- 21 Kasım 2024
- 129
- 19
- 13
- 25
- Konu Sahibi Sister_123
Kızlar merhaba regl 3 gün var silik çıktı çok emin olamadım tekrar yapsam mı testi takvimde ki günleri de değerlendirdik kalpli olanlar yumurtlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siyah beyazda bir şey gördüm gibi var gibisi ayyKimse yok muuuu ?
Evet kalpli olanlar ilişkimiz eşimle ben çıplak gözle baktığım da görebiliyorum fakat kamera da tam netleştiremedimkiÇok silik var gibi ama emin olamadım ben. Kalpli olanlar ilişki değil mi?
İşte evetttt anca öyle net oluyor ama emin olamıyorum kiii bi tek kasıkkarım ağrıyor ve çenem sivilceli sağ göğsüm çok minicik acıyo:)Siyah beyazda bir şey gördüm gibi var gibisi ayy
Ben gördüm canım siyah beyazda 13 14 15 yumurtlama + ilişki değil mi?Evet kalpli olanlar ilişkimiz eşimle ben çıplak gözle baktığım da görebiliyorum fakat kamera da tam netleştiremedimki
Evet canım yumurtlama + ilişkiBen gördüm canım siyah beyazda 13 14 15 yumurtlama + ilişki değil mi?
Göğüs reglde de ağrır önemli olan kasıklar regl olacak gibi mi ağrıyor ve batma var mıı Heyecanlandım yarın falan tekrar yapsanaİşte evetttt anca öyle net oluyor ama emin olamıyorum kiii bi tek kasıkkarım ağrıyor ve çenem sivilceli sağ göğsüm çok minicik acıyo:)
Hayır batma gibi ağrıyor ya mesela ağrıyo ya yoğun bi ağrı sanki yumurtlama ağrısı gibi bitiyo ağrı mesela 1 saat sonra yine başlıyorGöğüs reglde de ağrır önemli olan kasıklar regl olacak gibi mi ağrıyor ve batma var mıı Heyecanlandım yarın falan tekrar yapsana
Ya çok sevindim bende ilkini bekliyorum çaresizOlursa eğer 2 gebeliğim olacak bu ilk oğlumda çok tecrübesizdim
Bence bir şeyler var sende, regl gününe kadar yapacak testin var mı? Koyulaşmayı görürüz testin markası ne bu arada?Hayır batma gibi ağrıyor ya mesela ağrıyo ya yoğun bi ağrı sanki yumurtlama ağrısı gibi bitiyo ağrı mesela 1 saat sonra yine başlıyor
Canım inşallah olur kafamızdan atmamız gerek belki de bu düşünceyi ama ben öylesine yapmıştım ve emin değilim ki şuanYa çok sevindim bende ilkini bekliyorum çaresiz
Ya gebelik test markası pyro clinice ultra erken gebelik testiBence bir şeyler var sende, regl gününe kadar yapacak testin var mı? Koyulaşmayı görürüz testin markası ne bu arada?
Kaçıncı dakikada çektin? Kurumaysa yarın yaptığında çıkmaz. Reglden önce öğrenenler genelde regl gününe kadar koyulaşma takibi yapıyor ondan sordum var mı diyeYa gebelik test markası pyro clinice ultra erken gebelik testi
Yarın olmazsa bi test daha alırım bilemedim kuruma çizgisi hayalet çizgi olabilir mi canım ?
Valla kuzum maks 10 dk da gördüm çalışıyordum o sıra ben kuruma hayalet nedir bilmem teste hatta şu tuttum ama aynıydıKaçıncı dakikada çektin? Kurumaysa yarın yaptığında çıkmaz. Reglden önce öğrenenler genelde regl gününe kadar koyulaşma takibi yapıyor ondan sordum var mı diye
Bir gölge gördüm siyah beyaz fotoda, bence yarın ilk idrarla tekrar deneyinnValla kuzum maks 10 dk da gördüm çalışıyordum o sıra ben kuruma hayalet nedir bilmem teste hatta şu tuttum ama aynıydı
Gölge nedir peki nasıl oluyor oBir gölge gördüm siyah beyaz fotoda, bence yarın ilk idrarla tekrar deneyinn
Şurda gördüğüm çizgiye benzeyen şeye gölge dedim, çok silik. Çok silik olunca hayalet çizgi de diyorlarGölge nedir peki nasıl oluyor o