Y Yasmizee Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2024 433 98 13 34 Bugün 02:13 Konu Sahibi Konu Sahibi hellomomy #21 ozlemcikkk .!.: Siz öyle diyince 20 tane sipariş verdim şimdi ben genelde artı med frelly bebe time falan yapıyordum çünkü eczaneler onu veriyordu bunu ilk kez duydum Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmişsınız hiç heycans gırmeye gerek yok en net testlerden biri İnşallah tez vakıtte nasıp olur
ozlemcikkk .!.: Siz öyle diyince 20 tane sipariş verdim şimdi ben genelde artı med frelly bebe time falan yapıyordum çünkü eczaneler onu veriyordu bunu ilk kez duydum Genişletmek için tıkla... En iyisini yapmişsınız hiç heycans gırmeye gerek yok en net testlerden biri İnşallah tez vakıtte nasıp olur
hellomomy Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2025 15 7 1 27 Bugün 05:52 Konu Sahibi Konu Sahibi hellomomy #22 Yasmizee .!.: Nasıl gıdıyor süreç tekrar hayırlı olsun saglıkla alın kucagınıza Genişletmek için tıkla... İnsallah teşekkür ederim en son kan verdim ancak daha çok erken olduğu içim doktora gitmedim haftaya randevu aldım gideceğim insallah iyi gidiyordur
Yasmizee .!.: Nasıl gıdıyor süreç tekrar hayırlı olsun saglıkla alın kucagınıza Genişletmek için tıkla... İnsallah teşekkür ederim en son kan verdim ancak daha çok erken olduğu içim doktora gitmedim haftaya randevu aldım gideceğim insallah iyi gidiyordur