- 9 Eylül 2022
- 27
- 22
- 33
- Konu Sahibi Parasetamol91
Kendi doktorum gidince alel acele tanistigim ve ameliyatımı üstlenen doktorum bu. Acikcasi 3 cocugum var diyince direkt rahmi alalim kafasındaydı aglaya zırlaya ikna ettim diyebilirim leep icin. Gebelik diyince bana deli gözüyle bakıyor sanirim. Herkes öyle gerci.. buda ustumde ayri bir baskı oluşturuyor. Hormonlarim alt ust hala regl olmadim o 2 gun olan regl miydi bilmiyorum iyiden iyiye hamile gibi hissediyorum 3 gundur bulantilar saat basi idrara cikmalar goz kararmalari koku hassasiyeti bağımlısı olduğum kahveden tiksinme.. 100 yil once yasasam patikleri örmeye başlamıştım simdiye ama malesef gunumuz saglik teknolojisi izin vermiyor Ayni yastaymisiz sizinle bu aradabenim doktorum progesterona baktırmıştı ilk gebelik testinde pozitif gördüğümde çünkü daha öncesinde bir düşüğüm olmuştu. sanırım o şekilde tehlikesi olanlar için progesterone takviyesi oluyor. o konuda araştırma yapmanızı öneririm. doktorun bu şekilde söylemesi biraz başından atma gibi olmuş. tabi sonuçta tutunamayacak bebeği ne yapsan tutamazsın ama tıp ilerledi bi şeyler de yapılabilir belki, en azından denenebilir. valla ben de 31 yaşını bitiriyorum ilk gebeliğim o yüzden anlıyorum sizi, kadınlık hormonları mı bilmiyorum insana içeriden gelen geliyor . stres büyük düşman ama o bir gerçek. eşiniz de biraz daha destekleyici olsa bu süreçte daha hızlı ilerlerdiniz.