• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi

Canım iki gün süren kahverengi lekelenmem oldu günümden önce ve kesildi bir daha da olmadı. Şüphelendiğim ilişki üzerinden de 29 gün geçti sabah uyandığımda bulantıyla uyanıyorum o yüzden şüphelenmiştim
o bulantı teee 7. 8. Haftalarda basliyo

Canım iki gün süren kahverengi lekelenmem oldu günümden önce ve kesildi bir daha da olmadı. Şüphelendiğim ilişki üzerinden de 29 gün geçti sabah uyandığımda bulantıyla uyanıyorum o yüzden şüphelenmiştim
O zaman hamile olabilirsin de. 29 gun gectiyse aslinda hayli hayli belli olmali. Ister kan tahlili ister idrar yap ama bekleme daha cok zaman gecmis çünkü

Kızlar sizce hamilemiyim ? Lütfen yardımcı olun burda bi çizgi mi var ben mi hayal görüyorum ?

Eklentiler

• IMG_7056.JPG
    IMG_7056.JPG
    57,2 KB · Görüntüleme: 291
Bugün tekrar yaptım canım başka bir test ile hiç bi şekilde çıkmadı o ince çizgi kısmet değilmiş:KK43:( zaten hamile olmam imkansız eşim azospermi
İmkansız diye birşey yok canım 10 yıl çocuğu olmayıp sonradan olan var sen canını sıkma imkansız gibi düşünme...

O testi ne zaman yapmıştın ? Bat ne zaman ?

Resim attığımı akşam yapmıştım sabah da bi başka yaptım hiç bi çizgi belirtisi olmadı.adetimin üstünden 3 gün geçti ama olmadım hala 25 tl ye test aldım %98 doğru olanlardan.galiba o inçe çizgi kendi içinde var olan hafif çizgiydi sanırım

Resim attığımı akşam yapmıştım sabah da bi başka yaptım hiç bi çizgi belirtisi olmadı.adetimin üstünden 3 gün geçti ama olmadım hala 25 tl ye test aldım %98 doğru olanlardan.galiba o inçe çizgi kendi içinde var olan hafif çizgiydi sanırım
Sanmam bir su damlat üzerine silinirse öyledir yoksa doğrudur

Kızlar sizce hamilemiyim ? Lütfen yardımcı olun burda bi çizgi mi var ben mi hayal görüyorum ?

Kac dakikada cikti bu cizgi canım? Gec döllenme olmus olabilir. Kan testi yaptir istersen

Bir hafta bekliycem canım adet olmazsam mecbur gidicem testlerle uğraşmıycam bir daha çok hayal kırıklığı oluyor üzülüyor insan :( aslında 2 test yaptım ikisi de böyle hayal meyal denecek kadar az bi hayaletimsi bi silik çizgi olmuştu sırf yeniden denemek için gidip o 25 tl lik olan kesin sonuç veren testi aldım oda böyle çıktı ama bugün sabah yaptığım da net bir şekilde negatif çıktı hiç silik bir çizgi çıkmadı.o yüzden bekliycem bir hafta daha olmazsam neden adet olmuyorum diye giderim bi doktora

Bir hafta bekliycem canım adet olmazsam mecbur gidicem testlerle uğraşmıycam bir daha çok hayal kırıklığı oluyor üzülüyor insan :KK43: aslında 2 test yaptım ikisi de böyle hayal meyal denecek kadar az bi hayaletimsi bi silik çizgi olmuştu sırf yeniden denemek için gidip o 25 tl lik olan kesin sonuç veren testi aldım oda böyle çıktı ama bugün sabah yaptığım da net bir şekilde negatif çıktı hiç silik bir çizgi çıkmadı.o yüzden bekliycem bir hafta daha olmazsam neden adet olmuyorum diye giderim bi doktora
Her test soğru sonuç vermiyor erken gebelik testinse çıkmış hamile olabilirsin adetinin geçmesini bekle inşallah hamilesindirde boşa gitmez çabaların

Gecikti zaten 3 gün yarın 4 olacak hiç bir adet belirtim Yok sadece sol yumurtalığım ağrıyordu dün bugün hiç Yok o ağrı.ama her zaman adet olacağımda ki gibi bi ağrı değildi sadece sol taraf yumurta ağrısıydı

Gecikti zaten 3 gün yarın 4 olacak hiç bir adet belirtim Yok sadece sol yumurtalığım ağrıyordu dün bugün hiç Yok o ağrı.ama her zaman adet olacağımda ki gibi bi ağrı değildi sadece sol taraf yumurta ağrısıydı
Daha önce gecikmişmiydi ? Geç döllenme olabilir bir kan ver hafta içi

Daha önce gecikmişmiydi ? Geç döllenme olabilir bir kan ver hafta içi
Ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç gün saymadım sadece her ay adet olduğumu bilirim ama hiç gün tutmadığım için bilmiyorum canım 5 aydır bi takvim indirdim onun sayesinde bilincindeyim artık.bu 5 aydır ya gününde oldum yada hep 1 hafta erken oldum ama hiç gününü geçmemişti böyle çok.

Ben 27 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç gün saymadım sadece her ay adet olduğumu bilirim ama hiç gün tutmadığım için bilmiyorum canım 5 aydır bi takvim indirdim onun sayesinde bilincindeyim artık.bu 5 aydır ya gününde oldum yada hep 1 hafta erken oldum ama hiç gününü geçmemişti böyle çok.
Bence gebelik var canım şimdiden hayırlı olsun eşini al akşam acile git test yaptır 1 saatte öğrenirsin sonucu

A gerçekten mi acilde yaparlar mı şimdi bile giderim eğer yapılıyorsa ben çok uzağım bu konulara İnan geç döllenme nedir diye ona bakıyordum şimdi daha önce hiç çocuk düşünmüyorduk çnkü.bu yıl istemeye başladık ama eşimin spermleri olmadığını öğrenmiştik onun tedavi olmasını bekliyorduk.eğer acil de yapılıyorsa bilgin varsa şimdi gideyim

A gerçekten mi acilde yaparlar mı şimdi bile giderim eğer yapılıyorsa ben çok uzağım bu konulara İnan geç döllenme nedir diye ona bakıyordum şimdi daha önce hiç çocuk düşünmüyorduk çnkü.bu yıl istemeye başladık ama eşimin spermleri olmadığını öğrenmiştik onun tedavi olmasını bekliyorduk.eğer acil de yapılıyorsa bilgin varsa şimdi gideyim
Miğdem çok kötü günüm felan geçti beta vercem de alırlar

Kan testi özel hastane ve kliniklerde sabah verildiğinde öğleden sonraya geri çıkıyor mu canım ? Yoksa ertesi gün mü çıkıyor sonuçlar

1-2 saate sonucu internetten gorebiliyorsun canim

Allahım sana da evlat nasip etsin yavrum rabbim hiç bir kadını evlatsız bırakmasın

Back