Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Regline kaç gün var yada kaç gün geçti ikinci çizgi silik çıkması yeni gebelik anlamı taşır ama bendede böyle olmuştu 1 gün sonra adet oldum pek ümitlenme derim ama bu silik çizgiyle görenlerin %80 ni hamileKızlar lütfen yardım edin sizce hamilemiyim
Aynı fikirdeyim. Tnin altında olması gerekiyor arası çok yakın bu testte.Silik çizgi doğru yerde mi ? Sanki kontrol çizgisine çok yakın. bozuk olmasın test ? Başka marka daha deneyin bence.
İnşAllah bozuk değildir o kadar mutlu olmuştum ki görünceya sankı test bozuk gibi..
yani benim de silik çıkmıştı ( pozitifmiş) fakat çizgi orda degildi :/
Test bozuk canım çizgi orda olmaz tekrar yap testiİnşAllah bozuk değildir o kadar mutlu olmuştum ki görünce
Yarın gidicem inşallah hamileyimdir...Evet büyük ihtimalle,benim de ilk böyle çıkmıştı.Kan testi yaptırın kesinleşir.Acile gidin eşinizle bugün test yaptım pozitif çıktı deyin kan testi isteyin yaparlar.Hayırlı olsun .
Hamilesin deseler de sevinme canım kendini kötüye alıştır çünkü negatif çıkınca çok kötü oluyor insan sen negatif düşün pozitif pozitiftir zatenİnşAllah bozuk değildir o kadar mutlu olmuştum ki görünce
BilmiyorumO çizgi değil bu şekilde yan yana olmaz.
İdrarın lekesi gibi duruyor sararmış..
Tam T işaretinin oldupu yerde olması gerekiyordu.Bilmiyorum
On dakika içinde böyle olduBence kan testinden önce yarin tekrar idrar testi alip yapın. Ayni marka olmasin.
Cizgi neden orada cikmis ki şaşırdım. Bu tür durumlarla karsilasanlar var ama sonuclari ne oluyor bilmiyorum.
Bir de bu test beklemiş. Hemen mi cikti 2.cizgi
Canim hamileysen saniyeler icinde çıkıyor 2.cizgi. Ilk 5 dkda cikarsa dogru sonuç.On dakika içinde böyle oldu
Canım iki gün süren kahverengi lekelenmem oldu günümden önce ve kesildi bir daha da olmadı. Şüphelendiğim ilişki üzerinden de 29 gün geçti sabah uyandığımda bulantıyla uyanıyorum o yüzden şüphelenmiştimCanim hamileysen saniyeler icinde çıkıyor 2.cizgi. Ilk 5 dkda cikarsa dogru sonuç.
Seni uzmek de istemem ama baska marka testle dene. Adetin gecmis miydi