Var gibi ama çok yeni olduğu için silik çıkıyor benim de öyleydi yine gün gün takip edin koyulaşmasını inşallah vardır hayırlısıylaReglime 3 gün var ve 5 gün kala test yapmaya başladım ve 3 dk içinde çok silik şekilde 2. çizgi çıktı bugün tekrar yaptım ve yine silik ama daha belirgin şekilde 2 dk içinde göründü. Şu an 3 gün var reglime sizce hamilemiyim ? Yorumlarınızı iletirseniz tecrübeli arkadaşlarım çok mutlu olurum
Çok teşekkürler peki hamile çıkmış mıydınız ?Var gibi ama çok yeni olduğu için silik çıkıyor benim de öyleydi yine gün gün takip edin koyulaşmasını inşallah vardır hayırlısıyla
Çıktım ama değerim artacak mı ona yarın bakacağız nasip olursaÇok teşekkürler peki hamile çıkmış mıydınız ?
Markası ney canım testinÇok teşekkürler peki hamile çıkmış mıydınız ?
Var gibi ama çok yeni olduğu için silik çıkıyor benim de öyleydi yine gün gün takip edin koyulaşmasını inşallah vardır hayırlısıyla
laboquick canımMarkası ney canım testin
İnsallah güzel şekilde süreciniz ilerler kucağınıza alabilirsinizÇıktım ama değerim artacak mı ona yarın bakacağız nasip olursa
Ne zaman kan vermiştinizVar gibi ama çok yeni olduğu için silik çıkıyor benim de öyleydi yine gün gün takip edin koyulaşmasını inşallah vardır hayırlısıyla
Bu test kesınlıkle yanılmıyor varsa vardır yoksa kuruma cızgısı dahi cıkartmaz çok yenı bır gebelık hayırlı olsunlaboquick canım
Hiç yanlış çıkardığını görmedim. Hayırlı olsun canım bebişin seninlelaboquick canım
Evet kuruma çizgisi göstermediğine dair çok yazı okudum çok teşekkür ederim yorumladığınız için insallah vardır heyecanla bekliyorumBu test kesınlıkle yanılmıyor varsa vardır yoksa kuruma cızgısı dahi cıkartmaz çok yenı bır gebelık hayırlı olsun
Ahhhh insallah, bi çok kişi bu testin yanıltmadığını söylüyor insallah öyledir ve sağlıkla gelsinHiç yanlış çıkardığını görmedim. Hayırlı olsun canım bebişin seninle
İnşallah Allah razı olsun sizinde hayırla ilerler inşallahİnsallah güzel şekilde süreciniz ilerler kucağınıza alabilirsiniz
Dün verdim transferin 7.günüNe zaman kan vermiştiniz
Siz öyle diyince 20 tane sipariş verdim şimdi ben genelde artı med frelly bebe time falan yapıyordum çünkü eczaneler onu veriyordu bunu ilk kez duydumBu test kesınlıkle yanılmıyor varsa vardır yoksa kuruma cızgısı dahi cıkartmaz çok yenı bır gebelık hayırlı olsun
Bencede yanıltmıyor benimkini çok erken tarihte bile erken gebelik testi olmadığı halde gösterdi ve kuruduktan sonra bile ekstra renklenme hiç olmadıSiz öyle diyince 20 tane sipariş verdim şimdi ben genelde artı med frelly bebe time falan yapıyordum çünkü eczaneler onu veriyordu bunu ilk kez duydum
Pzt gelirse siparişim ve adet olmazsam yapıcam yani en geç Salı yapcam tabi adetim gecikirise pzt adet olucam gösteriyorBencede yanıltmıyor benimkini çok erken tarihte bile erken gebelik testi olmadığı halde gösterdi ve kuruduktan sonra bile ekstra renklenme hiç olmadı
Nasıl gıdıyor süreç tekrar hayırlı olsun saglıkla alın kucagınızaSonucu merak edip okuyanlar için yazmak istedim. Bugün kan testi verdim sonuç pozitif hamileyim.İnsallah süreç güzel ilerler Allah isteyen herkese nasip olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?