Silik gebelik testi

Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. benimde adetim bir gün gecikti bu sabah test yaptım belli belirsiz çizgi var testimde bacaklarım ve belimde inanılmaz bi ağrı var, kasıklarımda özellikle geceleri iğne gibi batmalar oluyo. test belli belirsiz lütfen böyle durum yaşayanlar cevap verebilirmi

Kızlar iki farkli test markası silik çizgileri görebiliyor musunuz hamile miyim acaba

Eklentiler

• IMG_0006.JPG
    31,9 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_0007.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 181
Evet büyük ihtimalle,benim de ilk böyle çıkmıştı.Kan testi yaptırın kesinleşir.Acile gidin eşinizle bugün test yaptım pozitif çıktı deyin kan testi isteyin yaparlar.Hayırlı olsun .
Kızlar iki farklı test çizgiler silik hamile miyim ya destek olun lütfen

Eklentiler

• IMG_0006.JPG
    31,9 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_0007.JPG
    44,5 KB · Görüntüleme: 138
Kızlar iki farkli test markası silik çizgileri görebiliyor musunuz hamile miyim acaba
Teste bakarak yorumlarsak gebesin canım bendede böyle olmuştu ama bizim spermler sorun olduğu için ertesi gün adet oldum kan testi verip emin olamadım bence git kan ver derim hakkında hayırlısı olsun inşallah genesindir

Kızlar benim de yardımınıza ihtiyacım var adet günümden 6 gün geçti. Adet günüme yakın bir zamanda koyu sarı ve kahverengi lekelenmem oldu aynı şekilde kasık ağrım ve alt karnımda şişlik var normalde de adetim düzensizdir genellikle beklediğimden geç olur dün ve bugün test yaptım biraz silik gibi kafam çok karışık , yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kan testi için pazartesiyi beklemem gerekiyor malesef, dün eşimle tanışma yıl dönümümüzdü kendisine sürpriz yaptım inşallah boşuna ümitlenmeyiz hiç birimiz Allah cümlemizin yardımcısı olsun

Canım bende senden önce paylaşım yapıp sormuştum aynı marka gebelik testiydi silikti çok ümitlendim kan testi yaptırdım negatif çıktı aynı senin gibi adetten önce lekelenmede olmuştu gecikmişti de bende negatif çıktı ama inşallah allahım sana nasip etmiştir

Bariz gebesin canım hayırlı uğurlu olsun eğer kan da negatifi görürsen ki bu testle çıkmaması imkansız düşük yapmışsındır ama bu testi yaparken gebeydin sağlıkla sana tutunur inşallah

Amin inşallah kızlar Rabbim isteyen herkese tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin pazartesi tahlil yaptırıp sonucu sizlerle paylaşacağım :)

Kızlar kan tahlilinden önce ultrasona aldı doktor gebelik göremedim dedi iki buçukta kan tahlili sonucum çıkacak acaba küçük diye mi ultrasonda gözükmedi ayın 7si yumurtlama günümdü. Yardım edin ne olur kafam karışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…