• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik gebelik testi hamilelik varmı ?

Merhaba arkadaşlar daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım evde test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için doktora Gitmeye de korkuyorum
IMG-20180717-WA0001.jpeg

Merhaba arkadaşlar daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım evde test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için doktora Gitmeye de korkuyorumEki Görüntüle 2170428
Benimde böyleydi kanda baktirdim 2 haftalık dedi büyük ihtimal vardır inşallah yani

Kızlar bende dün yani adetime 6 gün kala kan verdim 0.6 çıktı :KK43:. Yani bu ayda olmadı . Acaba benmi aceleci davrandım . 2 ay önce Kimyasal gebelik geçirdiğim ay yine adetime 6 gün önce kan vermiştim 2 çıkmıştı daha sonra adetim geldi 1 geçti tekrar kan vermiştim 35 çıkmıştı değerim tabi kimyasalla sonuçlandı . Varmı aranızda 6 gün önce kan verip negatif çıkıp daha sonda hamilr olduğunu öğrenenler ? Bu arada dün yumurtam çatlayalı 8. Gündü ovulasyon testi kullandım bu ay olsa çıkardı herhalde değilmi :(

merhaba bende aranıza yeni katıldım

biraz uzun olacak ama tecrübelerinizi benimlede payşaırsanız çok sevinirim 27 temmuz yumurtlama günümden bir gün önce sabah korunmasız birliktelik yaşadık daha sonra kasık batmaları göğus sızısı ve hassasiyeti başladı belimde inanılmaz ağrı oluştu adetim ise bu gün 6 gün geçikti adetimden önce predictor erken gebelik test yapmıştım direk negatif çıktı daha sonra adetim 4 gün geçince tekrar yaptım sabah ilk idrar ile ilk çıkmamıştı ama ben dakikayı dikkate almadım sınra baktığımda ise çook çook silik renksiz bir çizgi var emin olmak içn dün yine yaptım bu sefer daha belirgin çok çok açık pembemsi silik var bu hamilelik olabirlir mi? birde birlikte olduğumda azcık kan gelmiş bunu eşim söyledi bu yerleşme kanaması olabilir mi devamı yok çünkü cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden lütfen cevap verin bana da :(

merhaba bende aranıza yeni katıldım

biraz uzun olacak ama tecrübelerinizi benimlede payşaırsanız çok sevinirim 27 temmuz yumurtlama günümden bir gün önce sabah korunmasız birliktelik yaşadık daha sonra kasık batmaları göğus sızısı ve hassasiyeti başladı belimde inanılmaz ağrı oluştu adetim ise bu gün 6 gün geçikti adetimden önce predictor erken gebelik test yapmıştım direk negatif çıktı daha sonra adetim 4 gün geçince tekrar yaptım sabah ilk idrar ile ilk çıkmamıştı ama ben dakikayı dikkate almadım sınra baktığımda ise çook çook silik renksiz bir çizgi var emin olmak içn dün yine yaptım bu sefer daha belirgin çok çok açık pembemsi silik var bu hamilelik olabirlir mi? birde birlikte olduğumda azcık kan gelmiş bunu eşim söyledi bu yerleşme kanaması olabilir mi devamı yok çünkü cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden lütfen cevap verin bana da :KK43:
bugun bi kan testi yaptirsaniz kesin cikar bence

Merhaba arkadaşlar daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım evde test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için doktora Gitmeye de korkuyorumEki Görüntüle 2170428
bence birkac gun sonra kan testi yaptirsaniz kesin cikar . hamilesiniz ama bence bu teste gore . ins yine kimyasal olmaz . ben de bu ay kimyasal yasadim . zor baya

Teşekkür ederim

Resim boyutu büyük olduğu için resim yukleyemiyorum bebeğim olsun da istiyorum hemde çok bana da dua edin lütfen bos hayal kırıklığı olsun istemiyorum bir de yerlesne lekesi cinsel ilsikide olabilir mi bunu çok merak ediyorum

Tebrik ederim bende ilk ogrendigimde silikti kan degerim de 59 cikmisti. Allah dileyen herkese nasip etsin saglicakla

Tebrik ederim bende ilk ogrendigimde silikti kan degerim de 59 cikmisti. Allah dileyen herkese nasip etsin saglicakla
Günaydın birşey sorcaktim değeriniz 59 cikmisya ne zaman yaptiydiniz kantesti benim adete 8 gün kala falan yaptydim 50 .9 çıkmıştı .

Back