hakkınızda hayırlısı olsun kaçıncı denemenizdi bu

bende 2.aşılamamda gebe kalmıştım 8 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ocakta bu adetle aşılamaya başlıycam bakalım tekrar evet kaset test bu dün yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…