Az da olsa görünüyor ama kuruma çizgisi gibiÇok silik bir çizgi var fotoda pek belli değil. Adetime daha var ama aşırı akıntı oldugu için yapmak istedimEki Görüntüle 2926328 Eki Görüntüle 2926329
Kac gün var adetinize. Bende kuruma çizgisine benzettim zaten sonradan çıkan çizgileri dikkate almayın ben yaşadım çünkü sonradan oluşan bundan daha koyu bı cizgiydi ama adet oldum. İnşallah sizin vardırÇok silik bir çizgi var fotoda pek belli değil. Adetime daha var ama aşırı akıntı oldugu için yapmak istedimEki Görüntüle 2926328 Eki Görüntüle 2926329
kuruma bu, test beklemiş bayaÇok silik bir çizgi var fotoda pek belli değil. Adetime daha var ama aşırı akıntı oldugu için yapmak istedimEki Görüntüle 2926328 Eki Görüntüle 2926329
Hemen çıktıkuruma bu, test beklemiş baya
Öyle gibi hemen çıktı. Sanki saatlerce beklemiş gibi hal aldı hemen testSilik çizgi görünüyor ama kuruma çizgisi gibi
Gebelik oldu mu acaba?
Evet var canim kan ver kesinlessin. Hayırlı olsunEki Görüntüle 2933830 Sizce varmı bi silik çizgi benmi yanlış görüyorum
Testte var gibi duruyor ama emin olmak için kan testi verin bazen yanıltabiliyor idrar testleriEki Görüntüle 2933842 Arkadaşkar nolur cevap verin varmı sizce
Testte var ama kan ver kesinlessinEki Görüntüle 2933842 Arkadaşkar nolur cevap verin varmı sizce
Var gibi görünüyor. Kan verin bakalım kesinleşsin hayırlı olsunEki Görüntüle 2933842 Arkadaşkar nolur cevap verin varmı sizce
Ben görüyorum canımEki Görüntüle 2933830 Sizce varmı bi silik çizgi benmi yanlış görüyorum
Tebrikler canım var Allah'ın izni ile kan testi ver hemencikkkEki Görüntüle 2933842 Arkadaşkar nolur cevap verin varmı sizce
Bugün kan verdim reglıme 2 gün var sonuç 44 çıktı nasıl sizce yükselirmiEki Görüntüle 2933830 Sizce varmı bi silik çizgi benmi yanlış görüyorum