- 31 Temmuz 2010
- 1.091
- 88
- 363
- Konu Sahibi foreveryours
-
kan testi yaptır çünkü dün bende test yaptım direk net bi şekilde tek çizgi çıktı silik olunca ne anlama geliyo bilemedim şimdi
Test yaptım derken :)
reglim gecikti aslında mevsim geçişlerinde hep böyle olur ama bu ay korunsak mı korunmasak mı arası bi dönemimiz olmuştu o arada kündeye gelmiş olabilirim demiştim ama gelmemişim cart diye tek çizgi çıktı
Silik çizgiyi küçümseme ama bir kan testi de seni bekliyor gibi görünüyo gec döllenme falan olmuş olabilir, eğer negaetif olsaydı silik bile olsa cıkmazdı diye düşünyrm.
Ortada cocuk falan yok ben heyecanlandım burda teyze oluyorum diye
Silik çizgiyi küçümseme ama bir kan testi de seni bekliyor gibi görünüyo gec döllenme falan olmuş olabilir, eğer negaetif olsaydı silik bile olsa cıkmazdı diye düşünyrm.
Ortada cocuk falan yok ben heyecanlandım burda teyze oluyorum diye
Kızlar testin resmini ekliyorum.
Arkadaşım gözün aydın hamilesin. Kalıbımı basarım bu test pozitif. Silik olmasının nedeni henüz vücudundaki hormonların yeteri kadar artmamış olması. Ama neticede idrarında Hcg hormonu tespit edildi demek bu. Allah tamamına erdirsin inşallah.
inş öyledir..Hastaneye gidicem kan testi yaptırmaya..Heyecanlıyım bide ümitlenmiyim diyorum..Bakalım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?