Silik gebelik testi kızlar yardımm

merlady

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2022
261
88
13
33
Kızlar merhaba geçen ay prefertil markasının erken gebelik testini aldım geçen ay yaptığım da hiç silik çizgi falan çıkmamıştı bu ay adetime 5 gün kala silik çizgi çıktı daha önce bu testten kullananınız var mı ??

Ben de bugün adetime beş gün kala test yaptım ve çok silik bir çizgi görüyorum. Umarım pozitiftir ikimizinde

Eklentiler

• 29AD7491-6E24-4E33-B6CF-84837D27AD5C.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 592
Ben bu ay adetime 5 gün kala normal kaset test alıp yaptım, T çizgisi silikti, daha sonra erken gebelik testi aldım ve 2 çizgide aynı renkteydi, daha sonra kan testi yaptım ve hamile olduğumu öğrendim :)
Benim baya silik ama canım böyle zor seçiliyor senin de öylemiydi

canım markayı bilmem ama benim reglim 2 gün geçmişken böyle çıkmıştı. erkenden çıkanlarda çok. testi tekrarla bence inşallah gebesindir

Kizlarrr hepiniz adet tarihi oncesi test yapip silik diye negatif mi demissiniz yaa sakin olun bence hepsi pozitif bende adetten 5 gun once silik cizgiyle ogrendim kanda degerim 22 cikti dusunun pozitif olmanizi iyi dusunmenizi ve cok dua etmenizi tavsiye ederim benim gordugum hepsi pozitif

Sanmıyorum bu negatif bir test belli de bıktık bu silik çizgilerden
Buda bugün yaptığım sabah idrarı ile değil ama gün içinde yaptım 2 gün kala adetime

Eklentiler

• C22F847D-1A78-41DC-B585-5A370804A627.jpeg
    194,4 KB · Görüntüleme: 541
Yaa ağzın bal yesin canım inşallah aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…