- 6 Haziran 2018
- 571
- 663
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nefesegemen
Gidemedim cnm ya sabah kalkmak biraz zor ama sabah giderim insallah :)Yaptın mı canım sonuç kaç cikti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gidemedim cnm ya sabah kalkmak biraz zor ama sabah giderim insallah :)Yaptın mı canım sonuç kaç cikti
Benimde böyleydi kanda baktirdim 2 haftalık dedi büyük ihtimal vardır inşallah yaniMerhaba arkadaşlar daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım evde test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için doktora Gitmeye de korkuyorumEki Görüntüle 2170428
Cnm kanda cıkıyormu ne kadarlık oldugu drun kadın dogum mu yoksa saglkocagındanmı baktılarBenimde böyleydi kanda baktirdim 2 haftalık dedi büyük ihtimal vardır inşallah yani
bugun bi kan testi yaptirsaniz kesin cikar bencemerhaba bende aranıza yeni katıldım
biraz uzun olacak ama tecrübelerinizi benimlede payşaırsanız çok sevinirim 27 temmuz yumurtlama günümden bir gün önce sabah korunmasız birliktelik yaşadık daha sonra kasık batmaları göğus sızısı ve hassasiyeti başladı belimde inanılmaz ağrı oluştu adetim ise bu gün 6 gün geçikti adetimden önce predictor erken gebelik test yapmıştım direk negatif çıktı daha sonra adetim 4 gün geçince tekrar yaptım sabah ilk idrar ile ilk çıkmamıştı ama ben dakikayı dikkate almadım sınra baktığımda ise çook çook silik renksiz bir çizgi var emin olmak içn dün yine yaptım bu sefer daha belirgin çok çok açık pembemsi silik var bu hamilelik olabirlir mi? birde birlikte olduğumda azcık kan gelmiş bunu eşim söyledi bu yerleşme kanaması olabilir mi devamı yok çünkü cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden lütfen cevap verin bana da![]()
bence birkac gun sonra kan testi yaptirsaniz kesin cikar . hamilesiniz ama bence bu teste gore . ins yine kimyasal olmaz . ben de bu ay kimyasal yasadim . zor bayaMerhaba arkadaşlar daha önce 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım evde test yaptım bu şekilde çıktı. Sizce gebelik var mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemediğim için doktora Gitmeye de korkuyorumEki Görüntüle 2170428
Merhaba üstünden bi ay gecmiş bence de gebelik var ama son durumu sorayın dedim?Bu iki testi bir saat arayla yaptım sizce gebelik var mi?
Günaydın birşey sorcaktim değeriniz 59 cikmisya ne zaman yaptiydiniz kantesti benim adete 8 gün kala falan yaptydim 50 .9 çıkmıştı .Tebrik ederim bende ilk ogrendigimde silikti kan degerim de 59 cikmisti. Allah dileyen herkese nasip etsin saglicakla
Gunaydin ben beklenen adet tarihinden 1 gun once baktirmistim 59 ciktiGünaydın birşey sorcaktim değeriniz 59 cikmisya ne zaman yaptiydiniz kantesti benim adete 8 gün kala falan yaptydim 50 .9 çıkmıştı .
Teşekkür ederim canımGunaydin ben beklenen adet tarihinden 1 gun once baktirmistim 59 cikti
Kimyasal gevelikmis düşük oldu malesefMerhaba üstünden bi ay gecmiş bence de gebelik var ama son durumu sorayın dedim?
Kızlar gebelik var mı sizce ben artık cift çizgi görmeye başladım
Beceremedim şimdi oldu galiba