• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgiler adet gecikti

beterr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
39
22
3
28
Hanımlar iyi akşamlar adet gecikmemin 3. Günü bugün. Adet günümden itibaren hep test yaptım sonuçlar en alttan başlayarak en üst bugün sabahın sonucu. Eşim var diyor ama artık inanmaya gücüm kalmadı bence hepsi aynı siliklikte bi fark yok. Sizce koyulaşmış mı deneyimlerinize çok ihtiyacım var

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    135,7 KB · Görüntüleme: 424
Netleşmeden eşinize söylemeseydnz keşke testleri, üzülmesin dye ama gebesnz bnce

Netleşmeden eşinize söylemeseydnz keşke testleri, üzülmesin dye ama gebesnz bnce
Testleri adet günüm gelmeden elime alıp getiren eşim. Malesef o benden çok daha beklenti içinde bizden sonra evlenen arkadaşlarım hamile olunca her ay bekliyor garibim. Ama ben de umut kalmadı artık

Testleri adet günüm gelmeden elime alıp getiren eşim. Malesef o benden çok daha beklenti içinde bizden sonra evlenen arkadaşlarım hamile olunca her ay bekliyor garibim. Ama ben de umut kalmadı artık
Acile gidip kan verseniz gebe olduğunuz anlaşılır zaten nye bekliyosunuzki gebesiniz ama daha yeni oldgndan silik cıkmış

Küçük bi ilçedeyim. 6 ay önce dermoid kist ameliyatı oldum doktor 6 ay içinde gebe kalmayı dene olmazsa aşılamaya başlayalım dedi o yüzden her ay gidip kan verdim artık hem utanıyorum hem usanıyorum. Bir hafta bu testleri tekrarlayayım diyorum pazartesi kan vereyim o yüzden sizlerin fikrini almak istedim umarım dediğiniz gibi olur o zaman dualarımda olursunuz hep 🥰
Acile gidip kan verseniz gebe olduğunuz anlaşılır zaten nye bekliyosunuzki gebesiniz ama daha yeni oldgndan silik cıkmış

Küçük bi ilçedeyim. 6 ay önce dermoid kist ameliyatı oldum doktor 6 ay içinde gebe kalmayı dene olmazsa aşılamaya başlayalım dedi o yüzden her ay gidip kan verdim artık hem utanıyorum hem usanıyorum. Bir hafta bu testleri tekrarlayayım diyorum pazartesi kan vereyim o yüzden sizlerin fikrini almak istedim umarım dediğiniz gibi olur o zaman dualarımda olursunuz hep 🥰
Bence içiniz rahat olsun beslenmenize dikkat edin bende bekliyordum 7 aydır eşimde varikosel cıktı sperm hızı hareketliliği Cok zayıf anca aşılma yada tüp bebekle olr bizimkisi :(

Bence içiniz rahat olsun beslenmenize dikkat edin bende bekliyordum 7 aydır eşimde varikosel cıktı sperm hızı hareketliliği Cok zayıf anca aşılma yada tüp bebekle olr bizimkisi :KK43:
Rabbim inşallah bizleri çok yıpratmadan sağlıklı bir şekilde anne baba olmayı nasip etsin. Ben de 8 ay denedim öyle boş boş sonra bir doktora gittim ki iki yumurtalığımda da kist varmış hemen ameliyat oldum 6 aydın da deniyorum olduysa bu ay oldu olmadıysa biz de aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz arkadaşım Allah gönlümüze göre versin inşallah 🍀🙏🏻 Hayalini kurduran rabbim nasip de ettirir diye umutlu düşünelim 🙏🏻

Rabbim inşallah bizleri çok yıpratmadan sağlıklı bir şekilde anne baba olmayı nasip etsin. Ben de 8 ay denedim öyle boş boş sonra bir doktora gittim ki iki yumurtalığımda da kist varmış hemen ameliyat oldum 6 aydın da deniyorum olduysa bu ay oldu olmadıysa biz de aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz arkadaşım Allah gönlümüze göre versin inşallah 🍀🙏🏻 Hayalini kurduran rabbim nasip de ettirir diye umutlu düşünelim 🙏🏻
Ben ümitsizim artık.hiç ümidim yok ovulasyon bile kullanmıyorm artık.eşim sigarayı bırakmıyo ilaç içse bile boş sigara kullndgı sürece. .inşallh siz gebesinizdir

Ben ümitsizim artık.hiç ümidim yok ovulasyon bile kullanmıyorm artık.eşim sigarayı bırakmıyo ilaç içse bile boş sigara kullndgı sürece. .inşallh siz gebesinizdir
Bende öyleyim ovülasyon falan artık giremiyorum o işlere o ilk 8 ay boşa kürek çekmiş olmak işin sonunda ameliyat olmak mahvetti beni. İnşallah gebelik haberini görürüm burada canım benim 😇

Bunlar da bu sabah yaptığım testler koyulaşma var gibi yarın kan vereceğim, dua edin bana rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏🏻

Eklentiler

• B7B1B0D2-D6A2-45D1-9CF1-A4DA9CF614B3.jpeg
    B7B1B0D2-D6A2-45D1-9CF1-A4DA9CF614B3.jpeg
    195,1 KB · Görüntüleme: 375
Back
X