İkinizde Allah'ın izniyle hamilesiniz benimkide öyleydiMerhaba canım bende seninle aynı durumdayım benim de test böyle çıktı pazartesi günü sağlık ocağında kan vereyim diyorum
Var var Allah'ın izniyle benimki öyle olmuştuMerhaba arkadaşlar. Bugün yumurtlamadan sonraki 13. günüm. Adet tarihim normalde bugündü ama gelmedi. Hem erken gebelik hem kaset test yaptım. Kaset testte hiçbir şey çıkmadı. Ama erken gebelik testinde testi yaptıktan 2 saat sonra baktığımda bir çizgi belirmiş. Flaşa tutunca çok net görünüyor ama resimde tam görünmemiş olabilir. Sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa yeni olduğu için mi çok silik. Sizce bir şey var mı
Testin markası Awox erken gebelik testi.
Ağzından bal damlıyor canım inşallahİkinizde Allah'ın izniyle hamilesiniz benimkide öyleydi
Valla o kadar test yaptimki yinde rabbim bilir ama çok net var yaniAğzından bal damlıyor canım inşallah
İlk 5 dk da çıktıKaç dalikaa çıktı
Sizce benimkinde de var mı?Eki Görüntüle 3417520
İlk 5 dk da çıktı
Benimd böyle çıktı ama benimki ilk bir dakikada pembeleşti erke n gebelik testinde silik çıktığında çok yeni gebelik oluyormuş bi bende yarın kan vereceğim iniallah ahyırlı olsunİlk 5 dk da çıktı
Merhaba arkadaşlar. Bugün yumurtlamadan sonraki 13. günüm. Adet tarihim normalde bugündü ama gelmedi. Hem erken gebelik hem kaset test yaptım. Kaset testte hiçbir şey çıkmadı. Ama erken gebelik testinde testi yaptıktan 2 saat sonra baktığımda bir çizgi belirmiş. Flaşa tutunca çok net görünüyor ama resimde tam görünmemiş olabilir. Sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa yeni olduğu için mi çok silik. Sizce bir şey var mı
Evet canım benimkine göre net var olmasa ikinci çizgiyi asla goremezsinSizce benimkinde de var mı?Eki Görüntüle 3417520
Kuzum merhaba bende bugün test yaptım bu ay başı hsg çekilmiştim artı medin testiyle hemen çıkan çizgi oluştu mide bulantım oldu sabah birde baş dönmesi bakarmısınız varmı hastaneye gidicem 4 yıl sonra ilk defa böyle çizgi gördümMerhaba arkadaşlar. Bugün yumurtlamadan sonraki 13. günüm. Adet tarihim normalde bugündü ama gelmedi. Hem erken gebelik hem kaset test yaptım. Kaset testte hiçbir şey çıkmadı. Ama erken gebelik testinde testi yaptıktan 2 saat sonra baktığımda bir çizgi belirmiş. Flaşa tutunca çok net görünüyor ama resimde tam görünmemiş olabilir. Sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa yeni olduğu için mi çok silik. Sizce bir şey var mı
Pozitif canım seninki kan ver sonucunu öğren hayırlısı olsunKuzum merhaba bende bugün test yaptım bu ay başı hsg çekilmiştim artı medin testiyle hemen çıkan çizgi oluştu mide bulantım oldu sabah birde baş dönmesi bakarmısınız varmı hastaneye gidicem 4 yıl sonra ilk defa böyle çizgi gördümbu eklediğim bir saat sonrası ama ilk yaptığım da da belliydi
İnşallah kan verdim acilde sonuç bekliyorum canım ama alttan muayene etti sancımda var korkuyorumPozitif canım seninki kan ver sonucunu öğren hayırlısı olsun