- 9 Eylül 2022
- 27
- 22
- 33
- Konu Sahibi Parasetamol91
Merhaba arkadaslar. Reglim normalde çok düzenidir o yüzden diger hamileliklerimde hic boyle bir sıkıntıyla karsilasmamistim simdi de durduk yere heveslenmek istemiyorum. Kafa karıştırmadan tarih tarih yazacagim. 5 eylülde leep konizasyon gecirdim 3 hafta iliski yasakti zaten sonrasinda birkac kez iliskim oldu. Bu ilişkilerin hepsinde anlık kısa bi kanama oldu ancak arastirdigimda bunun normal olduğunu gördüm. 19 eylülde regl oldum. 26 gunde 1 olurum. Bebek istediğim için ovulasyonu kaçırmak istemedim ve tam yumurtlama gunumde (30 eylul ve 1 ekimde) korunmasız iliskim oldu. Sonra hic olmadi.Tam bugun regl olmam gerekiyordu. Yani 15 ekimde. 8 ve 9 ekimde erken gebelik testi yaptım negatifti. 3 test almıştım. 10 ekimde cok stresli bir gun gecirdim ve birden yogun kanamam oldu erken regl olabileceğini düşündüm herhangi bir agri sizi olmadigi icin önemsemedim kanama 2 gun regl gibi surdu ve 2. Gun birden temizlendim. Hani adet sonrasi lekelenme ne biliim en azından peçeteye pembe yada kahverengi suruntu olurya hic olmadi. Yani 12 ekimde bitti kanama 13 ekimde simsiyah komur gibi garip kisa süreli bir akıntı oldu (seneler önce de yaşamıştım bunu hemen ardından birkac gun sonra hamile oldugumu öğrenmiştim ama kimyasal gebelikti) bugun 15 ekimdi hiçbir kanama lekelenme akıntı su bu yok. Sabah elime kalan son erken gebelik testini yaptim. Lavobodan ciktim balkona çıktım bir sigara içecek kadar o sürede tahminimce 7 8 dk test negatifti sonra yanıma oglum geldi dolaba kaldırdım butun gun biseylerle uğraştım unuttum testi falan az once pijamami alirken dolapta gozgoze geldik bir daha baktım. 2. Silik bir çizgi var cok silik ama öncekilerde hic olmamıştı. Resimde göründüğünden 1 tik daha belli elimdeki hali. Ne dersiniz olma ihtimali varmi?