Amin canım benim çok teşekkür ederim inşallah hakkımızda hayırlıysa olurAllahım sana da evlat nasip etsin yavrum rabbim hiç bir kadını evlatsız bırakmasın
ya sankı test bozuk gibi..
yani benim de silik çıkmıştı ( pozitifmiş) fakat çizgi orda degildi :/
Hamile miyim acabaKızlar iki farkli test markası silik çizgileri görebiliyor musunuz hamile miyim acaba
Kızlar iki farklı test çizgiler silik hamile miyim ya destek olun lütfenEvet büyük ihtimalle,benim de ilk böyle çıkmıştı.Kan testi yaptırın kesinleşir.Acile gidin eşinizle bugün test yaptım pozitif çıktı deyin kan testi isteyin yaparlar.Hayırlı olsun .
Kızlar iki farklı test çizgiler silik hamile miyim ya destek olun lütfen
Hamilelik olmasa çizgi silik de olsa çıkmaz diyorlar merak ediyorum ya daha bugün yaptım bunlarıCanım ilkinde bişi var gibi ama emin olamadım ikincisinde yokBir tane daha yapsana?
Hamilelik olmasa çizgi silik de olsa çıkmaz diyorlar merak ediyorum ya daha bugün yaptım bunları
Ayyy inşallahcnm yaaaBazen bozuk olabiliyor ya da yanlış sonuç verebiliyor testler o nedenle... Hadi bakalım inşallah pozitiftir :)
Teste bakarak yorumlarsak gebesin canım bendede böyle olmuştu ama bizim spermler sorun olduğu için ertesi gün adet oldum kan testi verip emin olamadım bence git kan ver derim hakkında hayırlısı olsun inşallah genesindirKızlar iki farkli test markası silik çizgileri görebiliyor musunuz hamile miyim acaba
Canım bende senden önce paylaşım yapıp sormuştum aynı marka gebelik testiydi silikti çok ümitlendim kan testi yaptırdım negatif çıktı aynı senin gibi adetten önce lekelenmede olmuştu gecikmişti de bende negatif çıktı ama inşallah allahım sana nasip etmiştirEki Görüntüle 2027263 Kızlar benim de yardımınıza ihtiyacım var adet günümden 6 gün geçti. Adet günüme yakın bir zamanda koyu sarı ve kahverengi lekelenmem oldu aynı şekilde kasık ağrım ve alt karnımda şişlik var normalde de adetim düzensizdir genellikle beklediğimden geç olur dün ve bugün test yaptım biraz silik gibi kafam çok karışık , yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kan testi için pazartesiyi beklemem gerekiyor malesef, dün eşimle tanışma yıl dönümümüzdü kendisine sürpriz yaptım inşallah boşuna ümitlenmeyiz hiç birimiz Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Eki Görüntüle 2027263 Kızlar benim de yardımınıza ihtiyacım var adet günümden 6 gün geçti. Adet günüme yakın bir zamanda koyu sarı ve kahverengi lekelenmem oldu aynı şekilde kasık ağrım ve alt karnımda şişlik var normalde de adetim düzensizdir genellikle beklediğimden geç olur dün ve bugün test yaptım biraz silik gibi kafam çok karışık , yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kan testi için pazartesiyi beklemem gerekiyor malesef, dün eşimle tanışma yıl dönümümüzdü kendisine sürpriz yaptım inşallah boşuna ümitlenmeyiz hiç birimiz Allah cümlemizin yardımcısı olsun
Kızlar kan tahlilinden önce ultrasona aldı doktor gebelik göremedim dedi iki buçukta kan tahlili sonucum çıkacak acaba küçük diye mi ultrasonda gözükmedi ayın 7si yumurtlama günümdü. Yardım edin ne olur kafam karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?