Ben de bugün adetime beş gün kala test yaptım ve çok silik bir çizgi görüyorum. Umarım pozitiftir ikimizindeKızlar merhaba geçen ay prefertil markasının erken gebelik testini aldım geçen ay yaptığım da hiç silik çizgi falan çıkmamıştı bu ay adetime 5 gün kala silik çizgi çıktı daha önce bu testten kullananınız var mı ??
Benim baya silik ama canım böyle zor seçiliyor senin de öylemiydiBen bu ay adetime 5 gün kala normal kaset test alıp yaptım, T çizgisi silikti, daha sonra erken gebelik testi aldım ve 2 çizgide aynı renkteydi, daha sonra kan testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim :)
Sende gebelik var benceBen de bugün adetime beş gün kala test yaptım ve çok silik bir çizgi görüyorum. Umarım pozitiftir ikimizinde
Benim de böyle iste nerdeyse ama erken gebelik testi
Sizinki de var yok gibi geç döllenmedir belki ilerleyen zamanda tekrar yapınBenim de böyle iste nerdeyse ama erken gebelik testi
Ayy inşallah ya. Allah isteyen herkese nasip etsinSende gebelik var bence
Bu çizgi sizde ilk 5 dkkada mı belirdiSizinki de var yok gibi geç döllenmedir belki ilerleyen zamanda tekrar yapın
Sizce benim ki nasıl ?
Sanmıyorum bu negatif bir test belli de bıktık bu silik çizgilerdenSizinki de var yok gibi geç döllenmedir belki ilerleyen zamanda tekrar yapın
Sizce benim ki nasıl ?
canım markayı bilmem ama benim reglim 2 gün geçmişken böyle çıkmıştı. erkenden çıkanlarda çok. testi tekrarla bence inşallah gebesindirKızlar merhaba geçen ay prefertil markasının erken gebelik testini aldım geçen ay yaptığım da hiç silik çizgi falan çıkmamıştı bu ay adetime 5 gün kala silik çizgi çıktı daha önce bu testten kullananınız var mı ??
Buda bugün yaptığım sabah idrarı ile değil ama gün içinde yaptım 2 gün kala adetimeSanmıyorum bu negatif bir test belli de bıktık bu silik çizgilerden
Canım sende kesin gebelik varBuda bugün yaptığım sabah idrarı ile değil ama gün içinde yaptım 2 gün kala adetime
Yaa ağzın bal yesin canım inşallah aminnnKizlarrr hepiniz adet tarihi oncesi test yapip silik diye negatif mi demissiniz yaa sakin olun bence hepsi pozitifbende adetten 5 gun once silik cizgiyle ogrendim kanda degerim 22 cikti dusunun pozitif olmanizi iyi dusunmenizi ve cok dua etmenizi tavsiye ederim benim gordugum hepsi pozitif
Senin bu test pozitif mi kuzucanım markayı bilmem ama benim reglim 2 gün geçmişken böyle çıkmıştı. erkenden çıkanlarda çok. testi tekrarla bence inşallah gebesindir
Eki Görüntüle 3075528
Canım sen yaptın mı bidaha testBen de bugün adetime beş gün kala test yaptım ve çok silik bir çizgi görüyorum. Umarım pozitiftir ikimizinde
evet canım pozitif, sonrasında kan testiyle belli oldu, ve şuanda Allahın izniyle 11 haftalık gebeyimSenin bu test pozitif mi kuzu
Kan değerim 70 çıktı yarın yine vericem kan umarım artarCanım sende kesin gebelik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?