- 9 Kasım 2015
- 39
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi Guguklu saat
Kızlar bugün sabah test yaptım , anca dikkatlice bakarsam görebileceğim silik mi silik bir çizgi çıktı sizce hamile miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm heycanlandim birden silikde olsa var yaptır testini merakla bekliyorum hadi insallh bebisin senledir bu hayirli günde allah gonlune gore versin cnmAyyy inşall a h birazdan k an testi vereceğim, ayrıca 7 gün geçti batım
Kan testini verdim geldim ca n ım şimdi heycenla bekliyorum saat 11de çıkacak sonuç, inanki çok korkuyorum yaaaa, ya kan tahlili negatif çıkarsa ,zamanda geçmek bilmiyorCnm heycanlandim birden silikde olsa var yaptır testini merakla bekliyorum hadi insallh bebisin senledir bu hayirli günde allah gonlune gore versin cnm
Canim biz variz yaninda heycan yapma bence sen hamissin kuzum o kadar derin hissettim ki anlatamam .hem degilsen üzülme ama pozitif olcak Bak gör. . .Kan testini verdim geldim ca n ım şimdi heycenla bekliyorum saat 11de çıkacak sonuç, inanki çok korkuyorum yaaaa, ya kan tahlili negatif çıkarsa ,zamanda geçmek bilmiyor
İnşallah yaa, şu müberek günün hatrına RAbbim dualarımızı kabul etsin, dün anca peçeteye silince farkettiğim silik bir kan farkettim önce adet sandım ama bugün gelen giden yok o yüzden bi korku var içimde, tam bir hafta oldu adet olmayalıCanim biz variz yaninda heycan yapma bence sen hamissin kuzum o kadar derin hissettim ki anlatamam .hem degilsen üzülme ama pozitif olcak Bak gör. . .
İnşallah canım benim, yazarım tabiki de ama beklemek çok zorgeç döllenme olmuş olabilir. 7 gun az bir zaman değil çünkü. ama hamilesin bence.
mutlaka yaz buraya da.
merakla bekliyoruz.
Cnm bnm uzme canini bnde üzüldüm şimdiHastaneyi aradım sonuç 1.2 ymiş yani negatif, çok üzgünüm, moralim çok bozu l du
Bundan sonra asla kendimde belirti aramayacağım, insanın psikolojisi alt üst oluyorCnm bnm uzme canini bnde üzüldüm şimdi