Merhaba kızlar. Önceden yazmıştım. Adetim düzensizdi bu aralar stresten. 2 aydır gelmiyordu. Korunmasız ilişkimden sonra hemen hastalandım. Kısa sürdü. Ve mide bulantim,kasık ağrım böyle adet olacak gibiyim ,bel ağrım var. Surekli acikiyorum. Ama daha 10 gun var hastalanmama. Test yaptım silik çıktı. Bu hamile olduğumu mu gösteriyor ??
Merhaba kızlar. Önceden yazmıştım. Adetim düzensizdi bu aralar stresten. 2 aydır gelmiyordu. Korunmasız ilişkimden sonra hemen hastalandım. Kısa sürdü. Ve mide bulantim,kasık ağrım böyle adet olacak gibiyim ,bel ağrım var. Surekli acikiyorum. Ama daha 10 gun var hastalanmama. Test yaptım silik çıktı. Bu hamile olduğumu mu gösteriyor ??
Merhaba kızlar. Önceden yazmıştım. Adetim düzensizdi bu aralar stresten. 2 aydır gelmiyordu. Korunmasız ilişkimden sonra hemen hastalandım. Kısa sürdü. Ve mide bulantim,kasık ağrım böyle adet olacak gibiyim ,bel ağrım var. Surekli acikiyorum. Ama daha 10 gun var hastalanmama. Test yaptım silik çıktı. Bu hamile olduğumu mu gösteriyor ??[/Q bebişin hayırlı olsun canım
Benim testimdeki o 2.silik çizgiyi benden hariç hiçkimse göremedi okadar flu ve göz yanılması gibi geliyorduki çöpe attım hatta saçmalıyorum ben diye, sonra çıkarıp çıkarıp tekrar bakmıştım :)) Neyse çok değil 4-5gün sonra pembe bir akıntımda gelince yanılmışım işte dedim ama devamı gelmedi.Kan testiyle kesinleşti. Buyüzden tecrübeyle sabittir bayaaa silik olsada pozitiftir o ,kan testide yaptır iyisimi emin ol
gebeliğin cok erken haftalardaysa sılık cıkıyor bu testlerde cızgı varsa yanılma ıhtımalı yok dedı bana dr sadece cızgı cıkmıyor ama sen yınede supelenıyorsan mutlaka kan testı yaptr cunku negatıfde hamıle olma olasılıgın var ama cızgı cıktıktan sonra olmama olasılıgın yuzde 1ın bıle altında demıstı:))
aynısı bendede oldu geçen hafta test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, doktorum 2 hafta sonra kan testi yaptır kesin sonuç alırız dedi, bir hafta doldu haftaya cuma kan testine gitcem. sürekli acıkma bel ağrısı karın ağrısı bendede var, bulantım yok sadece ama midemde kazınma yanma var, umutla bekliyorum bakalım
Benim de silik cikmisti iki gun sonra kan testi yaptirdim o zaman kesin cikti. Ama bu silik cizgiler genelde gebelik oluyor :))) haydi hayirli olsun insaallah :))))