- 1 Mart 2018
- 91
- 18
- 3
- 31
- Konu Sahibi Nefesegemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var canım hamilesiiin ❤ Banada dua eder misin inşallah bende hamileyimdir :)Bu iki testi bir saat arayla yaptım sizce gebelik var mi?
Hamilesiniz tebrikler en kısa zamanda kadın doğum polikliniğimden randevu alın.
Böyle açılan her konuya hemen acile git kan ver diyenlere biraz mantık demek istiyorum. Her idrar testi yapan hemen acile koşsa o acillerin hali ne olur Allah aşkına.adı üstünde “Acil” bırakın da gerçek acillere zaman ayırabilsin insanlar...
Bana dediniz sanırım.normal acilde öyle her gidene test yapmıyorlar zaten.boyle durumlar için özel tıp merkezlerinin ya da özel hastanelerin acili var.insanlar uzun süre umutla bugünü bekledikleri için hemen öğrenmek istiyor bişeyleri.siz bunu yaşamamış olabilirsiniz ama biraz empati lütfen.ben hamileligimi orucluyken aksamustu testle ogrendim,iftari zor bekledim heyecandan mutluluktan.ozel acile gittim,kimsenin işine gücüne mani olmadan beş dk da kan verdim çıktım.cunku hamileliğin kesinliği için kan testi gerekli.kadin doğuma gidince de iki gun arayla test yaptırın bir hafta sonra gelin diyor.ayrica gayet mantıklı bir insanım,edebiyat fakültesi mezunuyum ve öğretmenim.
Bende hekimim. Empati yapmayı çok iyi bilirim.
Evet iki kez yaşadım bu durumu belki de 30 kez kan vermem gerekti sıkıntılı durumlarda ötürü bir adım uzağımda olmasına rağmen acildeki hemşireleri darlamadım, paşa paşa kan alma bölümünde kanımı verdim.
İnsanlara özel acile git vs dememişsiniz üstelik, laf değiştirmeye gerek yok.
Devlet hastanelerinde acilin durumunu ortada, acil olmayan durumlar için acili meşgul etmemek gerektiğini düşünüyorum. Bu benim fikrim.
Gittim canım değer 62.54 çıktı doktor çok yeni 2 haftalık dedi inşallah en kısa zamanda güzel haberler alırsın Allah kimsenin kucağını boş birakmasinVar canım hamilesiiin ❤ Banada dua eder misin inşallah bende hamileyimdir :)
Bnde bugun cift cizgiyi gordm cnm olmasa hamilelik o cizgyi hic goremessin ama var hayirli olsun dha once cok test yaptm ikinci cizgi hic yoktu bugun yaptm sninkinden braz dha belirgndi cizgim hayirli olsun bze :))Bu iki testi bir saat arayla yaptım sizce gebelik var mi?
Ben yaşamadım yani daha bişey olmadı ama 3 haftalık dediGebelikte yerleşme kanası yaşayan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
Aynen canım hayırlı olsun kan testi yaptın miBnde bugun cift cizgiyi gordm cnm olmasa hamilelik o cizgyi hic goremessin ama var hayirli olsun dha once cok test yaptm ikinci cizgi hic yoktu bugun yaptm sninkinden braz dha belirgndi cizgim hayirli olsun bze :))
Amin canım sağol hepimize nasip etsinRabbin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Benim adetime 2 gun vardi bugun kanamam oldu cok az lekelenme seklinde. 6 saat filan oldu devami gelmedi. Test yaptim negatif cikti. Acaba erken mi baktim bilmiyorum.Gebelikte yerleşme kanası yaşayan varsa yardımcı olabilir mi acaba ?
Sabah gdicm nasip olursa cnm bkalm suanda belim agriyor biraz yoruldum ama cok yorulsamda agrimazdi ilk belirtim adet sancsi cektim 3 gun once smdide bel agrisi :)Aynen canım hayırlı olsun kan testi yaptın mi
Yaptın mı canım sonuç kaç ciktiSabah gdicm nasip olursa cnm bkalm suanda belim agriyor biraz yoruldum ama cok yorulsamda agrimazdi ilk belirtim adet sancsi cektim 3 gun once smdide bel agrisi :)