• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silik çizgii, lütfen bakar mısınız

Guguklu saat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
39
13
3
36
Kızlar bugün sabah test yaptım , anca dikkatlice bakarsam görebileceğim silik mi silik bir çizgi çıktı sizce hamile miyim
20151113_074343.jpg

Ayy canım bence kesin hamilesin tabi ben yinede bi kan testi yap derim çünkü benimd hamileyken böyle çıkmıştı:)) şimdi oğlum 14 aylık inş seninde bebişin geliyordur:)

Cnm heycanlandim birden silikde olsa var yaptır testini merakla bekliyorum hadi insallh bebisin senledir bu hayirli günde allah gonlune gore versin cnm
Kan testini verdim geldim ca n ım şimdi heycenla bekliyorum saat 11de çıkacak sonuç, inanki çok korkuyorum yaaaa, ya kan tahlili negatif çıkarsa ,zamanda geçmek bilmiyor:110:

Kan testini verdim geldim ca n ım şimdi heycenla bekliyorum saat 11de çıkacak sonuç, inanki çok korkuyorum yaaaa, ya kan tahlili negatif çıkarsa ,zamanda geçmek bilmiyor:110:
Canim biz variz yaninda heycan yapma bence sen hamissin kuzum o kadar derin hissettim ki anlatamam .hem degilsen üzülme ama pozitif olcak Bak gör. . .:-)

Canim biz variz yaninda heycan yapma bence sen hamissin kuzum o kadar derin hissettim ki anlatamam .hem degilsen üzülme ama pozitif olcak Bak gör. . .:-)
İnşallah yaa, şu müberek günün hatrına RAbbim dualarımızı kabul etsin, dün anca peçeteye silince farkettiğim silik bir kan farkettim önce adet sandım ama bugün gelen giden yok o yüzden bi korku var içimde, tam bir hafta oldu adet olmayalı

geç döllenme olmuş olabilir. 7 gun az bir zaman değil çünkü. ama hamilesin bence.
mutlaka yaz buraya da.
merakla bekliyoruz.

Back